si ta kuptojme nje vajze lezbike?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rezi</div><div class="ubbcode-body">Nje shoqe qe kam ne klase eshte very nice. Nje dite po mendoja ta pyesja per kafe dhe po i thoja nje shoku mendimin. Ai me tha qe ajo eshte lezbike. Kur ben muhabet me ate duke normale. </div></div>
1.Ta marrim qe nga fillimi. Nje pallosh apo palloshe vjen e na hap nje teme e ben nje postim qe mesa shoh une me shume, ka hall te dale me kafe per te, sesa te nxjerre ndonje diskutim interesant.
2.Vete titulli i temes, "Si ta kuptojme nje vajze lezbike", eshte i paqarte, po e trajtoni si semundje, thua ka simptoma e kush jane shenjat e para. Do ishte teme e denje per te "Trupi dhe Shendeti"
3.Ne kete forum ka nja 100 tema mbi homoseksualizmin, dhe kjo eshte nje nga ata qe shkoi kot per kete çeshtje.
4. Su la gje pa fol ne me shume se 10 faqe, dhe pothuajse te gjithe ja kemi futur kot e vetem kemi replikuar ne ajer vetem te ngulim kembe se mendimi im eshte me i mire se i yti. Sidoqofte si ai PRO, si ai KUNDER ka te drejten e tij, por vetem se keto PRO-te ngulin kembe si mushka, si europiane demokrate qe jane.