Si thua, martohemi?!

SweetAngel

Primus registratum
Re: Si thua, martohemi?!

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb] [/qb]
flobo NUK futesh ne krevat po mbajte era duhan , more vesh apo jo? [/qb]
po era alkool
mir e ka S6, un te pranoj ty me cdo lloj ere (pothuajse ) kshu qe edhe ti duhet te besh te njejten gje :kiss:

shqipate nuk e mbajte fjalen e :confused: [/qb]
po une ca hy ne kete mes :confused: apo ngaqe jam shoqeruesi i nuses do me thuash qe po nuk pranoi...ta marr e ta coj ne shtepine time... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti me kete cuarjen ne shtepi kujt i ben nder? :devil: :lol: se po erdha s'ka me ndarje, se jam mbrapa ne kohe, dhe nuk pranoj divorcin. Keshtu mendoje mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
flobo NUK futesh ne krevat po mbajte era duhan , more vesh apo jo? [/qb]
po era alkool
mir e ka S6, un te pranoj ty me cdo lloj ere (pothuajse kshu qe edhe ti duhet te besh te njejten gje

shqipate nuk e mbajte fjalen e :confused: [/qb]
po une ca hy ne kete mes :confused: apo ngaqe jam shoqeruesi i nuses do me thuash qe po nuk pranoi...ta marr e ta coj ne shtepine time... [/qb]
Po ti me kete cuarjen ne shtepi kujt i ben nder? :devil: :lol: se po erdha s'ka me ndarje, se jam mbrapa ne kohe, dhe nuk pranoj divorcin. Keshtu mendoje mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
edhe vetes i bej nder :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] [shqipate nuk e mbajte fjalen e :confused: [/qb]
po une ca hy ne kete mes :confused: apo ngaqe jam shoqeruesi i nuses do me thuash qe po nuk pranoi...ta marr e ta coj ne shtepine time... [/qb]
Po ti me kete cuarjen ne shtepi kujt i ben nder? :devil: :lol: se po erdha s'ka me ndarje, se jam mbrapa ne kohe, dhe nuk pranoj divorcin. Keshtu mendoje mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
edhe vetes i bej nder :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Edhe vetes i bej nder, kjo te le te nenkuptosh se i ben nder edhe........???

Je menduar mire, se nuk ka dicvorc.
se me sa shoh Flobo nuk ka fare burreri, me ka lene ne altar.

picasso

Forumium maestatis

me degjo...une shquhem per menyren time se si ndahem nga nmjerezit...jam njeshi ne kete ceshtje.nese dua te ndahem nga nje...e bej te me ler.e kam zeriozisht.e coj punen deri aty sa jo te thote...keshtu nuk ecet me para...dhe une i them.une e respektoj vendimin tend!
te them te drejten vetem njeren nuk kam mundur ta bej te me thote keshtu...dhe po e vuaj dhe tani /pf/images/graemlins/frown.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb] me degjo...une shquhem per menyren time se si ndahem nga nmjerezit...jam njeshi ne kete ceshtje.nese dua te ndahem nga nje...e bej te me ler.e kam zeriozisht.e coj punen deri aty sa jo te thote...keshtu nuk ecet me para...dhe une i them.une e respektoj vendimin tend!
te them te drejten vetem njeren nuk kam mundur ta bej te me thote keshtu...dhe po e vuaj dhe tani /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Atehere ajo po merr hak per te tjerat.

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb] me degjo...une shquhem per menyren time se si ndahem nga nmjerezit...jam njeshi ne kete ceshtje.nese dua te ndahem nga nje...e bej te me ler.e kam zeriozisht.e coj punen deri aty sa jo te thote...keshtu nuk ecet me para...dhe une i them.une e respektoj vendimin tend!
te them te drejten vetem njeren nuk kam mundur ta bej te me thote keshtu...dhe po e vuaj dhe tani /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Atehere ajo po merr hak per te tjerat. [/qb]
ne fakt une mendoj se nuk u kam borxh asnjeres...e kam pare qe mes nesh nuk shkon...dhe qe te mos lendohen shume u jap mundesine te thone ato fjalen e fundit...kaq mund te bej...une nuk jam Zoti.jam vetem vetvetja dhe nuk mund te behem kush tjeter per askend!

picasso

Forumium maestatis

[qb] Pse kush te ka kerkuar te jesh dikush tjeter?? [/qb]
shume kush...(ndoshta edhe pa e kuptuar...se e ke kerkuar)dhe se ka kaerkuar dicka te tepert...

SweetAngel

Primus registratum

Po ja a degjove gje aheng kete fundjave ti??

Gjeja me e mire qe bejme ne shqiptaret eshte thashetheme. /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

epo keshtu e ka kjo pune...te tjere duam... te tjere na duan...te tjere...ca te tjre mo...beqar ngelem /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb] epo keshtu e ka kjo pune...te tjere duam... te tjere na duan...te tjere...ca te tjre mo...beqar ngelem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk e dija se kerkoje... se.... :goofy: :wink:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb] epo keshtu e ka kjo pune...te tjere duam... te tjere na duan...te tjere...ca te tjre mo...beqar ngelem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk e dija se kerkoje... se.... :goofy: :wink: [/qb]
epo e ke gabim!ai qe ka mbaruar kerkimin...ka mbaruar edhe ...dhe sikur eshte shterrur e une gjithnje jam te kerkim(te nje gjeje apo te nje tjetreje)

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
Nuk e dija se kerkoje... se.... :goofy: :wink: [/qb]
epo e ke gabim!ai qe ka mbaruar kerkimin...ka mbaruar edhe ...dhe sikur eshte shterrur e une gjithnje jam te kerkim(te nje gjeje apo te nje tjetreje) [/qb]
E shoh qe gjithmon e kam gabim. Ndoshta bej mire te mos flas fare.

picasso

Forumium maestatis

jo ben shume mire qe flet!pasi edhe une gaboj.dhe do me vinte mire qe te pakten miqt...te ma thonin.une nuk e konsideroj veten te pagabueshem(ashtu si askend tjeter)
kjo eshte vlera e ketij forumi...mendimi i njerezve qe dine dhe te gabojne...e jo e njerezve te medhenj,qe dhe pse gabojne...nuk e pranojne sepse kane nje reputacuion per te mbrojtur(gje qe e kemi dhe "NE" por qe ne jemi me njerezor dhe ...
te uroj gjith .... :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] jo ben shume mire qe flet!pasi edhe une gaboj.dhe do me vinte mire qe te pakten miqt...te ma thonin.une nuk e konsideroj veten te pagabueshem(ashtu si askend tjeter)
kjo eshte vlera e ketij forumi...mendimi i njerezve qe dine dhe te gabojne...e jo e njerezve te medhenj,qe dhe pse gabojne...nuk e pranojne sepse kane nje reputacuion per te mbrojtur(gje qe e kemi dhe "NE" por qe ne jemi me njerezor dhe ...
te uroj gjith .... :kiss: [/qb]
Sigurisht qe .....

picasso

Forumium maestatis

me degjo...ne kete furom...puna kryesore eshte diskutimi...pra nese une e them mendimin tim...dhe eshte i padiskutueshem...mbydhet cdo gje...mbydhet diskutimi...
dhe kto pika qe une le...jane si porta qe te lejojne ty ao ndokund tjeter te jesh pjese e mendimid...se dhe vend per debat.