Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Si ndiheni kur takoheni me nje EX tuaj????

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Robi dhe kur takon nji arke me domate ndjen diçka jo me nje rob tjeter, aq me teper nji rob me te cilin ke ndare qofte dhe per dy minuta ate qe nuk ndan me te gjithe qe takon.. [/qb]
Si per shembull : ka njerez qe zakonisht kur perballohen me situata te caktuara e shprehin ndjesine/nervozllekun/sjelljen ... (pikerisht se c'eshte kjo mendoj une konsiston gjithe ceshtja /pf/images/graemlins/wink.gif ) ne forma te caktuara. Ka rob qe ju dridhen leqet ... po ka rob qe ju shpeton dhe ç*ç* /pf/images/graemlins/laugh.gif ... e njejta gje ka te ngjare tu ndodhe edhe kur larg qofte qellon ju del vllai i Ivit (u bo per ahmet i ziu ) ke rruga e Ambasadave dhe te ve thiken tek fyti... ose ose ose... kur i dekorojne ne pune per pune /pf/images/graemlins/laugh.gif te mire... dhe me te gjithe keto rastesi sipas ligjit te arkes se domoteve i bie te ndihet dicka... qe mund te jete burim gezimi, hidherimi, ose burim asgjeje....

Tashi pyetja shtrohet qe meqe si fillim universalisht u ra dakort qe dicka ndihet... si mund te jete kjo nje burim asgjeje (justifikimi me komun i United WORLD of FUKSA )...

?????????????????????????????

Gudus Llakus !!!

Belinea

Primus registratum

po ja sdi si tha them , nuk mund te them qe ndihem keq ,po as mire jo .. Deri me sot skam takuar asnje ex se me then te drejten une ju rric cik large ex-ave , ja sdi cma me then me shume , jam pak konfuse kur behet fjale pune ex-ash ,jo s e nuk dua por nuk e di jam pak tip i ndjeshme une , mbase mbase eshte edhe pak pune frike , por ndoshta .. nuk di nuk di si me jua than

( /pf/images/graemlins/tongue.gif )

tirana

Primus registratum

ProbLLemi i disa/shume robve eshte se tek te tjeret shohin te njejtin potencial qe kane dhe vete per ta dhjere muhabetin ne ksi biznesi (ate te ex-ave flas). Dhe keshtu e kane te veshtire te kuptojne qe ka dhe rob qe nuk e dhjesin. Ndoshta per sport a ndoshta per princip ose ndoshta sepse nuk kane pse e dhjesin.
Qe ti flasesh nji ex-i nuk eshte ndonje sensacion i tille qe te te beje te vraposh e te gjesh se ku e ka burimin xhesti... eshte diçka shume me e thjeshte e me pak e komplikuar. Por qe te kapet duhet te eksperimentohet... kuptohet pa e dhjere!!

Goca

Primus registratum

Problemi i ketij cunit qe ka hap temen eshte se e konsideroka me shume se ex ate gocen. Ky i shkreti ka frike me e taku se ka hall se do vuj prape me sa mora vesh une.

Po ka edhe raste qe ex osht thjesht ex. Kur e takon rruges i thu: Si je, po nga shpia si i ke , po puna c'thote , po goca a po rritet, a te ngjan naj cike? Mirupafshim.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] Po ka edhe raste qe ex osht thjesht ex. Kur e takon rruges i thu: Si je, po nga shpia si i ke , po puna c'thote , po goca a po rritet, a te ngjan naj cike? Mirupafshim. [/qb]
:lol: :lol:

... ose a tu rrit peshku qe majshe dikur /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vallahi une s'e pys gjo per ket gjo , se atehere kur duhej peshku, s'ishte, nime edhe sikur ti jet bo peshk shpate , s'me hy mo n'xhep... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

[qb]

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zakonisht robi pyt per at'ç'far ma men nga ai/ajo...
Ti goce paske memorie te shkurter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

U qyqaaaaa Muniiiii /pf/images/graemlins/blush.gif , o Muno a te them ciao apo hi?!

Shyqyr qe ti s'ke akuarium n'shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Vallahi une s'e pys gjo per ket gjo , se atehere kur duhej peshku, s'ishte, nime edhe sikur ti jet bo peshk shpate , s'me hy mo n'xhep... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ngadal' pse u preket kaq shume nga peshku ju !!! Ka njerez qe majn' edhe peshq si 'pets'...

Cudi e modhe !!!

ps. ca me i thone exit .." si e ke ate kafshen /pf/images/graemlins/laugh.gif qe po ma ne shpi tashi " ????

Goca

Primus registratum

Izo , c'ne me koke poshte ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka kandila deti ne uje, ma mire me e majte koken siper ujit...

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Izo , c'ne me koke poshte ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka kandila deti ne uje, ma mire me e majte koken siper ujit... [/qb]
Koka ime poshte nuk ka te beje hic as me exin, as me peshkun, as me detin, dhe as me djegsllekun /pf/images/graemlins/laugh.gif ... kshu qe je jashte teme !!!

ps. Pashe "mengjese lufte' para ca ditesh /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Goca

Primus registratum

[qb]
ps. Pashe "mengjese lufte' para ca ditesh /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! [/qb]
Sa mire qe e gjen kohen mi dreq... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Pse paska ne kok ke avatari Zabelles e?? Kam dy jave qe e vrej po mazallah se me shkote syni m'posht.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ruju postimeve poshte Izit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Qekeni mledh te gjithe ketu dhe po e pikeni me eks me duket mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Munohena me sorprendere continuamente se nuk kenaqen kollaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Qekeni mledh te gjithe ketu dhe po e pikeni me eks me duket mu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Taksirati jot te me mbash hopa me me çu ne shpi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Pse paska ne kok ke avatari Zabelles e?? Kam dy jave qe e vrej po mazallah se me shkote syni m'posht.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk ka si t'shkojn, ma posht, se ti syt aty i ma gjithmon, ngaqe je cun i turpshem me i llaf. Problemi osht se ty nuk ta kap syni koken, nuk je msu me i mor gjonat ka koka pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te kem qene kaq trape me brire valle qe u lidha me kete? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndersa kur eshte thene kjo me poshte kam qene prezente dhe po haja veten nga inati qe se kisha menduar vete me pare.

You could have been the greatest love of my life (pause, veshtrim i embel ne sy) If you knew how to keep it in your pants, you dirty rat that infest everything you touch. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Munohena me sorprendere continuamente se nuk kenaqen kollaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jon te komplikume ske ci bo, ene per punene e ex-it nuk bin dakort jo mo per gjona te tjera qe jo e jo /pf/images/graemlins/laugh.gif