klea
Ad Maiora
mu duk si fileto pule e pjekur

mu duk si fileto pule e pjekur

Hello te zotet e shpise. A prisni mysafir?![]()
doktori do jete i lumtur kur te mesoje qe banori i ri eshte vajze, sepse cunat i ka marr pak inat keto kohet e fundit. jane pak dembela thote, sidomos Dreamer-i 
Mirese ju gjeta Broken. Me vjen mire qe te shoh edhe ketupresim, si jo. mireseerdhe Souldoktori do jete i lumtur kur te mesoje qe banori i ri eshte vajze, sepse cunat i ka marr pak inat keto kohet e fundit. jane pak dembela thote, sidomos Dreamer-i
![]()
po spara kam qene aktive per nje kohe te gjate. Do me falni po une si e re qe jam ne shtepi nuk i njoh banoret. Kush eshte doktorri?
Ah, do me pelqente edhe te me tregonit shtepine , ca ka e ca ska,se ku i dihet po me pelqeu mund edhe te qendroj ketu nese se keni problem 

Hmmm
Meqe @Soul eshte e re ne shtepi edhe shikoj qe duan ta "manipulojne" i jap nje prove bindese.
![]()
Kinezet thone qe nje Foto* flet sa njemije fjale: Ne kte foto jam une qe pres barin [sic bej gjithmone e ankohen disa ketu] dhe pas meje Doktorri qe i bie kitares e kendon per inat timin..!! Gjykoni vete ...

dhe pas meje Doktorri qe i bie kitares e kendon per inat timin..!!
Duhet te pranojme qe ne foto ai tipi puntor ka nje pamje "Dreamer typical". Qetesia ne pune. Veglat e perdorura ne pune. Menyra e qendrimit ne pune. Une e pranoj argumentin e Dreamer pergjysem. Gjysma tjeter eshte per t'i bere vend dyshimit te broken_smile.objection, your honor!provat nuk jane te vlefshme sepse nuk te duket fytyra.

me kujtohet mire edhe mua ajo dite e cuditshme kur gjithcka dukej ndryshe. se c'kishte shpikur nje ushqim te ri @Aki per dragojte ate dite, ishte nje ushqim i perpunuar me disa substanca biologjike te paidentifikueshme, por qe nga pasojat qe lane tek une dyshohej te kishte nje prejardhje transylvaniane. po po, nuk e di si ndodhi qe e kisha ngrene padashje ate ushqimin, dhe per disa dite ndryshova aq shume saqe nuk e njihja me veten...senset e mia ishin te amplifikuara ne maksimum, dalloja fare lehte edhe objektin me te vogel ne erresire totale, lekura m'u be aq shume e ndjeshme ndaj rrezeve te diellit saqe nuk dilja dot nga shtepia gjate dites dhe kisha nje etje te tmerrshme
ndoshta edhe doktori ka provuar te njejtin ushqim.

te tanve 
qe kam ken iher bjonde, e jo vec n'pamje por dhe n'action, e pata perdor at'faze si argumentim t'eksperimenteve 

hmmmmmmmm.... kshtu sic duket kjo shpi, do kthehet si qyteti studenti i kohes bardh...e bardh
shnet e dashnite tanve
ne fakt hyna vrap me i tregu *Smileqe kam ken iher bjonde, e jo vec n'pamje por dhe n'action, e pata perdor at'faze si argumentim t'eksperimenteve
tropojane, t'paqim mi goce, paske duart flori, po e sfidon Dream'er![]()