Shtepia Jone

tropojanja

Çike Malsie
Dalim patjeter per piknik, nuk mund te humbasim nje ngjarje te tille.
Ne fatkeqsisht nuk kemi parqe te ketij lloji ketu ne oborrin e shtepise. Keshtu qe do na duhet te zgjedhim nje nga keto parqet e tjera ne Japoni.

Jane shume mbreselenes ne fakt.

2.JPG

2011_02.jpg

20130325-211917.jpg

image.jpg

Michi o riido shite kudasai, broken_smile sama. :D

Por ushqimet do i kemi shqiptarce. Psh byrekun e tropojania. Dhe kontributin e Dreamer per te pastruar therrimet me pas me ate makinerine e tij te cuditshme. :p :D
Oh sa foto t bukura!
Vetem se sdo doja t isha n mes atyne luleve se do m merrte frymen alergjia, per fat t keq!

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
vacation_summer_warm_kind_sea_island_beach_sofas_table_fruit_drinks_85679_3840x2160.jpg Shtëpi e ëmbla shtëpi! Rishkruhemi sërisht pas një kohe të shkurter shkëputje, ndërkohe që juve jeni të shpërndare nuk e di se ku , por që shpresoj të jeni sa më mirëëë të gjithë.Unë nuk jam këtu në foto por këtu mendoja dhe do dëshiroja të isha në shoqërine tuaj , shoqëruar nga një pije e fresket dhe me diskutime të këndshme. Ju përshendes! : ))

katsune

cherry blossom
miredita shtepia. si po ju shkojne punet me alergjine? akoma gjalle? :p

Dreamer, adrenalinen e kemi gati ne rast emergjence :D

adrenaline-epinephrine.jpg

ndersa per me guximtaret propozoj nje bungee jumping :) jam e sigurt qe ne fund do t'i keni rruget e frymemarrjes komplet te liruara :D

Bungee_jumping_-_Solkan_%28500_x_374%29_190854.jpg

gurax

Pan ignoramus
Hahahaha. Nga gjysma e rruges u kujtua te shfaqej macja. Ju nderpre gjumi me sa duket dhe doli te shohe c'kishte bere vaki. :D

katsune

cherry blossom
dhe kete qe po degjoj tani

shume e bukur. te pershendes abs :)

Don't you wanna shake because you love
(cry) because you care (feel) 'cause you're alive (sleep) because you're tired
(shake) because you love (cry) because you care (feel) 'cause you're alive

Make heaven, heaven out of hell now
Make heaven, heaven out of hell now

Dreamer

Under the Dome
Hello from the other side :p :)
Mungesat e diteve te kaluara mund te justifikohen me simptomen e alergjise :p
Pershendes banoret e barakes :)

katsune

cherry blossom
mos erdhi gje koha qe t'i dorezohesh ilacit antihistaminik Dreamer? :D merre ne darke keshtu qe te jep dhe gjume dhe fle rehat. :p