Shtepia Jone

Soul

Forumium praecox
Atehere mire se u riktheve Soul. :) hmm po kush je ti? Kush je? :D e kam nje ide ne fakt por nuk jam shume e sigurt. :)

Doktori eshte ekuilibri i shtepise, ai qe di gjithcka dhe ka zgjidhjet per cdo problem te mundshem. Pak nga pak do e njohesh edhe ti. :p
Ma thuaj njeher ate idene tende, te di a dallohem lehte apo jo :D
Hmmm, me duket se e kuptova se kush eshte doktorri. Epo duhet nje i tille ne shtepi se kemi edhe halle e probleme :D Vetem uroj qe te jete gjithmone i gjindshem. Dhe meqe ra llafi , une jam cik semure me temperature. Kush ka ndonje paracetamol?

abs

nuk e di...
edhe une kam qene nje here bjonde, ndersa nje here tjeter dola pothuajse portokalli por ajo qe nje gabim gjate eksperimentimeve me ngjyrat. :D peace & love shtepia :kerce:

:D duket sikur...kemi ca te perbashketa (?) :)

T'pershendes me ket:

O Shpirt i Madh,
zë që ndëgjoj në erë,
frymë që i jep jetë krijimit,
dëgjomë.
Jam i dobët dhe i pamend, kam nevojë për fuqi dhe urtësi.
Lërmë të shëtis në bukuri dhe bëji sytë e mi të mos i ndahen kurrë muzgut të purpurt të kuq.
Bëji duart e mia të nderojnë gjithçka që ke krijuar
dhe mprehi veshët e mi që të dëgjoj zërin tënd kudo.
Më bëj të mençur që të mund të kuptoj gjërat që i ke mësuar popullit tim.
Më bëj të kuptoj mësimet që ke fshehur në çdo gjethe e çdo gur.
Të kërkoj fuqi,
jo për të mposhtur vëllanë tim, por për të mundur më të madhin armik:
vetveten.
Më bëj të jem gjithnjë gati të vij tek ty duar pastër dhe sy kulluar, kështu,
kur jeta të fiket si drita në muzg, shpirti im të vijë tek ty faqebardhë.
(Indian 1887)

Last edited:

katsune

cherry blossom
Ma thuaj njeher ate idene tende, te di a dallohem lehte apo jo :D
Hmmm, me duket se e kuptova se kush eshte doktorri. Epo duhet nje i tille ne shtepi se kemi edhe halle e probleme :D Vetem uroj qe te jete gjithmone i gjindshem. Dhe meqe ra llafi , une jam cik semure me temperature. Kush ka ndonje paracetamol?

ti Soul me kujton nje anetare te fsh, por qe ka te pakten 2-3 vite qe nuk lexoj. edhe une atje nuk jam me aktive, mund te futem 1 here ne dy-tre muaj tashme. por ti ma kujton, emri eshte I..z . te gjeta? :D

paracetamolin ta jap une por do ishte mire te degjoje edhe doktorin neser, ngaqe ai me siguri mund te te jape disa keshilla efikase per te luftuar gripin sa me shpejt. :p te shkuara :)

katsune

cherry blossom
:D duket sikur...kemi ca te perbashketa (?) :)

T'pershendes me ket:

O Shpirt i Madh,
zë që ndëgjoj në erë,
frymë që i jep jetë krijimit,
dëgjomë.
Jam i dobët dhe i pamend,
kam nevojë për fuqi dhe urtësi.
Lërmë të shëtis në bukuri dhe bëji sytë e mi të mos i ndahen kurrë muzgut të purpurt skuq.
Bëji duart e mia të nderojnë gjithçka që ke krijuar
dhe mprehi veshët e mi që të dëgjoj zërin tënd kudo.
Më bëj të mençur që të mund të kuptoj gjërat që i ke mësuar popullit tim.
Më bëj të kuptoj mësimet që ke fshehur në çdo gjethe e çdo gur.
Të kërkoj fuqi,
jo për të mposhtur vëllanë tim,
por për të mundur më të madhin armik:
vetveten.
Më bëj të jem gjithnjë gati të vij tek ty duar pastër dhe sy kulluar,
kështu,
kur jeta të fiket si drita në muzg,
shpirti im të vijë tek ty faqebardhë.
(Indian 1887)

embelsira ne fund :) pasi e lexova kete, do fle me e qete sigurisht. te falemnderit shpirt i bukur :)

"Lërmë të shëtis në bukuri dhe bëji sytë e mi të mos i ndahen kurrë muzgut të purpurt skuq."

(kete fotografi ma ka derguar kohe me pare nje person i dashur, m'u kujtua kur lexova kete varg dhe ta dergoj ty. eshte ylberi ne muzg mbi Atlanta)

abs

nuk e di...
embelsira ne fund :) pasi e lexova kete, do fle me e qete sigurisht. te falemnderit shpirt i bukur :)

"Lërmë të shëtis në bukuri dhe bëji sytë e mi të mos i ndahen kurrë muzgut të purpurt skuq."

(kete fotografi ma ka derguar kohe me pare nje person i dashur, m'u kujtua kur lexova kete varg dhe ta dergoj ty. eshte ylberi ne muzg mbi Atlanta)

*Smile :wub: O trandafil i bukur plot arome i oborrit tim magjik feminor, qe e ruaj me kujdes mbrenda meje. Textin tim ma dergoi nje shok via whatup i cili jeton ne Paris, ndersa ty te paska derguar nje njeri i dashur ate foton, shkon me textin. Sot ndjehem etwas spirituell!:engjell:

Tani po me therrasin "dreka eshte gati" :kerce:
Kush ka nevoj per ilace, kam sot pak kohe, pak ama! Hidhuni :p :D

Kerkush n'shpi, shnet e dashni :wub::engjell:

Last edited:

Soul

Forumium praecox
ti Soul me kujton nje anetare te fsh, por qe ka te pakten 2-3 vite qe nuk lexoj. edhe une atje nuk jam me aktive, mund te futem 1 here ne dy-tre muaj tashme. por ti ma kujton, emri eshte I..z . te gjeta? :D

paracetamolin ta jap une por do ishte mire te degjoje edhe doktorin neser, ngaqe ai me siguri mund te te jape disa keshilla efikase per te luftuar gripin sa me shpejt. :p te shkuara :)
Na moj thashe se me gjete :D
Dhe meqe ma kujtove Inezin, me paskesh marre malli dhe mua per te, u be kohe pa e pare verdalle . :p Tek fsh nuk eshte me atmosfera e dikurshme,fatkeqesisht. Por atmosferat ne njefare menyre krijohen nga anetaret edhe mund ti gjesh dhe ne forume tjera :p
I sow a beautiful smile today , tek fotot e anetareve :)
Faleminderit per paracetamolin, po e marr ta kem rezerve kur te semurem perseri se ketu asnje nuk te ndihmoka tjeter pervec teje, edhe @Dreamer me perzuri tek farmacia :p
Arrita te kontaktoj doktorrin me ne fund, edhe me sheroi :D Tani zoteroj shendet te plote , jam ne gatishmeri per te marre te gjitha pergjegjesite e mia si anetare e re ne shtepi. :)

tropojanja

Çike Malsie
image.jpg Ojjh @klea ajdee se sot e bana un!!
@Dreamer kjo eshte per ty.
image.jpg
Ndersa per gjithe shpin kafet!
image.jpg
Se harrovaa dhe pazarin e bana un sot n mjes i mora t freskta
image.jpg
Tash vec ju uroj:paci i dit tbukur e fillim jave sa ma i mbare!!

Dhe mos thoni se sjam vajze per shpi,se vec un po kujdesem per ushqimin e shpis.
Hahahaha.
Hajde Tung!

katsune

cherry blossom
Na moj thashe se me gjete :D
Dhe meqe ma kujtove Inezin, me paskesh marre malli dhe mua per te, u be kohe pa e pare verdalle . :p Tek fsh nuk eshte me atmosfera e dikurshme,fatkeqesisht. Por atmosferat ne njefare menyre krijohen nga anetaret edhe mund ti gjesh dhe ne forume tjera :p
I sow a beautiful smile today , tek fotot e anetareve :)
Faleminderit per paracetamolin, po e marr ta kem rezerve kur te semurem perseri se ketu asnje nuk te ndihmoka tjeter pervec teje, edhe @Dreamer me perzuri tek farmacia :p
Arrita te kontaktoj doktorrin me ne fund, edhe me sheroi :D Tani zoteroj shendet te plote , jam ne gatishmeri per te marre te gjitha pergjegjesite e mia si anetare e re ne shtepi. :)

Oh you are A.....sa then :) tani e gjeta, nuk pranoj jo. :p

Miremengjes shtepia :)

gurax

Pan ignoramus
Mireserrini banore te shtepise. Gezuar dy festa menjehere, edhe pashket, edhe festen e puntorve. Dreamer mund te jete Master of Ceremonies, si shume puntor qe eshte. S'besoj te jete dicka shume e veshtire, tropojania ka formuar nje det me ushqime dhe pergatitjet paraprake jane pjesa me e sikletshme neper festa. Ububu moj shpia, s'di c'te ha me pare. :D

Qenka rikthyer abs nga udhetimet e veta. Koleksionon dashuri ne cdo cep e ne cdo skute e kur kthehet na prish dhe lojen me personazhe negative keqberes. :mask: Une akoma nuk jam pershtatur qe ne shtepi nuk ka me brava me cels, por sisteme me passwordet e abs-it: justlove, hugs&kisses, sweets4mysweet, etj. Abuzon me pushtetin qe eshte shtepia jote kjo abs. Beje prape, beje prape, abs. :D

Te gjithe e dine qe doktori i shtepise eshte doktori i abs-it qe e ka sjelle ketu ne shtepi per ne te gjithe, apo ka edhe nga ata qe nuk e dine? Apo s'kam dhe diten e terapise sot. Duhet te perfundoj disa ushtrime ekuilibri perpara se te kaloj ne fazen tjeter te trajtimit. :D

tropojanja

Çike Malsie
Amanet si se mora vesh iher kush a ky doktori???
Apo person i imagjinates tuj?
Mkeni ba kurioze e marak per shnetin tuj e deryren e ktij doktorri??
Ma leni i takim me ta po se patet bezdi!
Rrofshi sa malet!

klea

Ad Maiora
View attachment 4590 Ojjh @klea ajdee se sot e bana un!!
@Dreamer kjo eshte per ty.
View attachment 4591
Ndersa per gjithe shpin kafet!
View attachment 4592
Se harrovaa dhe pazarin e bana un sot n mjes i mora t freskta
View attachment 4593
Tash vec ju uroj:paci i dit tbukur e fillim jave sa ma i mbare!!

Dhe mos thoni se sjam vajze per shpi,se vec un po kujdesem per ushqimin e shpis.
Hahahaha.
Hajde Tung!
Shume faleminderit @tropojanja :)...kam frike se @Dreamer do nderroje pjaten time me te veten:D:D...me nejt me ty @tropojanja behem vertet per doktor se kolesteroli hiiighh
Mirdita shtepia