Shtepia Jone

katsune

cherry blossom
kete mendim kam dhe une ...mbase Lisa mendon qe nuk shkon shume pamja e tipit ne total me veren dhe detin:p:p

Mbase, Lisa te na shtjelloje pak ceshtjen :p

Une s'di gje. Ne pergjithesi u largohem tipave te tille ngaqe me duken narcizist dhe narcizistet jane boring people :D

Sic kendon edhe Shania Twain: 'That don't impress me much' :D

klea

Ad Maiora
image.jpeg
Mbase, Lisa te na shtjelloje pak ceshtjen :p

Une s'di gje. Ne pergjithesi u largohem tipave te tille ngaqe me duken narcizist dhe narcizistet jane boring people :D

Sic kendon edhe Shania Twain: 'That don't impress me much' :D
keto te kenaqin syrin ....jane dhe deludent se krijon dashje padashje pritshmeri te larta:D:D po dhe ky tipi me IQ165 eshte tmerr

• Like
Reactions: abs

katsune

cherry blossom
View attachment 4515
keto te kenaqin syrin ....jane dhe deludent se krijon dashje padashje pritshmeri te larta:D:D po dhe ky tipi me IQ165 eshte tmerr

ai tipi aty nuk eshte tmerr. :) ai eshte shkencetari Stephen Hawking, i semure me ASL (amyotrophic lateral sclerosis) e cila eshte nje semundje neurodegjenerative progresive te nervave qe vene ne levizje muskujt e trupit. dhe eshte nder semundjet me te tmerrshme ekzistuese. Hawking ka qelluar me fat (nese fat mund te quhet) qe e ka kapur nje variant i ngadalte, sepse te prekurit nga kjo semundje jetojne mesatarisht 3-4 vjet derisa muskujt e frymemarrjes ndalojne funksionin e tyre.

Hektor12

Locus omnem
Bravo broken... keshtu qe eshte mire qe jo vetem te dish te ngjisesh foto por edhe te mbash pergjegjesi cfare nxjerr nga goja

klea

Ad Maiora
Bravo broken... keshtu qe eshte mire qe jo vetem te dish te ngjisesh foto por edhe te mbash pergjegjesi cfare nxjerr nga goja
Qetesohuni banor,po vjen vera.Nese e lexon me vemendje komentin tim (iq 165) une e di shume mire per ke behet fjale.Gjykimi im ishte estetik(shqisor,ndijor)ne kushtet aktuale syri,ku dhe shkruaj "te kenaq syrin".Sigurisht qe ne 2016 mundesia per te marre informacionin eshte shume e madhe.Me falni banor qe estetetikisht mua shkencetari nuk me duket i bukur...me duket tmerr(po bej gjykim estetik e jo te permbajtjes).E shemtuara ka te beje me gjithcka qe ne nuk jemi dhe qe ne fuqishem e degjenerojme, ne te njejten menyre si pleqeria dhe semundja jane te lidhura, si te gjitha deformimet qe mendja jone mund te imagjinoje.
Une vura ne krahasim dy raste qe muuund te jene totalisht te kundert(them mund pasi per djalin ne det une skam info:p:ppyesni Lisen).Edhe pse jemi banor te nje shtepie smund te kontrolloni imagjinaten e mendjes time per te imponuar qe ta shikoj te bukur dike dicka qe per ju eshte e tille..

• Like

Dreamer

Under the Dome
Hello shtepiake :p
Lisa me duket se ben pjese ne ndonje Hip-Hop band Kosovare, gjysmen e fjaleve i thote shqip e gjysmen tjeter anglisht :D

• Like