katsune
cherry blossom
Pse moj Tkeqen kto te italis ca kan mshum se kumbullat e shqiprs
vape sot he?

Pse moj Tkeqen kto te italis ca kan mshum se kumbullat e shqiprs
Eh moj tkeqen po kan kan ndryshime si persh Kumbullat dhe gjoksi i femra te shqipris rriten Natural kto te italis cte te them kimike kompletvape sot he?cfare kane me shume apo me pak?
@broken_smile eshte shites frutash ky @POKER dhe e ushtron zanatin me shume pasion ....Eh moj tkeqen po kan kan ndryshime si persh Kumbullat dhe gjoksi i femra te shqipris rriten Natural kto te italis cte te them kimike komplet)
Eh moj tkeqen po kan kan ndryshime si persh Kumbullat dhe gjoksi i femra te shqipris rriten Natural kto te italis cte te them kimike komplet)
po edhe kumbulla do kete, eshte gjithe ai Stambollmirembrema shtepia
ne fillim i uroj suksese tropojanes, uroj ta kesh kaluar me sukses proven.
klea, nuk e di por keta cunat ketu duken pak si dembela (Balahk ngeli duke u ankuar tere kohen psh), prandaj nuk bejne shume. vetem per Dreamer nuk kam kritika, gatoi nje darke per nje ushtri te tere dhe nuk tha gjysem fjale ankese. po permiresohet dita dites ky djale.
gurax, doktori me duket se eshte influencuar tej mase nga muaji i ramazanit kete radhe, prandaj ka shpikur kete dieten e re me feta kastraveci. per ta kritikuar nuk kam guxim, por nen ze s'me rrihet pa thene qe "do na marre ne qafe te gjitheve"une po organizoj nje plan qe te ha sa te mundem gjate nates fshehurazi
joetisti, une hallve stambolli kam degjuar, por kumbulla hera e pare qe degjoj. meqe ra fjala, keni pak hallve stambolli? se mua bakllavaja nuk me pelqen hic.
abs, te perqafoj(kete e lashe si dulcis in fundo
) po imagjinoj doktorin te veshur me kostum dhe papillon (papijon) si nje pinguin. e tmerrshme
![]()
per cfare ishte seminari, abs? ishte interesant?mund te na hyje ne pune per nevojat tona shtepiake?
![]()
paskemi nje gje te perbashketYeaaaah...Une sdi te bej masazh po kjo sdo te thote qe sme pelqen![]()
Cne ? Mua me dalin edhe ma ngjyra te bukura. Portokalli dhe kermezMiredita shtepia. Vape hesapi ketu. Po pse nuk e perdorni pishinen. Per t'u freskuar e kemi.
![]()
Flluckat ne ketu ne shtepi nuk na shqetesojne fare, joetisti_ . Por pjesa tjeter e botes habiten, per te mos thene tmerrohen.
Dhoma e masazhit eshte ne fund te korridorit ne katin e fundit te shtepise, klea & joetisti_ . Vetem se, ka nje anomali ne ate zone, eshte efekt anesor i tunelit qe ende nuk e kemi rregulluar dot. Ne dhomen e masazhit do jeni keshtu ...
.... dhe vetem kur te dilni te largoheni prej atje, do te jeni perseri normale.
Rehatohuni, rehatohuni. Rrini si ne shtepine tuaj.![]()
[un shkruajta dicka, por s'e paska marre. Po e rishkruaj !]Yeaaaah...Une sdi te bej masazh po kjo sdo te thote qe sme pelqen![]()