Shtepia Jone

gurax

Pan ignoramus
Lisa, mireseerdhe. I ke bere disa mungesa edhe ti. Por nese Dreamer ende nuk i ka lare pjatat e festave te ketyre dy javeve te fundit, me siguri qe nuk do i thote "jo" nje oferte bujare per ndihme. :p
Ariu eshte.. nuk e di fare si eshte. Di qe nuk eshte ai i pari se ai ishte anti-polar dhe ende eshte ne letargji. Se c'ka bere broken_smile me keta dhe nje e dy dhe plandosen ne pishine.

Dreamer, lere palestren. Nese perpiqesh te nxjerresh ariun nga pishina stervitja eshte me e veshtire se palestra. Ndersa vragat dhe 'cicatrice'-t qe do fitosh do jene me realistike se cdo tatuazh. Edhe me reliev, bonus. I bo zbor ktyre idhujve.
:D

katsune

cherry blossom
me falni banore, ju kerkoj ndjese sinqerisht per sjelljet e ariut qe eshte nen kujdestarine time. ndihem shume e turperuar :spec:
problemi eshte qe ky ariu bardhosh ka hyre ne moshen e adoleshences dhe sado une perpiqem me mish e me shpirt qe ta edukoj me se miri, ai ben vetem sic i thote koka e tij. nuk mund ta lesh nje sekond vetem.
kur une e qortoj, shtrihet keshtu gjoja sikur ndihet ne faj, ka mesuar edhe te aktroje tani :D

orso-polare.jpg

Lisa mireseerdhe :) ki kujdes keto dite se c'ka hedhur nje parfum me hormone te gjalla abs rreth shtepise, dhe shiko cfare pasojash ka lene tek te tjeret. i ka zene vapa keq te gjitheve :p

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
me falni banore, ju kerkoj ndjese sinqerisht per sjelljet e ariut qe eshte nen kujdestarine time. ndihem shume e turperuar :spec:
problemi eshte qe ky ariu bardhosh ka hyre ne moshen e adoleshences dhe sado une perpiqem me mish e me shpirt qe ta edukoj me se miri, ai ben vetem sic i thote koka e tij. nuk mund ta lesh nje sekond vetem.
kur une e qortoj, shtrihet keshtu gjoja sikur ndihet ne faj, ka mesuar edhe te aktroje tani :D

orso-polare.jpg

Lisa mireseerdhe :) ki kujdes keto dite se c'ka hedhur nje parfum me hormone te gjalla abs rreth shtepise, dhe shiko cfare pasojash ka lene tek te tjeret. i ka zene vapa keq te gjitheve :p
Ow....Imagjino te me zere dhe parfumi i abs :D
Btw mire se ju gjej :)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
pijeeee.jpg Now mqs kam kohe pa erdhur ne shtepi po ju jap nga nje koktej ose kush nuk deshironn keshtu..
Kemi dhe keti:)

energy.jpg
Enjoy :D