katsune
cherry blossom
Qetesohuni banor,po vjen vera.Nese e lexon me vemendje komentin tim (iq 165) une e di shume mire per ke behet fjale.Gjykimi im ishte estetik(shqisor,ndijor)ne kushtet aktuale syri,ku dhe shkruaj "te kenaq syrin".Sigurisht qe ne 2016 mundesia per te marre informacionin eshte shume e madhe.Me falni banor qe estetetikisht mua shkencetari nuk me duket i bukur...me duket tmerr(po bej gjykim estetik e jo te permbajtjes).E shemtuara ka te beje me gjithcka qe ne nuk jemi dhe qe ne fuqishem e degjenerojme, ne te njejten menyre si pleqeria dhe semundja jane te lidhura, si te gjitha deformimet qe mendja jone mund te imagjinoje.
Une vura ne krahasim dy raste qe muuund te jene totalisht te kundert(them mund pasi per djalin ne det une skam infopyesni Lisen).Edhe pse jemi banor te nje shtepie smund te kontrolloni imagjinaten e mendjes time per te imponuar qe ta shikoj te bukur dike dicka qe per ju eshte e tille..
nuk ka problem klea, nuk po te akuzoja per injorance sepse edhe te mos e njihje Hawking perseri nuk do kishte problem

miremengjes shtepia