Shtepia Jone

abs

nuk e di...
se di pse del dy here hahahaha

Attachments

• 13769452_1154099611314096_8421612025785655401_n.jpg
    13769452_1154099611314096_8421612025785655401_n.jpg
    36.7 KB · Shikime: 3

gurax

Pan ignoramus
@broken_smile , para dy ditesh fiks edhe une ika te takoj doktorin qe te me ndihmonte nga ana psikologjike ne lidhje me incidentin me ato dy harpistet. Rruges per tek dhoma e tij - ajo pjesa si lulishte e tij personale - mu shfaq fiks nje dark borebardha. Mezi i bera nje foto me iphonin tim te ri para se te tretej prape ne ajer. Ja:
snow_white_cosplay_02.jpg

Mos ka qene po i njejti tatuazh qe pe edhe ti?

... @abs tregon per 'dark maidens' qe levitojne mbi karrige...
... @Dreamer betohet qe 'dark maiden' ishte abs vete...

Ka qene hene e plote para dy ditesh.

Ku eshte ajo @hermetica ku... i ka dhene prape per te pire Henes me duket! :eek:

tropojanja

Çike Malsie
@broken_smile , para dy ditesh fiks edhe une ika te takoj doktorin qe te me ndihmonte nga ana psikologjike ne lidhje me incidentin me ato dy harpistet. Rruges per tek dhoma e tij - ajo pjesa si lulishte e tij personale - mu shfaq fiks nje dark borebardha. Mezi i bera nje foto me iphonin tim te ri para se te tretej prape ne ajer. Ja:

Ku eshte ajo @hermetica ku... i ka dhene prape per te pire Henes me duket! :eek:
Ky asht versioni i borebardhes 'triller'??
Hahahaha

gurax

Pan ignoramus
Kur vjen abs mbushet shtepia me 'love' te mire. :)
E zonja e shtepise, ka gjithmone te drejte.
funny.gif

:D

Banore te dashur, motoja e kesaj fundjave ne shtepi le te jete per te gjithe:
keep-calm-and-let-me-steal-a-kiss-4.png

tropojania, disa jemi akoma ketu ne shtepi, me pushimet copa-copa. Pushime sa me te bukura per ty :)
Por, ndonjese larg shtepise, ti mos e thyej rregullin e absit per puthjet. Ata ishujt atje larg qe duken atje ku je ti duken shume terheqes. Keshtu qe keep calm, dhe ik vidh ca puthje. :D

abs

nuk e di...
Kur vjen abs mbushet shtepia me 'love' te mire. :)
E zonja e shtepise, ka gjithmone te drejte.
funny.gif

:D

Banore te dashur, motoja e kesaj fundjave ne shtepi le te jete per te gjithe:

tropojania, disa jemi akoma ketu ne shtepi, me pushimet copa-copa. Pushime sa me te bukura per ty :)
Por, ndonjese larg shtepise, ti mos e thyej rregullin e absit per puthjet. Ata ishujt atje larg qe duken atje ku je ti duken shume terheqes. Keshtu qe keep calm, dhe ik vidh ca puthje. :D

Verine vath ne vesh fjalet e mesiperme, PIA:engjell::balanc:
Sa te jetojme kiss, qesh dhe dashuro! Motoja e shpis tone:wub:

https://press-independent.net/2016/...tari-i-fundit-i-deres-arjanitasve-te-arberit/

gurax

Pan ignoramus
Pershendetje shtepia. Si keni qene? Ju prishi shume pune moti i keq para dy ditesh?
Kerkoj ndjese... po kontrolloja pak nje nga dragojt e vegjel ne bodrum.
f108046d3a9e0170caa61af96c70e2c6.jpg

Se nga ku kishte marre vesh qe eshte fis me dragojt e akujve dhe nga kurioziteti filloi te bente disa prova me veten, nuk qetesohej ne bote, derisa u detyrova i tregova nja dy truke. Vetem atehere fjeti perseri.:mask:

tropojanja

Çike Malsie
Hello shpia.. Po si jeni??
A kena noj dasme n shpi??
Une n pranvere isha merzit se nuk kisha asnje dasem... Ufff tash nje muj 3 kisha.!?
M presin dhe 2 tjeraaaa.?!

klea

Ad Maiora

Sa lezet i jep forumit o @gurax ....ku i gjen ca argumenta e ca fantazie me shpjegu cdo gje ne detaje ,ke vertet stil unik
@tropojanja fotot e mija javes qe vjen ...pushimet ne jug te shqiperise te ndihmojme token meme ne rritjen e PBB(PRODHIMIT TE BRENDSHEM BRUTO)shpresoj te ushqehem po aq mire sa jam ushqyer dhe ketu te shtepia nga pjatat e tua te mrekullueshme
@Dreamer where are u nowwwwww??
pershendetje dhe pushime te mbara @broken_smile ,@Lisa, @hermetica ,@abs ,@joetisti_ ...kerkoj falje per banoret qe nuk permenda por urimi im shkon dhe per to :kerce::duku::vrapusi::p

gurax

Pan ignoramus
Thx klea :)
Duhet permendur se ne kete shtepine tone, une jam si i nje maxhordom i destinuar per t'a mirembajtur, ne gjerat e vogla.

VH0672.jpg

Kjo shtepia jone eshte shume, shume e vjeter.

Kur u ndertua ne fillim shtepia, ishte ne formen e nje dhurate qe ju be @abs . Eshte aq larg kjo kohe sa s'e mbaj mend. I kishte muret transparente dhe te bardha, nuk quhej Shtepia Jone por Fam Transparent, plot drite atehere dhe te gjithe shihnin te gjithe se cfare benin. Per mendimin tim nje grandiose peep show, por nejse :D Une atehere isha pa shtepi dhe endacak, banoreve ju erdhi keq per mua dhe me moren ne shtepi si pastrues.
Kaluan nje dite, dy dite, 10 dite, 100 dite, shume dite... dhe nje dite, pas shume e shume ditesh, ne pastrim e siper.... le te themi qe e clirova oborrin nga shtepia. Fshesen, ma kishin ndrruar me nje tjeter! :kafka:
Dhe u "caktova" te rindertoj shtepine. E ndertova. Por shume gjera kane ndryshuar qe atehere. Shtepia nuk eshte e gjitha ajo qe ndertova une dikur, shtepia perhere e me shume ndryshonte dhe behej vetvetja.

tropojanja, une po marr nga te treja ato kusiat me ushqime. :D

katsune

cherry blossom
miredita shtepia!

po e shijoni ndopak kete stinen e veres sivjet? uroj qe po, qe te riktheheni te rigjeneruar dhe plot vullnet per gjera te mira ne perditshmerine e zakonshme. :)

tropojanja, te lumshin duart per te gjitha gatimet. si do ia benim ne pa keto ushqime te shijshme qe na pergatit, nuk dua ta mendoj. :)

klea, faleminderit e dashur. pushime te mbara edhe ty e kalofsh sa me bukur ne memedhe.

gurax, hmmm ajo borebardha me ate tatuazhin...brrr me fut te dridhurat sa here e mendoj. jam ne tren tani dhe para meje eshte ulur nje grua qe ka veshur nje kanatiere te zeze dhe pjesen e siperme te trupit e ka mbushur me tatuazhe, floket i ka te zeza sterr fiks si kjo borebardha jone dhe me te njejtin model. shkurt imagjinoje borebardhen me nja 20 vjet me shume dhe do kesh portretin e kesaj gruas ketu. do doja qe ta shikoje dhe ti, vec se nuk i bej dot foto per arsye privacy. cfare shenjash dhe koincidencash te cuditshme brrrr :kafka::ninxha:
do shkruaj me shume per keto personazhe qe shfaqen here pas here ne shtepi, por tani jam rruges dhe ka shume tunele, ndaj dhe linja iken e vjen.

abs, kiss & hug. kur dhe ku do vish ne itali? :)

qe thoni ju, une pushimet pothuajse i mbarova. tani po shkoj te marr macen qe kam lene te prinderit dhe po rri edhe 2-3 dite atje, me kete rast shijoj edhe pak me shume plazhin derisa t'i them bye bye per nje kohe relativisht te gjate.

gurax

Pan ignoramus
broken_smile, wonderful! Te qenka misheruar Dark Borebardha vertet. Madje pasi ka kaluar neper tunelin tone te kohes e ka dale prej tij 20 vjet me e rritur. :D
Une kam nje te njohur pothuajse si ajo Dark Borebardha aty me lart, perseri ashtu sic thua ti plot me tatuazhe, floke komplet te zinj sterre fare dhe me model te ngjashem si ajo, dhe cdo rrobe ne trup e vesh sterre te zeze!
Mos ke vallzuar gje nen driten e yjeve ndonje nate pa hene keto ditet e fundit? :mask:

Mos beni shume zhurme gjate nates, shtepia. Mos me thoni qe s'ju lajmerova... :kafka: