Shtepia Jone

gurax

Pan ignoramus
abs, kepucet e doktorit te shtepise mund te mos jene fiks ashtu sic i do ti, por prape te mira jane.
00489_boots_and_braces_10-loch_stiefel_schwarz.jpg

Me c'kam pare, doku perdor vetem "Wehrmacht".
Do te thosha qe t'ja merrje fshehtas kur mos e kete mendjen, por ai eshte perhere shume vigjilent per keto gjera. Si atehere me ate tipin qe donte t'i merrte ushqimin. :mad:

abs

nuk e di...
*Smile, keshtu te shoh, si ajo qe kercen, e brishte :wub:
e pathueshme si thupra e thanes ! E holle, plot humor e shije. E bukur (mos me thuaj...oh po nuk i kam flokt bjonde e ato kepucet qe ka ajo ne video.)
U kenaqe ne ket' intermezzo duke pare videon dhe avatarin tend, dhe imagjinata ime merr rugen...:kerce:

*Guri, e di ti se me pelqenkan keto te "Wehrmacht" nacionalistet e deutschland! Vetem se imagjinoj do jete lekura pak si e forte, mua me pelqejne kur kepucen e ndej si lekure te dyte ne kembe, ndersa rrobat material i atill qe me duket sikur me perkedhelin lekuren, e kam trunin n vend tjeter :D tashme e dini ket gja besoj :D gjithsesi ma hidh iher linkun nese e ke akoma.

Gjate kohes qe po shihja/degjoja videon e *Smile's, dhe po te lexoja, mendova, kenaqesi te 'vish' n'shpi! :wub: my :engjell:

katsune

cherry blossom
abs, ke vendosur te me besh te skuqem sot me duket me tere keto fjale te bukura :spec: te te them nje gje? une nuk jam si ajo ne video dhe nuk di te kercej, por c'rendesi ka. rendesi ka si me imagjinon ti :p :) ndersa une teksa po shikoja videon dhe po degjoja kengen, imagjinoja qe ti je si ajo qe kercen :)

doktori yne di te flase gjermanisht? s'di pse po filloj ta imagjinoj si nje te SS tani :eek:

• Like
Reactions: abs

gurax

Pan ignoramus
abs, keto kepucet une i pashe ketu. Sa te bute e kane lekuren na e thuaj kur t'i provosh se jemi te tere kurioze. :D

Ushqimi dhe dietat jane gjera te thjeshta per doktorin e shtepise. Mbaj mend qe gjate nje diskutimi me... broken_smile me duket (?), doktori tha se nuk eshte e rendesishme te reduktohet ushqimi qe hame. Mjafton qe te shtojme edhe nje sallate ne fund ne shtese te ushqimit qe hame.
Faleminderit tropojania. Po e marr edhe une nje cope embelsire nga keto me lart. :D

klea

Ad Maiora
Sallata nuk mungon asnjehere ne tryezat tona...as aktivitetet fizike ...po gjalpi qe i ka hedh tropojania kesaj embelsiresssss:ndihme::ndihme:
@tropojanja dua qershiaaaa :) (ato te peshkopise jane fixim)

tropojanja

Çike Malsie
Sallata nuk mungon asnjehere ne tryezat tona...as aktivitetet fizike ...po gjalpi qe i ka hedh tropojania kesaj embelsiresssss:ndihme::ndihme:
@tropojanja dua qershiaaaa :) (ato te peshkopise jane fixim)
Hahahajahs oj Klea!!
Ta premtoj qe sapo t dalin qershiat ne shitje do ti sjell, por sta jap garancin nqs jan pe peshkopaje a jo. Po nje gja t sigurt e di qe shitsi asht prej peshkopaje e mjaft king. Si thue?? Ide e mir a jo? Hahahahaha

Soul

Forumium praecox
Tropojanja mos na tundo :p Duket pjate e shijshme, te lumshin duart :)
Megjithate, une i kafe du :d

klea

Ad Maiora
hahahahaahahhaahhahaahahahah. @tropojanja me embelsiren sma ben zili po me pulen specat pooooo....mos harro fli te djelen kshu e lam e me sill pak me poste :):)