si ta kuptojme nje vajze lezbike

truth_hurts

Primus registratum
Re: si ta kuptojme nje vajze lezbike

per te gjithe ata qe nuk dine c'jane burrneshat
FOLLOJE FJALIN ME GERMA TE MEDHAJA MOJ PUC PUC;)

Qerratai

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: truth_hurts</div><div class="ubbcode-body">per te gjithe ata qe nuk dine c'jane burrneshat
FOLLOJE FJALIN ME GERMA TE MEDHAJA MOJ PUC PUC;) </div></div>

Mos ndoshta shkakton probleme FOLLOMI i fjalise me germe te madhe ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

bebi

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif cfar' personazhesh

truth_hurts

Primus registratum

MASTERMIND BISCOTELLA E BERA KORIGJIMIN ME IRONI MQS MA BERI EDHE MUA VEREJTEJN PUC PUC..JA POSTIMI TIJ/SAJ

.....quhet pike per t'i dhene fund nje mendimi ne formen e fjalise dhe per te nisur nje tjeter me shkronje te madhe.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Truthi...ç'kemi mire? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

nuk jemi te tema e drejtshkrimit por te tema e deshirave apo prirjeve seksuale...thjesht po te sinjalizoj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

bebi

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia i meriton edhe ti i pal kpuc /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

truth_hurts

Primus registratum

uk jemi te tema e drejtshkrimit por te tema e deshirave apo prirjeve seksuale...thjesht po te sinjalizoj...
dahlia mir flm ti mir?
pak me objektive te lutem se nuk e nisa un punen e gramatikes;)

VoGeLuShI

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

S

Scorpion

Guest
si ta kuptojme nje vajze lezbike?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rezi</div><div class="ubbcode-body">Nje shoqe qe kam ne klase eshte very nice. Nje dite po mendoja ta pyesja per kafe dhe po i thoja nje shoku mendimin. Ai me tha qe ajo eshte lezbike. Kur ben muhabet me ate duke normale. </div></div>

1.Ta marrim qe nga fillimi. Nje pallosh apo palloshe vjen e na hap nje teme e ben nje postim qe mesa shoh une me shume, ka hall te dale me kafe per te, sesa te nxjerre ndonje diskutim interesant.

2.Vete titulli i temes, "Si ta kuptojme nje vajze lezbike", eshte i paqarte, po e trajtoni si semundje, thua ka simptoma e kush jane shenjat e para. Do ishte teme e denje per te "Trupi dhe Shendeti"

3.Ne kete forum ka nja 100 tema mbi homoseksualizmin, dhe kjo eshte nje nga ata qe shkoi kot per kete çeshtje.

4. Su la gje pa fol ne me shume se 10 faqe, dhe pothuajse te gjithe ja kemi futur kot e vetem kemi replikuar ne ajer vetem te ngulim kembe se mendimi im eshte me i mire se i yti. Sidoqofte si ai PRO, si ai KUNDER ka te drejten e tij, por vetem se keto PRO-te ngulin kembe si mushka, si europiane demokrate qe jane.

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: si ta kuptojme nje vajze lezbike?

aha as ti nuk e paske kapur thelbin e temes...cundi nuk po ben sondazh per te nxjere statistika se sa open minded jane anetaret e AF...do thjesht nje keshille (qe per me teper askush nga ne nuk mund t'ja jape)...vertet hapesi i temes e ka trajtuar si semundje dhe kerkoka simtomat e para por ti e ke bere semundje ngjitese mo bir...kunder kunder kunder po mir ore e morrem vesh ja na qenke kunder ti e cfar fitove??? ndryshove gje boten??? ndonje homoseksual/e po te thith pjesen e oksigjenit qe te takon ty...???

njerez bota eshte e madhe dhe ka vend per te gjithe

nejse ika se jam lodhur duke shkruar ne tema si kjo

S

Scorpion

Guest

Ik mer meso te lexosh ti, femer histerike.

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Ik mer meso te lexosh ti, femer histerike. </div></div>

une i lexova me vemendje shkrimet e tua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif dhe u mundova te kuptoj me aq sa me nxe truri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

tani kto qe thua ti s'po t'i hedh njeri poshte vetem se nuk jane ne dobi te temes dhe sidomos te ktij robit qe e ka hapur

c'po i hyn ne xhep atij se si e mendon ti une apo tjetri e tjetri...ai mo vlla do te dije nqse ti je ne gjendje ta njohesh nje femer lesbike...psh nqse kto lesbiket dallohen per kolle te forte apo per marrje mendsh apo ndo1 gje tjeter qe i ben te vecanta edhe te dallueshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ti flet jo homoseksualizmi kshu e ashtu e une i respektoj e i denoj e xhaxhi i vriste e ngjallni xhaxhin e ku di une se cfare...

tani lexoji edhe ti keto qe shkrova une dhe mundohu t'i kuptosh eshe ti (me aq sa ke mundesi) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

edhe mjaft tani se u beme boze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

hajde te te puth cik une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ps. jo per gje por per te treguar se s'jam hic histerik/e (si te duash kete te fundit) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ismaili

Primus registratum

faleminderit per mendimet, Une skam problem se ajo i pelqen gocat, perkundrasi me behet qefi.

Al-Punk

Still here

Truth, Meshkujt kane qejf "Lesbiket" per atmosfere eksituese, ... pas pak "Lesbiket" duhet te kthehen ne Heteroseksuale qe mashkulli te ndjehet mashkull /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Biseksualet jane me cool!

policia

Forumium maestatis

une mendoj se ai qe ka hapur temen kushedi sa pishman eshte bere dhe eshte zhdukur pa lene gjurme...