si ta kuptojme nje vajze lezbike

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: si ta kuptojme nje vajze lezbike

po pse i qelbni temat o njerez...tjetri ka hall dhe ju pyet se si mund ta dalloje nqse vajza eshte apo jo lesbo dhe ju qe vini me kushtetuta e enciklopedira, na jepni edhe mend....

e ndihmoni dot hapsin e temes apo jo???

kjo truthi qenka e papame fare se gay-sat e frustruar te AF i njohim me kohe por kjo qenka allasoj njeriu...jo te plotesuar jo te paplotesuar jo te lumtur jo te trishtuar...jo ti varim jo ti djegim...goce ke ngateruar periudhen e ekzistences...rrofshin gaysat...rrofshin lesbot... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

truth_hurts

Primus registratum

pallino ndjej neveri per homot edhe lesbiket edhe kete gje skam pse e fsheh..jam e lire te jap mendimin tim.ty te takon tem em kundershtosh em argumente edhe fakte edhe...vetem kaq!

VoGeLuShI

Primus registratum

goce s'po te pyet njeri i do apo nuk i do...je thjesht jashte teme...po kshu eshte kur moderatoret i kane duart ne bythe

alinos

Forumium maestatis

kur shikon urrejtjen me te cilen shprehen njerezit mbi gjerat qe nuk i dine e nuk i njohin, te shtihet frika per femijet e njerezimit. Se si nuk jemi shuar me kohe, une nuk e di, por shoh qe injoranca nuk ka te beje me te mesuarin e 1+1=2, apo me filozofine, apo me skicimin e pallateve, por me mosnjohjen e mosrespektimin e vetes si njeri. Nese keto personat qe "nuk i durojne dot" ata qe jane ndryshe nga vetja do ta njihnin e respektonin veten, do ta kuptonin se kane aq shume "te meta", ose gjera qe nuk jane "normale", sa fare mire turma mund t'i urreje dhe persekutoje njelloj sic po bejne ata me grupin e njerezve qe kane preferenca seksuale ndryshe nga te tyret. Dhe ndoshta do te mesonin te mos urrenin, jo sepse u ndricuan, por sepse s'do te donin t'u behej atyre vete e njejta gje, qe menduan t'u benin atyre qe nuk jane teresisht heretoseksuale.

Hapni syte njerez, se asnje nga ne s'eshte normal dhe teresisht i perkryer. Jetoni dhe lerini dhe te tjeret te jetojne. Kjo bote ka vend per te gjithe, e per me shume.

abs

nuk e di...

...njehere kam pa nje emision ne tv. ishte nje grek(e) yll e bukur. po fliste per momentin ma te bukur te jetes se saj.
kishte lind ne nje fshat larg athines si djal, rreth moshes 15 i ishte rritej gjoksi normal si nje femen.

kishte ik qe nga kjo moshe nga fshati e jetonte ne athin. atje ishte zbulu si modele. momenti ma i bukur per te kishte ken, kur ne londer mjeket ja kishin pre penisin.

eshte per t'u urryer ky njeri?

truth_hurts

Primus registratum

urrejtja nuk komandohet mi goc..une smund te te inponoj ty te eksh qef nje lloj njeriu apo kafshe em zor vetem qe tite dukesh emancipuar apo ku ta di une..ti nuk i paragjykon bravo te qofte..une i paragjykoj pune per mu..aaa do ishte ndryshe nqs une do i ofendoja do i sulmoja ne rruge do ju hyja ne hak dmth....fare as e mendoj fare ato te bejn cte duan se jeta vet eshte por brenda meje kam antipati per ate kategori njerezish!eshte si puna e nje kengetari qe mund ta kesh inat per stilin e tij por kjo sdo te thot qe ti do leshiosh nje brohoritje injoruese ose nej te share kur ai kendon ose kalon afer teje.eshte e thjesht per tu shpjeguar!me siper PALLINO ke thene sikur jam shprehur se duhen djegur keta lloj njerezish..shif mir vlla/moter se nuk jam shprehur kurre keshtu sado qe ta mendoja!

bebi

Primus registratum

e tmerrrshmeeeeee !

truth, po nuk te damton tan' ajo ndjenje e keqe qi mban permrenda?
si t'a thote goja (se neper mend njeriut te shkrete i kalojne shum' gjana dhe nji njeri POZITIV mundohet me i largu mendimet e zymta e te keqija) po un cuditem si ke kaq guxim per ma teper me e perforcu mendimin dhe me me e thane qe ke neveri per nji bashksi njerzish qi nuk i bajne keq kerkujt, por kane preference seksuale ndryshe nga e jotja???

une nji ndjenje te tille e perjetoj per pedofilet, perdhunuesit, kriminela te ktyre zhanrave, por gjithsesi prap me duket shume e rande me u shpreh si ti ... edhe per qenien ma te urryeshme te shoqnise "njerezore"... edhe pse kta te fundit me taman e meritojne!

Hellena

Primus registratum

Hmm e paskan kapur me truth te gjithe ... Ajo te pakten e thote hapur ate qe mendon , nuk e mban perbrenda edhe ne siperfaqe te hiqet sikur s'mendon ashtu sic bejne te gjithe ... me mire e tregon hapur se sa te hiqet si Shen Maria si ca e ca nderkohe qe nje zot e di cfare mendojne ..lol

bebi

Primus registratum

Ani, asht shum' i ceket ai mesazhi jot ma siper, me lol n'fund.

Nuk asht puna te hiqesh, por me u perpjek me kene sa ma pak i ashper me boten... se ti duhet t'a dish kolopuce, sa ma leht e merr perpjeten, aq ma te leht e ke teposhten.

Jo gjithcka qi te shkon neper mend, thuhet e bahet. Ashtu i bjen me kene KAFSHE.

Per ma teper nuk e kam kuptu ala, se si nji njeri mund te urrejne nji bashksi njerzish apo element bashksie, vetem tuj u bazu te preferenca seksuale.

Hellena

Primus registratum

Ashtu tu duk ? soliiiii

Ktu spo flasim per kriminela Biskotella (nice nick btw) , sa i egzagjeroni gjerat , ktu secili po shpreh opinionin e vete , e ca po ben truth qe duhet me e qujt kafshe ? (se dija qe kafshet benin ato qe mendonin ) .. hmm na preke tashti me kete tragjikomedine .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

bebi

Primus registratum

o kolopuce, nuk kam kohe e as vullnet per te eduku ty. pergjigjem njihere apo max dy per edukate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Biscotella</div><div class="ubbcode-body">nuk kam kohe e as vullnet per te <span style='font-size: 26pt'>eduku</span> ty. </div></div>

Kjo ishte origjinale ...

bebi

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif edukim - education - shkollim - mesim

aman se na hapet barkun me kto shprehjet : kjo ishte origjinale!

tung

eniad

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Puç Puç</div><div class="ubbcode-body">kur shikon urrejtjen me te cilen shprehen njerezit mbi gjerat qe nuk i dine e nuk i njohin, te shtihet frika per femijet e njerezimit. Se si nuk jemi shuar me kohe, une nuk e di, por shoh qe injoranca nuk ka te beje me te mesuarin e 1+1=2, apo me filozofine, apo me skicimin e pallateve, por me mosnjohjen e mosrespektimin e vetes si njeri. Nese keto personat qe "nuk i durojne dot" ata qe jane ndryshe nga vetja do ta njihnin e respektonin veten, do ta kuptonin se kane aq shume "te meta", ose gjera qe nuk jane "normale", sa fare mire turma mund t'i urreje dhe persekutoje njelloj sic po bejne ata me grupin e njerezve qe kane preferenca seksuale ndryshe nga te tyret. Dhe ndoshta do te mesonin te mos urrenin, jo sepse u ndricuan, por sepse s'do te donin t'u behej atyre vete e njejta gje, qe menduan t'u benin atyre qe nuk jane teresisht heretoseksuale.

Hapni syte njerez, se asnje nga ne s'eshte normal dhe teresisht i perkryer. Jetoni dhe lerini dhe te tjeret te jetojne. Kjo bote ka vend per te gjithe, e per me shume. </div></div>

Well, this might be a reason why I love you so much /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif .

PS. Ahem, shife kur t'fillojn pytjet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

truth_hurts

Primus registratum

satin_yearn aman se na i keputet shqiprtin me kete humanizmin edhe altruizmin tuaj..me thuaj si ta komandoj neverine une kur jam ne autobuz edhe shof nej mashkull qe i fut duary nej mashkulli tjeter..apo rasti qe em ak ndodhur vet kur perball ne lokal nje lesbike po am lunte duke bo gjeste me llap jashte..jane ca gjera qe nuk komandohen per tu mar inat!sa per shpirtin tim me pyete qe i bej keq vetes me kaq urrejtje etjetj..vlla i dashur kam shkollen punen fasniljen edhe nuk em bie mendja mua te emndoj edhe te emrzitem pse ak homo edhe lesbike en bote.. e shpreh inatin timm nw nje rrethane konkrete ose kur me pyesin cfare mendoj!
tani..ti anii mos u habit qe ketu shume te kundershtojne en drupacion por ska gje edhe kjo eshte pjese e mendimit te lire edhe me vjen keq qe keta em siper kan arritur emancipim ne pranim lesbikesh edhe homosh por kan harruar respektimin e nje nga lirive me primare sic eshte"shprehja mendimit te lire"!

eniad

Forumium maestatis

Truth dear, mbaje shpirtin fort se s'ta keput njeri. Ajo qe nuk arrin te kuptosh mesa duket dhe qe Linosi e shprehu me siper, eshte t'i lesh te tjeret te jetojne si duan, duke jetuar edhe ti si ta do qejfi. Ato skenat nuk jane vetem nga homot, por edhe nga heterot. Ne te dyja rastet, me thene te drejten, s'kam ndonje qejf te shoh prekje e futje duarsh. Natyrisht, ti ke lirine te shprehesh dhe ndoshta kjo te ben edhe pak me te vertete se shume qe hiqen ndryshe, por, nga ana tjeter, mund te lije pak hapesire per te mos gjykuar e dhene vendime. Just live and let live, that's it.

truth_hurts

Primus registratum

me behet qefi qe ke qef te perdoresh shprehje por perdori ne nje situat me adapte:)e kam fjalen per aforizmin me siper"just live and let live"..problemi eshte se une per te jetuar po jetoj,edhe te tjereve nuk ju kam hy ne hak pavarsisht se mund mos te me pelqejn nga lloji ose karakteri tyre..that"s all;)kur te te them qe kam organizuar nje protest kunder tyre ose qe i ofendooj kur em dalin perpara atehere ok..me te drejte mund te em thuash"leri te tjeret te jetojn si duan"..respekte!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

o mi Truthi...ok nuk dua te te ndryshoj mendimin, mbaje se mire e ke...nje dite te bukur do martohesh e do behesh me femije...sikur nje dite te bukur ky femije te mos kete asgje te perbashket me ty, thjesht behet homoseksual, çfare do besh ti? Do urresh femijen tend? Do fshehesh faktin qe mund te jete homoseksual thjesht sepse ti i urren ata apo qe te tjeret mos ta marrin vesh se çfare eshte? Pse shkoj kaq larg une nje here? Edhe i fejuari yt ose nje shoqja jote me e ngushte mund te jete e tille...dhe ti s'di gje...dua te them qe sot nuk flitet me nje siguri dhe nje urrejtje te tille per njerez qe jane ndryshe nga ty! Jetes nuk i dihet AS EDHE NJE HERE se çfare te sjell ne dere...eshte mire per ty te jesh me pak e fryre me ndjenja negative, se nuk do ja dalesh dot!
Haj shnet!

truth_hurts

Primus registratum

nuk jam e fryre mi dahila jo thjesht jap mendimin tim kur te tjere em pyesin sepse e thash edhe ems iper qe nuk em del koha te merem me lesbi apo homo sepse si te gjtih ju kam angazhimet e mija..nqs jeta do em sillte nje nga rastet qe em the normalisht sdo beja gje te keqe perderisa nuk i kam bere njeri pavarsisht llojit te vet..por en zemer do isha shume e lenduar qe pshb femija im te lindte ashtu seps eprapseprap do mbetej dicka e neveritshme per mua!