Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Qekeni mledh te gjithe ketu dhe po e pikeni me eks me duket mu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Taksirati jot te me mbash hopa me me çu ne shpi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thash se the kalipic se hopa se kom problem fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

PO mire a ja vlen me u morr me avatarin dhe koken time me 5 postime rresht ?

Nelka shyqyr qe e ktheve temen mrena kokes /pf/images/graemlins/laugh.gif ... domethene mrena thelbit !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ho shyqyr qe u kthy muahbeti serjoz se ene kshu karagjozlligje nuk folen gjithe diten dhe gjithe mbasditen.

Poplli thot 'kur te vijn ment nuk ti han as qent' por ama ma mire me t'ardh sesa mos me t'ardh fare.

a-alket

Primus registratum

nelka, po mire me..nqs ke disa ex-a...te gjitheve do ua thuash ate "you could have been the love of my life....."?

that would be sad

Goca

Primus registratum

Meqe u bome serioze dhe po bejme autokritike kolektive , i lutemi moderatoreve te mos na editojne...

BC, jo te gjithe si ti perdorin "the same line" me cdokend qe ndeshin. Mendo pertej kufirit te katrorit tend , se do ti qe ka shume mundesi dhe vija mendimi te tjera te paeksploruara. /pf/images/graemlins/wink.gif

a-alket

Primus registratum

hajde mos u merzit...na thuaj ca klishe te tjera

ladouce2005

Primus registratum

per mendimin tim, varet se si ndahesh me dike.
nqse e ben si une, qe kercet e iken jashte edhe pas nje muaji i thua qe nuk e do me, pa asnje shpjegim, nuk diskutohet qe sa here te kesh mundesine per t'a pare, ne rruge ose ne bar, ose kudo qofte, do besh te pamunduren t'a evitosh.
edhe pse kane kaluar 6 vjet, jam e bindur qe ai do gjente momentin per te me kerkuar nje shpjegim.
pastaj, nese ndahesh ne "good terms" duke mbetur miq (qe deri tani s'me ka ndodhur, dhe pse lista ime nuk eshte shume e gjate) ndoshta ndryshon. varet kush la ke, ai ty ose ti ate, etj etj etj
merde! ky eshte nje muhabet pa frut me duket, sepse rasti rastit nuk i ngjan dhe ndjenjat e njerit jane te ndryshme nga te tjetrit. une nuk kam nostalgji per asnje nga ex-et e mi, por nese dikush ka, besoj se ka kuriozitet te dije se c'behet me ta, ku jane, me ke, etj etj, dhe momentin e pare qe u jepet mundesia t'i takojne, reagojne ndryshe nga une, ose dikush tjeter qe ka patur nje eksperience krejt te ndryshme.
e bera lesh me duket, po iki fare :goofy:

bebi

Primus registratum

non si puo amare la stessa persona due volte! pa fryk hartbrrek /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] hajde mos u merzit...na thuaj ca klishe te tjera [/qb]
Studenti rralle se i meson gje te re maestros. Opaaaaa maestro bjeri se i bie bukur.

RecurrentDream

Forumium praecox

Kur takohesh me nje EX nje gje eshte e sigurt, ka kaluar kohe... Ajo qe ka rendesi kur takon nje EX eshte te shikosh se kush eshte "rritur" nderkohe si person, ti apo ai?

ani ani

Primus registratum

Meqenese pardje mu dha rasti te takoja nje EX - po perpiqem te pershkruaj se si u ndjeva!

E para, isha ne krah me te dashurin tim, sapo e pashe EX-in, qesha dhe i bera nje shenje te cuditshme largimi qe as nuk e di akoma pse e bera - sikur doja ti thosha ik - ne fakt ajo qe mendova ishte - edhe ty te kisha mangut tani.

Me vone e takova, u perqafuam me shume dashuri reciproke, me pyeti se pse isha aq e cuditshme dhe si e friksuar, pastaj me puthi (ne EX-menyren tone) e pastaj kaq.

Ndoshta do te doja te isha me sjellje me natyrale, por me sa duket isha rritur pak me shume une.

:wave: :wave:

Topce

Primus registratum

Mua do me pelqente te diskutoja pse dikush behet "ex".
Ne krijojme nje raport dhe me pas e prishimm ate psi ka nje gje qe nuk shkon, qofte per ne apo per partnerin.
Ne nje rast ritakimi, pse duhen ringjallur shpresat??? Cfare na detyroi te behemi ex qe tani nuk egziston me??? Cfare kerkuam ne nga kjo lidhje qe tani nuk e duam me ose qe tani tjetri mund te na e jape.
Per mua kushdo meritonn respekt nga partneri apo ex-partneri per ate kohe qe kane kaluar bashke dhe per ate lidhje qe kane patur. Po deri ketu se te flasesh per rilindje ndjenjash do te thote te mos kesh respekt per veten. Per veten tani ose per veten atehere njesoj eshte.

Ne keto kohe te fundit me qellon te takoj ex-e te mia por megjithese jam vetem nuk me bie ndermend me shume sesa te flas me to si me njerez te njohur qe u dua te miren. :angel:

Ela_001

Primus registratum

Ndjehem shume mire sidomos kur krahasoj lidhjen aktuale qe ka ai me ate qe kam une. :devil: I thashe qe aty do perfundonte :lol: :lol: What goes around comes around.

TEA

Forumium maestatis

nuk me eshte dhen rasti...mbase ne nje te ardhme do jem perball nje situate te till...dhe nuk di tju them se si do reagoja :confused: . Sa do qe per mua eshte nje ex ka respektin tim te plote dhe skam arritur deri me sote ta ofendoj , ta injoroi...me duket diçka absurde , pasi kam qen dhe une ajo qe e kam zgjedhur te rrija me te dhe do ishte njesoj sikur ato gjera ti mendoj per vetveten. Dhe pse lidhja midis nesh perfundoj. PACE do te thote qe nuk ishte me ai interes i perbashket qe na lidhte /pf/images/graemlins/smile.gif

Topce

Primus registratum

Thoni c'te doni ne teme, por eshte fakkt qe ne kete "week-end" nuk ju ra ne mend per "ex"-at/et. :lol:

Topce

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FamousJournalist:
[qb] Meqenese pardje mu dha rasti te takoja nje EX - po perpiqem te pershkruaj se si u ndjeva! [/qb]
Po i pari eshte ky...???

Sa keq me i mbyll deren tjetrit :cry:

ani ani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Topce:
[qb]
Fillimisht postuar nga FamousJournalist:
[qb] Meqenese pardje mu dha rasti te takoja nje EX - po perpiqem te pershkruaj se si u ndjeva! [/qb]
Po i pari eshte ky...???

Sa keq me i mbyll deren tjetrit :cry: [/qb]
Te duket brenda temes te marresh vesh EX-et e mi personale????????????
:mad:

:mad:

Topce2

Primus registratum

Dikur isha me nje "ex"-en time. Pime nje kafe te... Po me tregonte per nje djale qe po i afrohej ca si shume. Dhe me thene te drejten u ndjeva mire se po i jepja ca keshilla qe mendoja se do ti afronin me shume. Por nderkohe ai djali na kishte pare dhe te nesermen kishte plas grushti andej. Ajo ma tha ne telefon dhe ma mbylli. Meqe eshte rasti po i kerkoj te falur. (D... je gjithmone si shpirt)

p.s. mbas grushtit ata jane prape bashke.

ani ani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Topce2:
....... Ajo ma tha ne telefon dhe ma mbylli. Meqe eshte rasti po i kerkoj te falur. (D... je gjithmone si shpirt)

p.s. mbas grushtit ata jane prape bashke.

Nuk e di pse kam pershtypjen qe ke ngaterruar nje germe: (K.... je gjithmone si shpirt)

:wave: