si ta kuptojme nje vajze lezbike

policia

Forumium maestatis
Re: si ta kuptojme nje vajze lezbike

o Dahlia une deri diku jam dakort me ty, por dua te shtoj dicka tjeter, nuk eshte kaq normale dhe kaq e thjeshte marredhenia e tyre se ketu nuk behet fjale vetem per seks dhe orgazem, problemi eshte qe nga ciftimi i tyre nuk ka te ardhme dhe nuk ka vazhdimesi. ato nuk mund ta cojne jeten perpara se njeri prej tyre nuk mund te jete kurre prind biologjik. ata nuk mund te bejne femije. une per vete nuk i paragjykoj nuk i urrej, por qe jane gjysmak nuk kam asnje dyshim...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ou te mos besh femije je gjysmak?... me fal po ai qe do femije edhe mund te adoptoje...e ça pastaj se femija nuk eshte biologjik?

marredhenia e homoseksualeve eshte po kaq e thjeshte sa e heterove...pse nje marredhenie seksuale ne koken e disave eshte e barabarte me shtim rrace...prodhim femijesh...vazhdimesi jete?!! Jo, po flisnim per preferenca...pse detyrimisht çfare nuk eshte njesoj si ne, eshte e keqe apo eshte gjysmake apo nuk eshte e hijshme?

Ti thu qe nuk i paragjykon...ok nuk i urren, as une, por ti i paragjykon rondshem fare se i fut edhe nje epitet... i ben gjysmake... mesa di une gjysmake jane ata qe nuk kane mundesi marredheniesh seksuale...qe kane ndonje semundje, ndonje paralizi, ndonje mungese organesh gjenitale, qe nuk kane libido a ku di une çfare... nderkohe qe nje homoseksual...qofte mashkull a femer...eshte ne rregull fare...i funksionon çdo gje...ata bejne qejfin dhe jeten e vet ashtu siç e dine ata...ne i shajme poshte e larte me ze apo nen ze...kete s'kuptoj une...

KoDoShi

Primus registratum

Shiko per mendimin tim gjysmake s'jan sepse sic thot dhe shoqja me lart qejfin e bejne njesoj si heterot ashtu homot...por ajo qe s'kuptoj e qe nuk pajtohem me to esht; edukimi qe mund ti japin nje femije(nje femij te adoptuar ne ket rast) ...se si do t'a ushqejn, me cfar fryme, ne nje menyr apo tjetren do t'arrijn dot ti tregojn se si ndertohet nje familje normale apo do trashegohet ky homoseksualizem tek ai...kush do ti tregoj rolin e nenes apo t'babait, role qe jan t'veshtira n'jet.

Ndoshta un jam i lashte me mendimet qe kam, por me shum m'jep sodisfaksion, lumturi nje femij i cili ka dal nga veglat gjenitale t'miat e t'gruas time se sa nje i adoptuar. S'po them se ne rastin e te adoptuarit nuk do afeksionohem apo do te me beje dot per vete, sepse kjo esht normale... por them se esht me ndryshe kur ti jep dicka ka vetja jote qe ky femija t'dali n'jet.
Un s'paragjykoj, homot madje kam shok e shoqe, por nuk arrij te kuptoj se si ata mund te ndertojn nje familje normale ku secili ka rolin e tij...e madje sa her kalon muhabti k'tu ne tavolin munadohem ta anashkaloi sepse nuk dua t'kem keqkuptime me to, sepse jane sh njerez t'mir e pamvarsisht se un nuk pajtohem me jeten familjare t'tyre.

TheWanderer

Primus registratum

Sa problem i veshtire..ntsq ntsq ntsq. Shiko ti shoku, ik ftoje ate gocen e bukur per nje kafe! Po erdhi, do kenaqeni, po u kenaqet do ia sjellesh muhabetin verdalle, po i pelqeu aq me mire (te behet vone ty ne eshte lezbike apo jo, nese vjen me ty? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ) Nese nuk vjen do ta kuptosh nese eshte lezbike apo jo...Lezbikja do te te thote hapur qe nuk i pelqejne meshkujt, pavarsisht se i pelqen te pije kafe me ta, po qe str8...nuk e di ca do te te thote, se ka mijra receta refuzimi, por do ta kuptosh ti patjeter. Haj ik pini nga nje kafe dhe na sill haber pastaj.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me falni mua... Ky Rezi nuk eshte Rezarta?!!! nuk eshte femer?!!!
Ky robi eshte çun dhe nuk e di a mund te pije nje kafe me nje femer qe edhe mund te jete guinne?!!! Ky eshte çun dhe ka frike te shoqerohet me nje guinne?!!!

Oooooooooooooo zot... une e di qe ti egziston... flm per ditet e bukura qe une kaloj ne kete bote fale madheshtise tende

TheWanderer

Primus registratum

Me siguri qe Zoti te do shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Po te ishte goce ky Rezi, atehere i bie te jete lezbi per vete, qe vete i merr mendjen nje shoku, ne te dale me nje vajze tjeter apo jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ncuq! jo!

s'ka se si...po te ishte femer mund ta kuptoja...se ndoshta do kishte frike...dhe ka pyetur nje shok...per te qene me e sigurte...ashtu sikurse edhe nje djale qe do te pi nje kafe me nje djale tjeter dhe ka dyshime mbi kete person, pyet nje shok per te qene me i sigurte...eee me duket se qenka me e veshtire puna kur eshte fjala per shoqeri me homot...qe i perkasin te njejtes gjini... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Po te ishte lezbi vajza...se vriste mendjen dy here...merrte edhe shokun me vete pse jo!

e_dlira

Primus registratum

ok ...ti vrasim ata qe s'jane njesoj me ne......ata qe nuk q***n si ne...sepse ata jane te paplotesuar dhe kjo i ben shume dem shoqerise se sotme...ju harroni qe te gjithe heteroseksualet mund jane po aq te paplotesuar; po aq te papergjegjshem sa edhe homoseksualet...ne fund te fundit jemi e njejta qenie njerezore...qe funksionon njesoj, qe ben seks ne te njejten menyre, qe arrin ne orgazem ne te njejten forme (duke bere seks per ata qe se dine)...
s'kam per ta kuptu asnjehere se ku qendron problemi i te berit seks nga para a nga mbrapa, mes dy meshkujsh ose mes dy femrash...çfare ju shqeteson kaq shume... fakti qe s'keni guxim te flisni mbi seksin me partneret perkates...dhe hajde te flasim per seksin e te tjereve!!!Puuuuu çfare frustrimi...

!!!Puuuuu çfare frustrimi...

JO JO MOS U ANKO PER FRUSTRIMIN SE PERDORE NJE SUPER-KATARSIS, (METODOEN E LLAFOLLOGJISE)PO LEXO PAK SE CA KE SHKRU ME SIPER DHE PO MUNDE JEPI EDIT SE NA E NEVERITE FORUMIN ME ATE FJALOR...

NESE TE GJITHA ATO QE THE JANE "NORMALE", ATEHERE PER SHOQERINE NJEREZORE CFARE QUHET "ANORMALE"?

CILAT JANE PASTAJ KUFIJTE MES TABUVE E NORMAVE SHOQERORE?

APO PER JU CDO VEPRIM ESHTE I JUSTIFIKUESHEM,

NJE "HOMO" KA THY NJE LIGJ TE NATYRES, (TE GJITHA QENIET E NATYRES JANE HETERO, ME FAL PER INJORANCEN NESE NUK KAM DEGJU PER NDONJE QENIE TJETER QE ESHTE "HOMO" PER NGA NATYRA, PERJASHTO RASTE TE RRALLA SJELLJESH TE TILLA NE KAFSHE)

NESE SJELLJA E NJE "HOMO-JE" ESHTE E JUSTIFIKUESHME, PO SJELLJA E NJE VRASESI???

ME E KEQJA NJE VRASES, MUND TE SILLET SI KAFSHE GJAKDERDHESE, PO NJE HOMO NE CILEN KATEGORI PERFSHIHET?

?????

"HOMOT" KAN EKZISTU KOHE ME PARE ////PO SI SHPJEGOHET FAKTI QE SOT JANE SHUMUAR???

MOS SOT SHUMICA E NJEREZVE PO GJEJNE VETVETEN?????!!!!!!
ATO PO NDJEHEN ME TE PLOTESUar!!!!!????
NDERKOHE PROBABILITETI I SJELLJEVE DEPRESIVE PO RRITET...

SI SHPJEGOHET FAKTI QE SHUMICA E "HOMO-VE" RRJELLIN NGA FAMILJE JO TE SHENDOSHA? MOS NDOSHTA "homot" JANE TE "PLOTESUARIT E SHEKULLIT"??

OSE PO SHOHIN SE PASKA EDHE "HOMOSEKSUAL TE LEJUESHEM" DHE O BURRA EDHE NE JEMI ASHTU,..

...ME GJITHE RESPEKTIN QE KAM PER "HOMOSAPIENSAT"...

Kondrapedali

Kondrapedali

Si i bohet që mu ma ka qefi me e bo me lopët? Te kush kategori duhet me hy un? Sa her duhet me m'var mas pushkatimit? Kujt i rruhet se si e boj un e me cin e boj un?

Personalisht kom qef me pa dy lezbike me njona-tjetrën (dy lop lezbike kuptohet).

Kush do vij t'më maj mu qiriun kur ta boj me lopën? Ti themi i her ksaj gocës se ka mundsi t'jet kurioze ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

antip

Primus registratum

Kondre ti e paske nxjerr ate stilin "lopthi" mer cun??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: e_dlira</div><div class="ubbcode-body">

NJE "HOMO" KA THY NJE LIGJ TE NATYRES, (TE GJITHA QENIET E NATYRES JANE HETERO, ME FAL PER INJORANCEN NESE NUK KAM DEGJU PER NDONJE QENIE TJETER QE ESHTE "HOMO" PER NGA NATYRA, PERJASHTO RASTE TE RRALLA SJELLJESH TE TILLA NE KAFSHE)

"HOMOT" KAN EKZISTU KOHE ME PARE ////PO SI SHPJEGOHET FAKTI QE SOT JANE SHUMUAR???

SI SHPJEGOHET FAKTI QE SHUMICA E "HOMO-VE" RRJELLIN NGA FAMILJE JO TE SHENDOSHA?

</div></div>

Homoseksualet (dhe keto jane fakte te studiuara ne universitet) ndahen ne disa kategori. Nje prej keto sipas studimeve te skolareve jane ata njerez te cilet lindin me teprice hormonesh te seksit te kundert (mos keqkuptohemi ka dhe nga ata te cilet nuk jane homoseksuale)... gjithsesi keta njerez NGA NATYRA jane te prirur te kene orjetim homoseksual.

dhe homoseksualet nuk jane shtuar, thjesh kane dale me hapur, ata gjithmone kane qene, qe ne kohet e grekerve te lashte, e mos me perpara.

Cdo gje varet nga shoqeria ku jeton. E di ti zonjushe, qe ka vende ne kere rruzull ku adoleshentet 15 vjecare vendosen te jetojne bashke ne nje bashkesi deri kur behen 18 dhe pastaj vendosin orjetimin e tyre seksual..... dhe kjo cudi eshte... ne te gjithe ne auditor kemi qeshur ate dite qe e kemi degjuar, po ja qe ndodh ne kete glob qe te kete kultura nga me te ndryshmet (spare me you NATURE rules).... keshtu qe kur thua "homot rrjedhin nga familje jo te shendosha", une do pyesja .. "Ku, ne lagjen tende??!!"

Hellena

Primus registratum

Per keto vende te rruzullit tokesor e kishe fjalen ti ? ...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Rituali i fellatios eshte e pershkruar ne studimet e Sambijaceve ne Guinen e re.
Sambiacet mendojne se djali lind me organin e reproduktimit qe me vone do prodhoje sperm,por me pare duhet te furnizohet me sperm te te rriturit .Egzistojne rregula se kush duhet te jete donatori(eshte e keshllueshme te jete dhendri,babai nuk vie ne konsiderim).Spermen duhet ta pranoi nga mosha 10 vj ndersa donator ai vet behet pas 6 deri 8 vjet
Flitet se ata e kishin zakon qe femija duhet te gelltis spermen e te rriturit qe te jete si moster e spermes qe duhet te krijohet ne organin e reproduktimit te femija,ndersa sipas tyre ai person (dmth femija) pas 6-7 viteve qe pranonte spermen do mund te behej donatore per ndonje femije tjeter.
. </div></div>

Julianna

Primus registratum

Jo, kete nuk e kisha degjuar ndonjehere. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ajo qe doja te thoja eshte se ka nje ndryshim midis SEXIT dhe GJINISE. (sex/gender)

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">"Sex refers to the biological differences between male and female, gender to the way in which cultures utilize these differences to construct masculine and feminine people.
In other words, sex is given by nature, gender arises from nurture."

Distinguishing sex from gender allows recognition of the fact that norms of masculine and feminine behavior differ substantially across cultures and through history.</div></div>

Keshtu qe nuk ka perse te gjykojme asnjeri. (une nuk kam qef te citoj, por acarohem kur njerzit PERGJITHESOJNE mbi NATYREN njerezore)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Uaaa e DELIRA... te me falesh...nuk e dija se do prekeshe kaq shume...nuk flas me fjale te pista se nuk dua qe te neveritesh perseri...te premtoj...kam vetem nje pyetje pa fol me per temen se edhe kjo teme me siguri te neverit...

Si i behet qe une NUK dua te mendoj si ty? Natyra ime Homosapiense eshte shume e eger... Ti te kush Homo ben pjese?

PS: E kujdes ju personat me lart se e keni qelb fare fjalorin me ato fjale "lopthi" a "sperma" a ku di une kaq me zyni syni... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

e_dlira

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body">Si i bohet që mu ma ka qefi me e bo me lopët? Te kush kategori duhet me hy un? Sa her duhet me m'var mas pushkatimit? Kujt i rruhet se si e boj un e me cin e boj un?

Personalisht kom qef me pa dy lezbike me njona-tjetrën (dy lop lezbike kuptohet).

Kush do vij t'më maj mu qiriun kur ta boj me lopën? Ti themi i her ksaj gocës se ka mundsi t'jet kurioze ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif </div></div>

MARREZIA ESHTE DEGE-DEGE, DEGA ME E VOGEL ESHTE SA QINARI I TOPHANES....

(NESE NUK E DI SE SA ESHTE QINARI I TOPHANES PYET QE TE PERCAKTOSH SE DERI KU ARRIN AJO QE THUA TI)

antip

Primus registratum

nji nderhyrje jashte teme kisha une... e-dlira ke shtyp Lokun e Kapsit edhe te dalin germat e medha... kjo konsiderohet bertitje ne forum dhe se shpejti do editohesh, ndaj shkruaj me te vogla /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Adile

Primus registratum

lexo mposht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

Adile

Primus registratum

kuptohet ajo qe luan rolin e mashkullit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif kurse ajo femra qe luan rolin e femres sdi si kuptohet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E cila je ti rrushe me përcaktu se cila deg e marrëzis m'takon mu e cila i takon "normalëve"?

Nuk e dijsha që qinari i Tophanës futej n'xhep.

P.S. Tashti përveç lopve po m'hyp kurioziteti edhe për gomaricat ....