Shtepia Jone

katsune

cherry blossom
Eh moj tkeqen po kan kan ndryshime si persh Kumbullat dhe gjoksi i femra te shqipris rriten Natural kto te italis cte te them kimike komplet :))

mire mo tkeqen, se nuk po kuptoja c'lidhje kishte italia. tani po, tani kuptova gjithcka :p

miremengjes shtepia :)

• Like
Reactions: abs

abs

nuk e di...
mirembrema * Smile :engjell:, mrama shpija :)

jam per nje seminar ketu ne gjermani neckargemuend, dhe, mbasi ja futa nje gjum te fuqishem mbasdite, thash te shoh c'bahet ne shpi :D

joetisti_

Locus omnem
mirembrema shtepia :)

ne fillim i uroj suksese tropojanes, uroj ta kesh kaluar me sukses proven. :)

klea, nuk e di por keta cunat ketu duken pak si dembela (Balahk ngeli duke u ankuar tere kohen psh :p), prandaj nuk bejne shume. vetem per Dreamer nuk kam kritika, gatoi nje darke per nje ushtri te tere dhe nuk tha gjysem fjale ankese. po permiresohet dita dites ky djale. :p

gurax, doktori me duket se eshte influencuar tej mase nga muaji i ramazanit kete radhe, prandaj ka shpikur kete dieten e re me feta kastraveci. per ta kritikuar nuk kam guxim, por nen ze s'me rrihet pa thene qe "do na marre ne qafe te gjitheve" :D une po organizoj nje plan qe te ha sa te mundem gjate nates fshehurazi :p

joetisti, une hallve stambolli kam degjuar, por kumbulla hera e pare qe degjoj. meqe ra fjala, keni pak hallve stambolli? se mua bakllavaja nuk me pelqen hic. :)

abs, te perqafoj :engjell: (kete e lashe si dulcis in fundo :)) po imagjinoj doktorin te veshur me kostum dhe papillon (papijon) si nje pinguin. e tmerrshme :p
po edhe kumbulla do kete, eshte gjithe ai Stamboll :) Gjen edhe ketu, por shume me gjasa do te jene... dmth si puna e te shiturit te sapunit per djathe... une e kam ngrene disa here, dhe s'me vjen keq. Vetem se kam inat flluskat kur me dalin nga goja ! :p

Po masazh beni ju vajzat e shtepise? Jo per ndonje gje, por une di :D

gurax

Pan ignoramus
Miredita shtepia. Vape hesapi ketu. Po pse nuk e perdorni pishinen. Per t'u freskuar e kemi.
np-gator.jpg

Flluckat ne ketu ne shtepi nuk na shqetesojne fare, joetisti_ . Por pjesa tjeter e botes habiten, per te mos thene tmerrohen. :D

Dhoma e masazhit eshte ne fund te korridorit ne katin e fundit te shtepise, klea & joetisti_ . Vetem se, ka nje anomali ne ate zone, eshte efekt anesor i tunelit qe ende nuk e kemi rregulluar dot. Ne dhomen e masazhit do jeni keshtu ...
.... dhe vetem kur te dilni te largoheni prej atje, do te jeni perseri normale.

Rehatohuni, rehatohuni. Rrini si ne shtepine tuaj. :D

joetisti_

Locus omnem
Miredita shtepia. Vape hesapi ketu. Po pse nuk e perdorni pishinen. Per t'u freskuar e kemi.
np-gator.jpg

Flluckat ne ketu ne shtepi nuk na shqetesojne fare, joetisti_ . Por pjesa tjeter e botes habiten, per te mos thene tmerrohen. :D

Dhoma e masazhit eshte ne fund te korridorit ne katin e fundit te shtepise, klea & joetisti_ . Vetem se, ka nje anomali ne ate zone, eshte efekt anesor i tunelit qe ende nuk e kemi rregulluar dot. Ne dhomen e masazhit do jeni keshtu ...
.... dhe vetem kur te dilni te largoheni prej atje, do te jeni perseri normale.

Rehatohuni, rehatohuni. Rrini si ne shtepine tuaj. :D
Cne ? Mua me dalin edhe ma ngjyra te bukura. Portokalli dhe kermez :) [s'di a u kuptua, them qe kur ha sapunin per djathe, dalin flluska nga goja si shkak i pertypjes se sapunit]

Po une dhe klea normale, ashtu jemi, nese dalim ndryshe... do te thote... anormale?! Mos ma permend, kam alergji nga anormaliteti :p

Mirembrema shtepia !

joetisti_

Locus omnem
Yeaaaah...Une sdi te bej masazh po kjo sdo te thote qe sme pelqen :D:D:D
[un shkruajta dicka, por s'e paska marre. Po e rishkruaj !]
klea, e pelqekemi qe te dy. Sa mire ! Po kush do ta na e beje, thuaj! :D
Shaka! Di te bej une. Vetem se me kembe, s'di. Vetem me duar :p

gurax

Pan ignoramus
Pershendetje shtepia,

Dje ne darke naten vone, me doli gjumi nga nje muzike qe mezi degjohej. Dola jashte, e ndoqa nga vinte dhe e gjeta veten ne oborrin mbrapa shtepise, ke muri i rrenuar. Ishin dy... s'di ca ishin, por ato e benin muziken dhe kur muzika mbaroi, u treten ne ajer.

Fear Of The Dark

Kur u ktheva ne dhome perseri, s'e fika driten deri sot ne mengjes. :kafka:

abs

nuk e di...
*Guri, ja ke zan dhomen ktyne dyjave me duket...prandaj s'te kan lan me fjet :D
Camille'ja eshte patjter ajo qe gjun me kam, dmth luan dhe me kamb muziken :D

Si dhe, kto luajne patjeter mbas shpise qe me tregu c'djem kena ne shpi. futjuni puns e na ndreqni mbas shpine se late name...kena dasem besoj, ose na vjen ndonje pasardhes :engjell:
hidhuni :skip: cuna n' pune :vrapusi:

gurax

Pan ignoramus
Miredita shtepia,
abs, une dhomen nuk ja kam zene ketyre. :mad: Ku ka djale me te mire se une shtepia, e kam deren e hapur per miqte, edhe per ato qe gjuajne tere kohen me 'kam'. :D
Por meqe i njeh ti ato, thuaji Kamiles te mos gjuaje shume me kam' se edhe durimi ne shpi e ka nje kufi. Mos marrim masa drastike ndaj kamve.
093e447709b0c0b0e1e8862e1fc3ca28.jpg
8031dc00ab65348b1179c4d6ca55ecf6.jpg

:p

katsune

cherry blossom
c'beni keshtu o banore? keni ndermend te na e beni shtepine si "fifty shades of red" me duket :confused:

ahh keto muzikantet i kam pare edhe une, ishte nje nate e bukur qershori kur vendosa te dilja ne veranden e shtepise, ne shoqerine e nje mojito te sapopergatitur me shume peripecira, me henen e buzeqeshur ne qiell qe dukej sikur ndiqte cdo veprim timin. e keshtu papritur erdhi nje tingull i larget nga erresira pertej shtepise, qe dalengadale afrohej ne qetesine qe na ndante nga pika e fillimit me nje efekt doppler te cuditshem te ngjashem me zhurmen qe bejne sirenat e ambulances apo te policise, derisa volumi u ngrit ne maksimum dhe pikerisht ne ate moment u shfaqen keto dy vajzat nga hici, mu para syve te mi te habitur me ate qe po shikonin. muzika pas pak humbi ritmin, dhe njera nga vajzat u afrua aq shume ne drejtimin tim, saqe m'u duk se po me kercenonte per nje moment, dhe u frikesova pak. pastaj pashe qe syte e saj ishin te drejtuar nga gota e mojitos, zgjati doren ta kapte, por vajza tjeter e terhoqi me fijen e harpes nga kyci i kembes se majte, ku kishte nje tatuazh te cuditshem qe kam pare njehere tek trupi i asaj borebardhes dark qe dikur erdhi na beri vizite ne shtepi.

isha paksa e tronditur, sepse nuk po kuptoja cfare kishte ndodhur...dhe vendosa te shkoja menjehere tek doktori i shtepise per sqarime...ahh ta dinit se cfare me tregoi doktori, nuk do me besonit...

(to be continued :p)