Shtepia Jone

Dreamer

Under the Dome
Hmmm
Meqe @Soul eshte e re ne shtepi edhe shikoj qe duan ta "manipulojne" i jap nje prove bindese.
maxresdefault.jpg

Kinezet thone qe nje Foto* flet sa njemije fjale: Ne kte foto jam une qe pres barin [sic bej gjithmone e ankohen disa ketu] dhe pas meje Doktorri qe i bie kitares e kendon per inat timin..!! Gjykoni vete ...

Soul

Forumium praecox
presim, si jo. mireseerdhe Soul :) doktori do jete i lumtur kur te mesoje qe banori i ri eshte vajze, sepse cunat i ka marr pak inat keto kohet e fundit. jane pak dembela thote, sidomos Dreamer-i :D
Mirese ju gjeta Broken. Me vjen mire qe te shoh edhe ketu :)
Une ne fakt, nuk jam fringo e re, :D po spara kam qene aktive per nje kohe te gjate. Do me falni po une si e re qe jam ne shtepi nuk i njoh banoret. Kush eshte doktorri? :D Ah, do me pelqente edhe te me tregonit shtepine , ca ka e ca ska,se ku i dihet po me pelqeu mund edhe te qendroj ketu nese se keni problem :D
Faleminderit paraprakisht, edhe gezohem qe do ju njoh :p

Soul

Forumium praecox
Hmmm
Meqe @Soul eshte e re ne shtepi edhe shikoj qe duan ta "manipulojne" i jap nje prove bindese.
maxresdefault.jpg

Kinezet thone qe nje Foto* flet sa njemije fjale: Ne kte foto jam une qe pres barin [sic bej gjithmone e ankohen disa ketu] dhe pas meje Doktorri qe i bie kitares e kendon per inat timin..!! Gjykoni vete ...

Bravo! Te lumshin duart. Ti po qe qenke cun punetor :)
Doktorrin e paskemi edhe zezak, pervec se muzikant :D

katsune

cherry blossom
Atehere mire se u riktheve Soul. :) hmm po kush je ti? Kush je? :D e kam nje ide ne fakt por nuk jam shume e sigurt. :)

Doktori eshte ekuilibri i shtepise, ai qe di gjithcka dhe ka zgjidhjet per cdo problem te mundshem. Pak nga pak do e njohesh edhe ti. :p

gurax

Pan ignoramus
Miresevini te gjithe ne shtepi. Vend dhe dhoma te lira ka dhe nuk eshte problem, eshte me shume si nje "mansion", le te themi. :kafka: :D

dhe pas meje Doktorri qe i bie kitares e kendon per inat timin..!!
objection, your honor! :p provat nuk jane te vlefshme sepse nuk te duket fytyra.
Duhet te pranojme qe ne foto ai tipi puntor ka nje pamje "Dreamer typical". Qetesia ne pune. Veglat e perdorura ne pune. Menyra e qendrimit ne pune. Une e pranoj argumentin e Dreamer pergjysem. Gjysma tjeter eshte per t'i bere vend dyshimit te broken_smile. :p

Por ne lidhje me doktorin, jam dakord qe ketu mund te kemi te bejme me perzgjedhje faktesh sipas interesit. Ok doktori... por te tere e dime qe doktori nuk ka ate pamje normalisht, ate dite ishte nen ndikimin e dickaje qe nuk e morem vesh asnjehere se cfare ishte. Yea.. ate dite cdo gje dukej ndryshe...
tumblr_lqa1anRbWw1qhecvmo1_400.jpg

:D

katsune

cherry blossom
ahahaha Kiss Monalisa :D me kujtohet mire edhe mua ajo dite e cuditshme kur gjithcka dukej ndryshe. se c'kishte shpikur nje ushqim te ri @Aki per dragojte ate dite, ishte nje ushqim i perpunuar me disa substanca biologjike te paidentifikueshme, por qe nga pasojat qe lane tek une dyshohej te kishte nje prejardhje transylvaniane. po po, nuk e di si ndodhi qe e kisha ngrene padashje ate ushqimin, dhe per disa dite ndryshova aq shume saqe nuk e njihja me veten...senset e mia ishin te amplifikuara ne maksimum, dalloja fare lehte edhe objektin me te vogel ne erresire totale, lekura m'u be aq shume e ndjeshme ndaj rrezeve te diellit saqe nuk dilja dot nga shtepia gjate dites dhe kisha nje etje te tmerrshme :p ndoshta edhe doktori ka provuar te njejtin ushqim.
dyshuam mos ishte ushqimi, por ne te vertete nuk i kemi provat. ndodhi qe njeri nga dragojte e kullufiti menjehere te gjithe ushqimin dhe nuk mbeti asnje kampion per te bere analizat.
dragoi shyqyr nuk rri ne pjesen e banueshme te shtepise :confused:

gurax

Pan ignoramus
.. por ju te dashur te sapoardhur, mos u distraktoni nga keto, uhm.. vogelsira. Rehatohuni ju lutem; tropojania, klea, Soul, Hektor12, Hope, ejani, ejani. Rrini si ne shtepine tuaj.

wd.jpg

:D

klea

Ad Maiora
@gurax imazhi qe postove i jep shume domethenie mesazhit...shume faleminderit per mikpritjen,po mduket se kam qendruar pak si shume :D:D:D

gurax

Pan ignoramus
Po ti mos nxirr perfundime bazuar nga pamja e jashtme, klea. Pse pak raste ka qe pamja e jashtme te genjen? Keto gocat psh, asnjera nuk eshte ajo qe duket ne pamje te pare. :D

today_i_found_out_about_the_white_rabbit____by_nebezial-d6jqv8i.jpg

- Une jam nje super keqberese!
- Dhe une i bie te jem nje ure e varur!
- Dinosaure une ketu!

:p

tropojanja

Çike Malsie
image.jpg Per vajzat qe jan n diet eshte kjo pjata.
(Une e hangra po su ndala pa e hanger dhe i fete buke, hahaha)
image.jpg Makaronat
.image.jpg Amelsina,
Hajde ju bafshin mire
E naten e mire e gjumin e amelt e bafshi.

TUNG!

abs

nuk e di...
hmmmmmmmm.... kshtu sic duket kjo shpi, do kthehet si qyteti studenti i kohes bardh...e bardh :D
shnet e dashni :wub: te tanve :kerce:

ne fakt hyna vrap me i tregu *Smile :wub: qe kam ken iher bjonde, e jo vec n'pamje por dhe n'action, e pata perdor at'faze si argumentim t'eksperimenteve :D

tropojane, t'paqim mi goce, paske duart flori, po e sfidon Dream'er :D

Last edited:

katsune

cherry blossom
hmmmmmmmm.... kshtu sic duket kjo shpi, do kthehet si qyteti studenti i kohes bardh...e bardh :D
shnet e dashni :wub: te tanve :kerce:

ne fakt hyna vrap me i tregu *Smile :wub: qe kam ken iher bjonde, e jo vec n'pamje por dhe n'action, e pata perdor at'faze si argumentim t'eksperimenteve :D

tropojane, t'paqim mi goce, paske duart flori, po e sfidon Dream'er :D

edhe une kam qene nje here bjonde, ndersa nje here tjeter dola pothuajse portokalli por ajo qe nje gabim gjate eksperimentimeve me ngjyrat. :D

peace & love shtepia :kerce:

Last edited: