Si thua, martohemi?!

picasso

Forumium maestatis
Re: Si thua, martohemi?!

ja edhe mjeti i transporti me te cilin do udhetoje cifti
cuori3.jpg
une crocera

Shqiptarja

Primus registratum

A duhet me pregatit ftesa per dasem, me thoni?! Sweety, u trashegofsh!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Dhuraten do e le, pasi te marr rrogen se jam me xhepa te shprazta tani e kush s'me jep gjo hua mua!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] A duhet me pregatit ftesa per dasem, me thoni?! Sweety, u trashegofsh!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Dhuraten do e le, pasi te marr rrogen se jam me xhepa te shprazta tani e kush s'me jep gjo hua mua!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
S'ka nevoj per ftesa.

te gjithe miqt e forumit jane te ftuar.

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] ketu desha te ima me moira
giana26.jpg
por... [/qb]
Po mire ore, po ju akoma nuk e keni bere plan.

keshtu qe po ikim ne.

fantastike fare eshte.

Flm /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb] ketu desha te ima me moira
giana26.jpg
por... [/qb]
Po mire ore, po ju akoma nuk e keni bere plan.

keshtu qe po ikim ne.

fantastike fare eshte.

Flm /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ne fakt ky vend me pelqente edhe per virgjerine qe ka.
te lejon te jesh vetvetja dhe te kesh gjith boten tende ne krah...por meqe Bota ime ngeli mbrapa...dhe nuk erdhi me mua...po ta le ty ta shijosh...nje gje dua nga ty...me thuaj vetem si ja kaluat...a ja vlejti?dhe a do ja kish vlejtur te kisha shkuar une me boten time aty?!?!?!
kalofshi gezuar! :kiss:

picasso

Forumium maestatis

ajo fantazia po me preukupon!
ca ben moj vajze e ke harruar fare shoqerine...
kaq shoqe e mire je ti... :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

[qb] ajo fantazia po me preukupon!
kaq shoqe e mire je ti... :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:kiss: I ke fituar piket maksimale ketu
per zotin...
Ste kam harruar jo po dhe ti me keto emrat cben keshtu,isha mesuar me Picasson me ngjite qe ne shikim te pare,me keto emrat e tjere sikur me je ftof icik.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
[qb] ajo fantazia po me preukupon!
kaq shoqe e mire je ti... :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:kiss: I ke fituar piket maksimale ketu
per zotin...
Ste kam harruar jo po dhe ti me keto emrat cben keshtu,isha mesuar me Picasson me ngjite qe ne shikim te pare,me keto emrat e tjere sikur me je ftof icik.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hej...nuk te pelqej kur jam vetvetja... /pf/images/graemlins/frown.gif une e kuptoj se me me ate te kma ngjit(pra me picasso)por besoj se nuk kam nevoj per emrin e tij...mjafon te jem vetvetja...dhe sado i mire apo i keq te jem...te pakten jam origjinal..jam vetvetja e jo fallso.

Guest

Bukur,emri thone nje kapistall eshte (por ne jeten reale),ndersa ketu qe nuk njihemi luan pak rol me tjeter..njehre humori,njehere abstrakt,njeheer sexy,njehere asnjanes....e keshtu me radhe,por ti dihet qe vetvetja te jesh se dhe un ajo jam skam ndermend me u ndryshu..

Florus

Forumium maestatis

[qb]
[qb] [/qb]
flobo NUK futesh ne krevat po mbajte era duhan , more vesh apo jo? :lol: [/qb]
po era alkool :rolleyes:
mir e ka S6, un te pranoj ty me cdo lloj ere (pothuajse /pf/images/graemlins/laugh.gif ) kshu qe edhe ti duhet te besh te njejten gje :kiss:

shqipate nuk e mbajte fjalen e :confused:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
flobo NUK futesh ne krevat po mbajte era duhan , more vesh apo jo? :lol: [/qb]
po era alkool :rolleyes:
mir e ka S6, un te pranoj ty me cdo lloj ere (pothuajse /pf/images/graemlins/laugh.gif ) kshu qe edhe ti duhet te besh te njejten gje :kiss:

shqipate nuk e mbajte fjalen e :confused: [/qb]
po une ca hy ne kete mes :confused: apo ngaqe jam shoqeruesi i nuses do me thuash qe po nuk pranoi...ta marr e ta coj ne shtepine time... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Bukur,emri thone nje kapistall eshte (por ne jeten reale),ndersa ketu qe nuk njihemi luan pak rol me tjeter..njehre humori,njehere abstrakt,njeheer sexy,njehere asnjanes....e keshtu me radhe,por ti dihet qe vetvetja te jesh se dhe un ajo jam skam ndermend me u ndryshu.. [/qb]
jo jo...eshte fare thjeshte!e kam shpjeguar dhe rishpjeguar...por per mitq nuk lodhem...ndaj po e shpjegoj dhe nje here.
ne pikture dhe ne poezi...njihem me emrin Rebeli.
por meqe duket teper i ashper si emer...dhe jo gjithnje rreflekton mua...mendova te isha thjeshte "vetvetja"ndersa ti...si dhe miqte e tjere mund te me therrasin si te u pelqeje(e keni kete leje nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif )
:kiss:

Florus

Forumium maestatis

ah po ty tka ik truni vetvetja :smash: kush e kishte me ty iher :confused: ke qy ne nentor 2003 ktu e ske msu se si funksjono :sleep:

nje keshille prej miku: ndrysho nick

picasso

Forumium maestatis

[qb] ah po ty tka ik truni vetvetja :smash: kush e kishte me ty iher :confused: ke qy ne nentor 2003 ktu e ske msu se si funksjono :sleep:

nje keshille prej miku: ndrysho nick [/qb]
nje keshille e vertet prej miku eshte :hapi syt mire.se ne citimin e fundit...isha edhe une!
e sa per nickun...

Florus

Forumium maestatis

ah lere lere se e shof qe sja paske iden!

nje keshille tjeter prej forumisti: mos cito kaq shpesh se do e bllokojne prap butonin citim pastaj.

u bo si ke tema "keshilla per permiresimin e forumit" :idea:

picasso

Forumium maestatis

ke te drejete!nuk ja kam idene per ca e ke fjalen ti...por po te them per ca po flisja une.
ne citimin e fundit qe ke ber...mor djale.jam dhe une brenda.hapi syt,se nuk eshte koha per gjum.

SweetAngel

Primus registratum

Burra ( apo doni tju them kalamonj se ashtu po veproni) /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Me me tolerance.

FLOBO ke ndermend te martohesh, se ne fund te fundit ti ma bere propozimin, apo te shkjo ne muajin e mjaltit me VETVETEN /pf/images/graemlins/laugh.gif , apo nuk ka dhe nje avantazh qe nuk pi duhan.

Hajde tani, mos u zini e lagu se lagu.

Sa per alkol, mjafton mos te te zeri gjumi :devil:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
flobo NUK futesh ne krevat po mbajte era duhan , more vesh apo jo? [/qb]
po era alkool
mir e ka S6, un te pranoj ty me cdo lloj ere (pothuajse ) kshu qe edhe ti duhet te besh te njejten gje :kiss:

Po ti me kete cuarjen ne shtepi , kujt i ben nder?? :devil: :lol:
shqipate nuk e mbajte fjalen e :confused: [/qb]
po une ca hy ne kete mes :confused: apo ngaqe jam shoqeruesi i nuses do me thuash qe po nuk pranoi...ta marr e ta coj ne shtepine time... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]