Re: si ta kuptojme nje vajze lezbike
po pse i qelbni temat o njerez...tjetri ka hall dhe ju pyet se si mund ta dalloje nqse vajza eshte apo jo lesbo dhe ju qe vini me kushtetuta e enciklopedira, na jepni edhe mend....
e ndihmoni dot hapsin e temes apo jo???
kjo truthi qenka e papame fare se gay-sat e frustruar te AF i njohim me kohe por kjo qenka allasoj njeriu...jo te plotesuar jo te paplotesuar jo te lumtur jo te trishtuar...jo ti varim jo ti djegim...goce ke ngateruar periudhen e ekzistences...rrofshin gaysat...rrofshin lesbot... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
po pse i qelbni temat o njerez...tjetri ka hall dhe ju pyet se si mund ta dalloje nqse vajza eshte apo jo lesbo dhe ju qe vini me kushtetuta e enciklopedira, na jepni edhe mend....
e ndihmoni dot hapsin e temes apo jo???
kjo truthi qenka e papame fare se gay-sat e frustruar te AF i njohim me kohe por kjo qenka allasoj njeriu...jo te plotesuar jo te paplotesuar jo te lumtur jo te trishtuar...jo ti varim jo ti djegim...goce ke ngateruar periudhen e ekzistences...rrofshin gaysat...rrofshin lesbot... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
e kam fjalen per aforizmin me siper"just live and let live"..problemi eshte se une per te jetuar po jetoj,edhe te tjereve nuk ju kam hy ne hak pavarsisht se mund mos te me pelqejn nga lloji ose karakteri tyre..that"s all
kur te te them qe kam organizuar nje protest kunder tyre ose qe i ofendooj kur em dalin perpara atehere ok..me te drejte mund te em thuash"leri te tjeret te jetojn si duan"..respekte!