Re: Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????
Michelle hon' amerikan eshte ai?
nese po, harroje zemer, se asgje e mire nuk te vjen nga new york-ezet. jane te lindur selfish dhe do vdesin me merakun "a duken bukur ne varr".
mos harxho ndjenjat e tua per hipokrite si keta. jashte new york-ut dhe mund te gjesh njerez tokesore, por ketu l don't think so.
me shume do vuash. pastaj keta pervec vetes nuk duan njeri tjeter, vetem nqse ti i ofron atij komfortin financiar qe ai te vije symbyllur drejt teje, por nje ndjenje e paster dashurie nuk egziston. INTERESI eshte i pari per ta!
ne fund te fundit eshte nje ex, vete fjala thote "e shkuar". mundohu te punosh me veten qe mos te te beje asnje pershtypje prezenca e atij, dhe sikur t'a kesh dashur shume. mendo si ai, ti dhe vetem ti je e rendesishme ne kete bote. gjithcka qe ben e ben per vete, dhe ai eshte thjesht nje askush me te cilin t'u kryqezua rruga rastesisht dhe kaq.
mua vallaj s'me ben asnje pershtypje ex-i im, as qe harxhoj momente per t'a kujtuar, dhe pse kam kaluar 5 vjet me te.
kush te ben te ndihesh e lumtur dhe mire, meriton tere mendimet dhe dashurine tende, asnje ex dhe askush tjeter, edhe platonik qofte, nuk meriton dicka nga jeta ose mendimet e tua, asnje moment. kjo eshte moto ime, pas ngurtesimit shpirteror, pasi jetova pak kohe ketu ku jam!