Ma thuaj njeher ate idene tende, te di a dallohem lehte apo joAtehere mire se u riktheve Soul.hmm po kush je ti? Kush je?
e kam nje ide ne fakt por nuk jam shume e sigurt.
Doktori eshte ekuilibri i shtepise, ai qe di gjithcka dhe ka zgjidhjet per cdo problem te mundshem. Pak nga pak do e njohesh edhe ti.![]()
@tropojanja, ke fillur e abuzo pak me alkolin apo me duket mua?? Dhe here tjeter me pak qepe ne sallate ok?
edhe une kam qene nje here bjonde, ndersa nje here tjeter dola pothuajse portokalli por ajo qe nje gabim gjate eksperimentimeve me ngjyrat.peace & love shtepia
![]()
Ma thuaj njeher ate idene tende, te di a dallohem lehte apo jo
Hmmm, me duket se e kuptova se kush eshte doktorri. Epo duhet nje i tille ne shtepi se kemi edhe halle e problemeVetem uroj qe te jete gjithmone i gjindshem. Dhe meqe ra llafi , une jam cik semure me temperature. Kush ka ndonje paracetamol?
duket sikur...kemi ca te perbashketa (?)
T'pershendes me ket:
O Shpirt i Madh,
zë që ndëgjoj në erë,
frymë që i jep jetë krijimit,
dëgjomë.
Jam i dobët dhe i pamend,
kam nevojë për fuqi dhe urtësi.
Lërmë të shëtis në bukuri dhe bëji sytë e mi të mos i ndahen kurrë muzgut të purpurt skuq.
Bëji duart e mia të nderojnë gjithçka që ke krijuar
dhe mprehi veshët e mi që të dëgjoj zërin tënd kudo.
Më bëj të mençur që të mund të kuptoj gjërat që i ke mësuar popullit tim.
Më bëj të kuptoj mësimet që ke fshehur në çdo gjethe e çdo gur.
Të kërkoj fuqi,
jo për të mposhtur vëllanë tim,
por për të mundur më të madhin armik:
vetveten.
Më bëj të jem gjithnjë gati të vij tek ty duar pastër dhe sy kulluar,
kështu,
kur jeta të fiket si drita në muzg,
shpirti im të vijë tek ty faqebardhë.
(Indian 1887)
embelsira ne fundpasi e lexova kete, do fle me e qete sigurisht. te falemnderit shpirt i bukur
"Lërmë të shëtis në bukuri dhe bëji sytë e mi të mos i ndahen kurrë muzgut të purpurt skuq."
(kete fotografi ma ka derguar kohe me pare nje person i dashur, m'u kujtua kur lexova kete varg dhe ta dergoj ty. eshte ylberi ne muzg mbi Atlanta)
Na moj thashe se me gjeteti Soul me kujton nje anetare te fsh, por qe ka te pakten 2-3 vite qe nuk lexoj. edhe une atje nuk jam me aktive, mund te futem 1 here ne dy-tre muaj tashme. por ti ma kujton, emri eshte I..z . te gjeta?
paracetamolin ta jap une por do ishte mire te degjoje edhe doktorin neser, ngaqe ai me siguri mund te te jape disa keshilla efikase per te luftuar gripin sa me shpejt.te shkuara
![]()
Hahahaha po mir heren tjete qep t njoma?Pershendetje shtepia
@tropojanja, ke fillur e abuzo pak me alkolin apo me duket mua?? Dhe here tjeter me pak qepe ne sallate ok?
@Soul, sa del nga shtepia ke nje farmaci ne te majte edhe aty mundesh ta marresh pa receten e doktorrit![]()
@klea imagjinoo me at peisazh e at mjes t shijshme.. Thashethemet vuuuuu!!View attachment 4585 Mirmengjes banor....si fjetet??
@tropojanja po te pres te bejme mengjesin bashke![]()
Na moj thashe se me gjete
Dhe meqe ma kujtove Inezin, me paskesh marre malli dhe mua per te, u be kohe pa e pare verdalle .Tek fsh nuk eshte me atmosfera e dikurshme,fatkeqesisht. Por atmosferat ne njefare menyre krijohen nga anetaret edhe mund ti gjesh dhe ne forume tjera
I sow a beautiful smile today , tek fotot e anetareve
Faleminderit per paracetamolin, po e marr ta kem rezerve kur te semurem perseri se ketu asnje nuk te ndihmoka tjeter pervec teje, edhe @Dreamer me perzuri tek farmacia
Arrita te kontaktoj doktorrin me ne fund, edhe me sheroiTani zoteroj shendet te plote , jam ne gatishmeri per te marre te gjitha pergjegjesite e mia si anetare e re ne shtepi.
![]()
Shume faleminderit @tropojanjaView attachment 4590 Ojjh @klea ajdee se sot e bana un!!
@Dreamer kjo eshte per ty.
View attachment 4591
Ndersa per gjithe shpin kafet!
View attachment 4592
Se harrovaa dhe pazarin e bana un sot n mjes i mora t freskta
View attachment 4593
Tash vec ju urojaci i dit tbukur e fillim jave sa ma i mbare!!
Dhe mos thoni se sjam vajze per shpi,se vec un po kujdesem per ushqimin e shpis.
Hahahaha.
Hajde Tung!