si ta kuptojme nje vajze lezbike

S

Scorpion

Guest
Re: si ta kuptojme nje vajze lezbike

O truth_hurts mos ia thuaj kaq troç aman, se marrin flake si baruti keta. Une po mendohem t'ia zbukuroj pak me leksik siperfaqesor e mu hodhen kacafyt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Eshte teme me diskutim delikat kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif se ne thelbin e vet eshte intim. Me rendesi eshte ruajtja e familjes se shendoshe, e lidhjes bipolare ne cift. Lavdi zotit qe ata perbejne shumicen, heterot pra. Ketyre te tjereve s'kemi çi bejme, ne furren e druve si çojme dot, jemi aq njerezore dhe te dhembshur. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

truth_hurts

Primus registratum

do e mar parasysh keshillen scorpion:)jo mor vlla ka mar fund bota..jo vetem homot por edhe ato em orientim etero kan filli me vath nga te dy veshet ne hunde..me vetulla qe i kam zili edhe un si femer ti heq aq bukur...pupuupupuu barku jasht ndonjeher me bluzet e shkurtra etj etj....sju ka ngel mo gjo pa bo ndryshe nga ne gocat

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Scorpe pse gerricesh kot...

Perversitet per mua nuk eshte homoseksualizmi, per mua eshte menyre jetese.Perversitet per mua eshte kur fut hundet ne jeten intime te tjetrit...kur rri vret mendjen me ke e ben ky e si e ben ajo...ky eshte perversitet i lindur qe ne Shqiperi duhet shekuj qe te zhduket...Sa per "viktimat"...nuk me intereson fare kush eshte apo nuk eshte homo ketu ne AF...

Une po te kisha preferenca per femrat nuk do ta kisha fshehur, nese njerezit donin te kenaqnin perversitetin e tyre, e te dinin se me ke femer do flija une...do ja kisha bere qejfin do ja kisha treguar...s'do ti lija te vuanin robt kot ktu' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Sa per origjinen apo vendin ku jetojme...ta kam thene 1000 here...hiq dore nga komplekset se do ngelesh gjithe jeten i vogel... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Degjo moj e dashur Dolores, dua t'ju kundershtoj ju qe jeni pro ketyre orientimeve, qe i cilesoni te natyrshme, gje normale, qe e ka origjinen nga lashtesia. Nga lashtesia vjen dhe inçesti. Mos valle duhet ta tolerojme dhe kete, dhe kjo liri personale dhe e te vepruarit konsiderohet. Normale eshte kjo?
... </div></div>

Në ç'vend të legjislatures gjendet ndalimi i inçestit Scorpe? M'duket se je tu i natarru gjonat prap ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

P.S. Dhe homoseksualiteti nuk është normal (sipas kritereve të shoqërisë në të cilën jetojmë në kohën kur jetojmë) por është i tolerueshëm.

Hellena

Primus registratum

Scorpi ti mire e ke kshu ne teori po ne praktike ndryshojn icik gjerat sepse cdokush e di vete se cfare ben ne jeten e tij personale e nese ti do me i nderhy i cenon te drejtat e tij , edhe mund te shprehet si te doje ti shaje po te duash po e di sa i ben pershtypje atyre ? keshtu qe them qe secili te shohi punen e vete , gay/lesbian te tyren e homosapiensat te tyren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

e_dlira

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body">Syni sigurisht që t'rren po ne un s'i besoj shum syve. I besoj tjetër gjoje me dhon "gjykim".

P.S. Mos m'ishte bo pushka top nuk do gjujsha për lop e gomarica ...

P.S.P.S. Nuk e kuptoj se si ti mund të kesh të tilla mendime ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif </div></div>

po te ishte bo pushka top nuk do te ju shkote mendja per lope e gomarica...

policia

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Degjo moj e dashur Dolores, dua t'ju kundershtoj ju qe jeni pro ketyre orientimeve, qe i cilesoni te natyrshme, gje normale, qe e ka origjinen nga lashtesia. Nga lashtesia vjen dhe inçesti. Mos valle duhet ta tolerojme dhe kete, dhe kjo liri personale dhe e te vepruarit konsiderohet. Normale eshte kjo?
... </div></div>

Në ç'vend të legjislatures gjendet ndalimi i inçestit Scorpe? M'duket se je tu i natarru gjonat prap ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

P.S. Dhe homoseksualiteti nuk është normal (sipas kritereve të shoqërisë në të cilën jetojmë në kohën kur jetojmë) por është i tolerueshëm. </div></div>
si mo nuk u denoka incesti?! pse mo u liru ketu

neni 106 i K.P
marredhenie seksuale ose homoseksuale me persona ne gjini ose ne kujdestari.
kryerja e marredhenieve seksuale ose homoseksuale ndermjet prindit dhe femijes, vellait dhe motres, ndermjet vellezerve, motrave, ndermjet personave te tjere qe jane gjini ne vije te drejte ose me persona qe ndodhen ne raporte kujdestarie ose te biresimit, denohet me burgim deri ne 7 vjet.

ky eshte legjislacioni penal shqiptar, dhe ne te gjitha legjislacionet e tjera qe kam pare sigurisht qe denohet...

S

Scorpion

Guest

Dahlia ti di gje tjeter te besh apo vetem ti kalosh ne personale keto diskutime? C'lidhje ka origjina ime, apo kam apo s'kam une komplekse. Problem i imi, jo i yti. Do ti qe dhe une te pergjigjem ne te njejten menyre? Nqs deshiron nuk ngurroj.

Une flas me temen me argumenta e ndonje fakt, ti dhe dikush tjeter na kaloni ne sentimentalizma, jo ashtu e keshtu. Mos shkruaj fare nqs s'ke gjera per te me bindur, ndryshe dhe pergjigja qe do marresh s'do jete shume e bukur per tu lexuar.

S

Scorpion

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body"> Scorpe, dua te di ku bazohesh kur thua qe shoqeria shqiptare eshte e ndrydhur seksualisht?!! </div></div>

Me vjen çudi me ty, se ti je rrit dhe ne periudhen e komunizmit, seksi ka qene nje ceshtje thellesisht private, dhe ka qene nje gje teper e rralle te shikoje dy te rinj edhe te putheshin ne publik. Kanali televiziv i vetem shteteror, TVSH, censuronte cdo pamje nga filmat e huaja qe transmetoheshin, vetem po te shihje ilegalisht "Shkupin" ose Rai-n pa te spiunu komshia.

Keshtu qe prinderit tane jane brez tjeter, ti je brez tjeter, une brez tjeter e mos prit qe te perputhemi ne mendime. Me vjen mire qe Europa te paska hapur e ndritur syte e mendjen.

Hellena

Primus registratum

He mo si u zgjidh kjo tema ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

policia

Forumium maestatis

edhe une jam kurioze ta marr vesh ishte lesbike kjo si perfundim apo jo?!
se keshtu e kane keto hapesit e temes, hapin nje teme aty, tregojne nje histori dhe as kujtohen me na thene perfundimin...

S

Scorpion

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">Scorpe pse gerricesh kot...

Perversitet per mua nuk eshte homoseksualizmi, per mua eshte menyre jetese.Perversitet per mua eshte kur fut hundet ne jeten intime te tjetrit...kur rri vret mendjen me ke e ben ky e si e ben ajo...ky eshte perversitet i lindur qe ne Shqiperi duhet shekuj qe te zhduket...Sa per "viktimat"...nuk me intereson fare kush eshte apo nuk eshte homo ketu ne AF...
</div></div>

Shume mire, menyre jetese. Po kaloj tani ne diçka tjeter, mbase dhe jo shume ne lidhje me temen. Franca para ca vitesh nuk lejonte mbajtjen e ferexhese ne shkolla e institucione. Tani kjo gje, mbajtja e ferexhese eshte e drejte e njeriut, eshte menyre besimi dhe jetese, e drejte inviduale e paprekshme. Ma shpjego pak mua ti kete, pse kjo qenka e palejueshme ne France? Apo quhet fondamentalizem.

Argumenti baze i pranimit te homoseksualizmit (deri tani te pakten) eshte e drejta e zgjedhjes. Argumentohet me force liria e cdokujt per te qene homoseksual, por ne te njejten kohe shihet si e padrejte neveria apo mospranimi i disave, duke shkelur keshtu me te dyja kembet te drejten e zgjedhjes se ketyre te dyteve. Si rrjedhim argumenti kryesor i perdorur ketu pro homoseksualizmit eshte krejtesisht jo konsistent, dmth pa vlere. Nqs do ti, te jap 1001 argumenta une kundra homoseksualeve, vetem nqs ke nerva te lexosh.

Thjesht, shumica absolute ne nje shoqeri ka vlera te caktuara, dhe kane qendrime kunder manifestimit publik te homoseksualizmit.

Hajd ciao!

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: policia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Degjo moj e dashur Dolores, dua t'ju kundershtoj ju qe jeni pro ketyre orientimeve, qe i cilesoni te natyrshme, gje normale, qe e ka origjinen nga lashtesia. Nga lashtesia vjen dhe inçesti. Mos valle duhet ta tolerojme dhe kete, dhe kjo liri personale dhe e te vepruarit konsiderohet. Normale eshte kjo?
... </div></div>

P.S. Dhe homoseksualiteti nuk është normal (sipas kritereve të shoqërisë në të cilën jetojmë në kohën kur jetojmë) por është i tolerueshëm. </div></div>

neni 106 i K.P
kryerja e marredhenieve seksuale ose homoseksuale ndermjet prindit dhe femijes, vellait dhe motres, ndermjet vellezerve, motrave, ndermjet personave te tjere qe jane gjini ne vije te drejte ose me persona qe ndodhen ne raporte kujdestarie ose te biresimit, denohet me burgim deri ne 7 vjet.

ky eshte legjislacioni penal shqiptar, dhe ne te gjitha legjislacionet e tjera qe kam pare sigurisht qe denohet... </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

Ça o ky ligj mre? Po mir po a e kan menu naiher kta tanët që nëse motra e vllai janë dakort nuk ka të drejtë asnjë të ndërhyjë pasi është shkelje e të drejtave të njeriut pa u bazuar në asnjë argumentim të vlefshëm përveç moralit? Me ç'të drejtë ndërhyn shteti në vendime të cilat i takojnë vetëm individit?

Policia, thjesht për kuriozitet, në cilat legjislacione të tjera e ke parë një ligj të tillë (ma kurse kërkimin të lutem)?

P.S. Nuk do me thon që un jom dakort me inçestin po jom tu fol n'parim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ohuuu Scorpe me lodhe!!! S'ja vle me shkrujt e me u lodh me mush kaptinen tate...te bera nje pyetje ne fillim...ti nuk ju pergjigje...dhe flet kot thu qe ne kohe te Enverit nuk flitej per seks...edhe po te flitej une kam qene kalamo...se kam idene...e para kjo...

e dyta...per ferexhete eshte fjala...edhe ato me ferexhe edhe ato pa ferexhe kur dalin ne rruge seksin dhe deshirat seksuale nuk i kane te shkruara ne balle...pra s'ka asnje vlere krahasimi yt me temen...

e treta... leje fare se me lodhe ...s'kam kohe tani...

Vals

Primus registratum

Problemi me incestin qendron tek fakti qe incesti shumicen e rasteve eshte abuzim apo dhune nga nje person me i forte tek nje me i dobet dhe ivarur prej tij pa mundesi per te refuzuar apo per ta nxjerre veten nga situata te tille. Dhe meqe ndodhin brenda faimljes priate, eshte veshtire te provohet apo kape. Ndaj dhe si ceshtje eshte shume e ulet dhe a pamoralshme. Ne USA beri buje para ca kohesh rastet e abuzimit nga vellezerit/kusherinjte me te medhenj ndaj motrave/kusherirave te vogla ne disa komunitete Amish. Situatat kishin vazhduar me vite, disa anetare te se njetes famlje ishin perfshire dhe kur vajzat kishin treguar prinderve, ishin denuar vajzat per shpifje/tundim a ku di une deri sa u larguan disa nga familjet dhe kallzuan ne polici qe te mbronin motrat me te vogla. Te tilla gjera ndodhin shpesh ne Shqiperi ne vende ku fisi eshte akoma iperqendruar ne nje vend. Ndaj, mos barazoni gjera si incesit me lesbianizmin ku femrat ne fjla jane te rritura dhe u bejne gjerat me konses.

Per ate se si ta kuptosh nje femer te tille, fare thjesht, si nje adult qe ka preferenca te ndryshme nga te tuat dhe qe duhet lene te jetoje jetene vet sic i do qejfi.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahaaha tani nuk eshte me problemi "si ta kuptojme" tani eshte "hajt ta bejme" lezbi

une them se ishte...dmth, eshte...per te miren e vetes se saj ( qe tregon qe eshte rob i lire) dhe per te keqen e te tjereve...qe do te vazhdojne ti mbajne pishtarin...

policia

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: policia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Degjo moj e dashur Dolores, dua t'ju kundershtoj ju qe jeni pro ketyre orientimeve, qe i cilesoni te natyrshme, gje normale, qe e ka origjinen nga lashtesia. Nga lashtesia vjen dhe inçesti. Mos valle duhet ta tolerojme dhe kete, dhe kjo liri personale dhe e te vepruarit konsiderohet. Normale eshte kjo?
... </div></div>

neni 106 i K.P

ky eshte legjislacioni penal shqiptar, dhe ne te gjitha legjislacionet e tjera qe kam pare sigurisht qe denohet... </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

Ça o ky ligj mre? Po mir po a e kan menu naiher kta tanët që nëse motra e vllai janë dakort nuk ka të drejtë asnjë të ndërhyjë pasi është shkelje e të drejtave të njeriut pa u bazuar në asnjë argumentim të vlefshëm përveç moralit? Me ç'të drejtë ndërhyn shteti në vendime të cilat i takojnë vetëm individit?

Policia, thjesht për kuriozitet, në cilat legjislacione të tjera e ke parë një ligj të tillë (ma kurse kërkimin të lutem)?

P.S. Nuk do me thon që un jom dakort me inçestin po jom tu fol n'parim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif </div></div>
o kondre vertet po me habit me kete qe po thua...
per cfare drejtash njeriu po flet, se u bene keto te drejtat e njeriut qe flasim gjithe diten per to dhe i kerkojme me ngulm po nuk kemi hapur njehere librin ti shohim cfare te drejtash kemi dhe cfare jo...
qysh me qenka e drejta jote te martohesh me motren(nuk po flas per ty personalisht te kuptohemi), je ne rregull ti apo jo, ne gjysmen e botes ndalohet bigamia dhe ti diskuton njerez te nje gjaku...
tani te lutem me gjej vetem nje legjislacion qe e lejon, qe te ma kursesh ti mua kerkimin...
se ti bie fjala mund te kesh qejf te shkosh edhe me te mitura, dhe thua dua te drejten time, por nuk jane te drejtat e njeriut ajo cfare ne kemi qejf dhe deshire te bejme...
ti mund te kesh qejf bie fjala te besh edhe gruan prostitute (qofte edhe me deshiren e saj), por ja qe ligjerisht nuk mundesh...

Sirena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body"> Ça o ky ligj mre? Po mir po a e kan menu naiher kta tanët që nëse motra e vllai janë dakort nuk ka të drejtë asnjë të ndërhyjë pasi është shkelje e të drejtave të njeriut pa u bazuar në asnjë argumentim të vlefshëm përveç moralit? </div></div>

Ja ta bej nje nderhyrje te vockel une Kondra. Ai "morali" qe ty nuk te duket argumentim i vlefshem, qendron ne baze te shume ligjeve ne pjesen me te madhe te shteteve. Ne Itali e permbledhin me fjalet "buon costume"...gjithcka qe eshte kunder zakoneve te mira, te lejueshme, te moralshme, atehere eshte edhe e denueshme. Kjo legalisht.

Praktikisht ndalimi i incestit (qe eshte relativisht i vone) ka ardhur per shkak te deformimeve fizike e mendore qe kishin femijet fryte te incesteve...e qe normalisht nuk jepnin kontribut ne krijimin e nje shoqerie te shendoshe.

Keshtuuuu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif