Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

dolce_vita

Primus registratum
Re: Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

une do i jap nje kafe dhe do i them shyqyr qe u ndame /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
Fillimisht postuar nga Ester:
[qb] takova nje ex tim javen e kaluar e di si u ndjeme si moter e vlla /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos deshe te thuash si dy motra. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hahah Mistreco si dy vellezer re :tipsy:

Dua

Primus registratum

Varet se cilin takoj. Ne pergithesi nuk do ndjeja ndonje kenaqesi kushedi se cfare cilindo ta takoja :shrug:

D.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] une do i jap nje kafe dhe do i them shyqyr qe u ndame /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

loaded

Primus registratum

S'jam takuar asnjehere.Me te gjitha jane ndare keq.Me urrejne,ashtu si edhe une ato!

Leandra

Primus registratum

Pas 6 muajsh ndarje dhe qe s'ishim pare megjithese ishim ndare me kohe ai nget makinen 17 ore te vije te me shihte dhe pse une i thashe te mos vinte. Casti kur e pashe, ai po dilte nga makina dhe une isha ulur perpara makines time. PO mendoja ta shaj apo ti them fjale te emebla, ta qelloj apo ta puth, ti them te dua po te urrej dhe pse e kisha ndare vete sesi me vinte... Mu afrua dhe une isha akoma duke menduar sesa kishte ndryshuar, s'ishte me ai simpatiku qe kisha njohur me pare, what a hot guy, with an empty head... Afrohet dhe me shume dhe me kap per krahu dhe me afron me rrembim ne krahet e tij dhe filloi te qante, me te madhe si femija.... Atehere fillova te qaj dhe une...O zot- tha- sa me ke munguar. Me puthi lehte , se ndjeva fare, mendova, shyqyr qe qenka fikur ndjenja.... Filloi te me prekte, ferkonte atehre gati u gjunjezova, ai vazhdonte te qante, dhe per cudi u gjunjezua ai me tha se s'do donte njeri me kurre sa me donte mua, mu pergjerua ta prisja dhe pse ai e di se cdo gje ka marre fund me kohe dhe per fajin e tij...
Iku se s'kishte kohe te rrinte shume vetem ca ore, me merr njehere ne muaj ne telefon ashtu sikur i kam thene une se perndryshe se coj telefonin fare, me thote se me do, por une i them te me harroje....
Ndjenje e humbur, qe egziston...

E dua perseri dhe do ta dua gjithe jeten time, por ai ka vdekur tashme per mua, do ta dua si hije qe segziston...

anabella

Primus registratum

Aman kur te takoj ndonje x-in tim, me qafsh!!!!!
Do ti shikoja me syrin e se kaluares, por ndoshta me shijen e hidhur nga ana ime apo nga ata, dhe anasjelltas..aman do isha krenare te shikoja veten time ne krahet e e burrit tim...so happy! Ndoshta do mendoja se nuk meritoja apo te me meritonte asnje prej tyre. Eshte e shkruajtur!

crazy

Primus registratum

ne siklet,besoj eshte normale /pf/images/graemlins/blush.gif

rovena

Primus registratum

Po une qe skam akoma nje Ex si tja bej..
Do ta le edhe ta marr prape vetem per te provuar se cfare ndjehet...pastaj do ju tregoj... :rolleyes:

Goca

Primus registratum

Une do ndjeja nje frike te jashtezakonshme se mos lidhesha prape me ate... :confused:

bleri22

Primus registratum

Une do ndjehesha thjesht ne siklet, ndoshta do beja sikur nuk e shikoja...
me mire keshtu...

Florus

Forumium maestatis

Ndihem gjithmone /pf/images/graemlins/blush.gif
Njeze po ja e zeme takoheni rruges...ti do nderroje drejtim :rolleyes:

Rambla

Primus registratum

shyqyr se kam takuar ndonjehere...vetem sa here e shoh ndjehem keq, kuptoj sa e urrej /pf/images/graemlins/frown.gif dhe sa perbuzje ndjej per ate person :mad:
sa e lumtur jam tani....me mire vone se kurre thojne, po sikur t'me kishin ardh me perpara mend /pf/images/graemlins/frown.gif

Florus

Forumium maestatis

Qenke ndare keq rambla eee :rolleyes: as shoke nuk paskeni mbetur :shrug: