si ta kuptojme nje vajze lezbike

truth_hurts

Primus registratum
Re: si ta kuptojme nje vajze lezbike

zori madj mo me e kuptu..mjafton te shofesh i femr qe ti ngul syte mbi 5minuta,te shkel iher synin edhe te bon hapin e pare dmth..me ka ndodhur shpesh her sidomos gjate shkolles ne tr qe femrat ta lujn nga larg neper lokale jam skandalizuar se robi eshte pak i rezervuar te pakten:)))))

Kondrapedali

Kondrapedali

Rezervimi t'le gjithmon n'stol...

Po s'lujti tjetra si do e mori vesh a ta ka qefi ty apo jo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Me habit menyra jote e te folurit(shkruajturit) ndaj nje femre !

Kondrapedali

Kondrapedali

Më fal mi goce se s'njifena po femnat nuk kan dëshira kshu?Pastaj, cila pjesë më lart të duket ofenduese ndaj femrave? Fakti që "i njoh" femrat (duke fillu nga ato që m'bojn mu me u skuq e deri ke ato që skuqen prej meje) kam përshtypjen se më jep aq konfidencë sa me fol në mënyrë të lirshme. Periudhën e kapsllikut ka ca kohë që e kam kaluar ...

Hellena

Primus registratum

E kisha fjalen per shkrimin tek faqja tjeter ndaj asaj vajzes ... anyways ti e di .. nese te ben te ndjehesh mire ...thjesht me beri pershtypje kaq

e_dlira

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body">E cila je ti rrushe me përcaktu se cila deg e marrëzis m'takon mu e cila i takon "normalëve"?

Nuk e dijsha që qinari i Tophanës futej n'xhep.

P.S. Tashti përveç lopve po m'hyp kurioziteti edhe për gomaricat .... </div></div>

ehe po nese ka lope o gomarice qe shkon me ty: ("pushka" top tu boft)

po kujdes se syri te rren,,,

Kondrapedali

Kondrapedali

Syni sigurisht që t'rren po ne un s'i besoj shum syve. I besoj tjetër gjoje me dhon "gjykim".

P.S. Mos m'ishte bo pushka top nuk do gjujsha për lop e gomarica ...

P.S.P.S. Nuk e kuptoj se si ti mund të kesh të tilla mendime ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif

policia

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">ou te mos besh femije je gjysmak?... me fal po ai qe do femije edhe mund te adoptoje...e ça pastaj se femija nuk eshte biologjik?

marredhenia e homoseksualeve eshte po kaq e thjeshte sa e heterove...pse nje marredhenie seksuale ne koken e disave eshte e barabarte me shtim rrace...prodhim femijesh...vazhdimesi jete?!! Jo, po flisnim per preferenca...pse detyrimisht çfare nuk eshte njesoj si ne, eshte e keqe apo eshte gjysmake apo nuk eshte e hijshme?

Ti thu qe nuk i paragjykon...ok nuk i urren, as une, por ti i paragjykon rondshem fare se i fut edhe nje epitet... i ben gjysmake... mesa di une gjysmake jane ata qe nuk kane mundesi marredheniesh seksuale...qe kane ndonje semundje, ndonje paralizi, ndonje mungese organesh gjenitale, qe nuk kane libido a ku di une çfare... nderkohe qe nje homoseksual...qofte mashkull a femer...eshte ne rregull fare...i funksionon çdo gje...ata bejne qejfin dhe jeten e vet ashtu siç e dine ata...ne i shajme poshte e larte me ze apo nen ze...kete s'kuptoj une... </div></div>
o dahlia jo per replike po per sqarim fjalen "gjysmake" (te me falin te gjithe homot dhe lesbiket e forumit) une e them pasi ato e lene gjysem procesin e jetes dhe asnje lloj menyre artificiale nuk mund tia plotesoje apo zevendesoje ate. dhe pikerisht e kam fjalen per riprodhimin. nuk e kuptoj si mund te injorohet ky proces. imagjinoje te mungoje kjo hallke ne ciklin e jetes. njerezit do te fillojne te adoptojne majmune pastaj deri sa te zhduken. por eshte pikerisht shumica e njerezve normale qe bejne te mos duken "difektet" e ketyre perjashtimeve te natyres...

S

Scorpion

Guest

Shqiptaret jane nje shoqeri shume e ndrydhur dhe sidomos sa i perket anes seksuale, jo me te kalojme ne orientimet seksuale.

Zoti me sa di une e ju te tjeret mendje ndritur, ka krijuar ADAMIN dhe EVEN, e jo Adamin me Stivin apo Even me Lolen a ku di une.
Personalisht, te shoh dy femra, apo dy meshkuj qe puthen, me hapen zorret, dhe nuk besoj se eshte ndonje spektakel i bukur dhe per ju te tjeret qe i perkrahni.

Te japesh nje mendim per homoseksualitetin, nuk me duket shume e thjeshte, sidomos per ju qe gjoja shpreheni kaq te hapur e te sinqerte ne perkrahjen e tyre.
Personalisht duke lene cdo parim, kam mendimin se homoseksualiteti eshte nje qendrim devijant nga normaliteti ne shoqeri per shume arsye:
Familja eshte nje institucion i cili permbush disa funksione. E para nje cift homoseksualesh nuk eshte riprodhues, dhe nuk mund te funksionoje per te riprodhuar.
Homoseksualiteti nuk eshte nje shembull i mire per shoqerine dhe kjo ska te beje me steriotipet shoqerore te secilit prej nesh, por ka te beje me disa disfunksione llogjike.

Kujt si pelqen e di vete...

Dhe ju uroj mos keni devijime e shume perversitete ne jete!

truth_hurts

Primus registratum

edhe mua ma shpifin..te ishte edhe iher ai xhaxhi edhe ta shifnim sa do guxonin kto sepse shumica kan lajthit kot sepse nuk jan ashtu...loncin nam....e pranoj jam paragjykuese ndaj kesaj kategorie..e di qe jam edhe gabim por JAM ANTI HOMO LESBIKE....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me falni me sa di une xhaxhi ishte Homo per vete...po nejse...kjo eshte histori tjeter...

Scorpe, dua te di ku bazohesh kur thua qe shoqeria shqiptare eshte e ndrydhur seksualisht?!! Mua me ca perjashtime te vogla qe i ve re ketu ne Af nuk mu duk hiç e tille...Nese ti flet per te rinjte e fshatit tend atehere ndryshon puna... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Dolores

Primus registratum

He kuptuat ndonje lezbike forumiste /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Nqs mua me konsideron nga fshati, boh se di ti nga mund ta kesh origjinen, nejse se nuk eshte ky diskutimi i temes.
Qe eshte tabu seksi ne Shqiperi dihet, nuk u civilizuam ne me disa perversitete.

Te lutem shume mos na jepni pergjigje me shume diplomaci dhe sipas oreksit, nuk eshte se jetoni ne kryeqytete te botes dhe jeni dijetare te medhenj, dhe ne shqipot e Shqiperise te prapambetur.

Qe thua ti qe ketu flasin hapur e demokratisht te gjithe. Ne fakt ketu shprehen te gjithe pa ndroje se realisht asnje s'eshte ne rolin e "viktimes". Te gjithe vijne nga familje te shendetshme hetero, e s'kane pasur orientime te tilla, qofte dhe ne familjen e tyre.

Te jem i sinqerte moj Dahlia, mua s'me prishin shume pune si homot si lesbiket, nuk kam as shoke as shoqe te tille, dhe normalisht nuk shoqerohem me te tille njerez, thjesht per parime e gusto te miat. Problemi eshte si honeps dot, nuk me pelqejne njerez qe kane devijime per ceshtje seksuale. Ti s'me ndalon mua dot ti gjykoj, perderisa as une s'te ndaloj dot ti perkrahesh.

Dolores

Primus registratum

eshte frika se mos je homoseksual qe te shendron ne ekstrem homofob

S

Scorpion

Guest

Per mua ishte ky postim me lart? Te di te pergjigjem dhe une te pakten. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Dolores

Primus registratum

jo spesifikisht ishte nji mendim ne pergjithesi pasi observova gjithe shkrimet qe jan bere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Degjo moj e dashur Dolores, dua t'ju kundershtoj ju qe jeni pro ketyre orientimeve, qe i cilesoni te natyrshme, gje normale, qe e ka origjinen nga lashtesia. Nga lashtesia vjen dhe inçesti. Mos valle duhet ta tolerojme dhe kete, dhe kjo liri personale dhe e te vepruarit konsiderohet. Normale eshte kjo?

Nuk ka pse femrat te bejne sikur jane meshkuj dhe meshkujt po ashtu. Nuk ka pse te shpiken dy gjini brenda gjinise, nuk eshte e nevojshme...

Dolores

Primus registratum

Po me uren c paten xhanem .../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Ta ndezim njehere nga kutia Rremes... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

truth_hurts

Primus registratum

dahlia eshte e vertet ajo puna e tabuse se seksit edeh kete mos e mohoj asnje sepse te gjithe kemi folur edhe kemi hapur keto tema me shok vllezer te cilet preferojne nje femer me pak ose pa asnje eksperience..gjithashtu edhe ato femra qe mendohen jo 1 por 100her para se te shkojn em te dashurit e tyre sepse ushtron shume presion shoqeria....
qe mos dal fare nga tema..homot edhe lesbiket jane mutacion gjenetik...keto mutacione lindin edhe gjat farezimit edhe rritjes artificiale te fruta perimeve edhe en raste te tilla keto kokra me mutacion gjentik eleminohen edh hidhen en plera..nese un domkish nje fatkeqsi te tille do e ndaja em te tjere fatkeq en heshtje por jo tu shpallja publikisht ne tv per em teper em organizime paradash emisjonesh festivalesh per homo seps enuk percjellin ndonje vler te madhe edukative....