shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Shqiptaret e Frances

une jam goca e Brusit te Lise ok lal? /pf/images/graemlins/grin.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une jam goca e Brusit te Lise ok lal? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

ej, un dhe ti jemi bo per njoni tjetrin ...jo per gjo, po meqe jena edhe i rrac, prinderit do na aprovojn.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po u bome ne....kishe gjo ti? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Boniu boniu, sa te doniu
dhe qe te dy n'seks shtrengoniu

/pf/images/graemlins/laugh.gif

toronaga

Forumium praecox

Toranages i behet zemra mal kur shikon se sa njerez te zellshem per t'u bere samuraj ka ne kete forum! Por duhet ta dini qe nuk eshte aq e thjeshte te jesh samuraj i mire!

Me behet qejfi te degjoj qe ketu ka femije njerzish te shquar (nuk e dija qe Bruce Lee ka vajze ?!?!).

Fonzie, por ti mo bir, i kujt je? Dukesh qe ke emer samuraji...

cacol

Forumium maestatis

Toranaga Sama, s'jemi te gjithe Richard Chamberlain ketu qe te na pyesesh te kujt jemi...

toronaga

Forumium praecox

Richardi nuk ka qene samuraj prej verteti, por duke kuptuar irritimin tuaj (te pakutpimte per kulturen japoneze), nuk po insistoj!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une nuk jam e irrituar... /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif megjithate jam kurioze...mmmmmm je me demande pourquoi je ne parle pas en français?!!!!

toronaga

Forumium praecox

Nuk e kuptova, je kurioze per cfare?

Toranaga vec shqipes dhe japonishtes nuk flet gjuhe tjeter...

pppppaa

Primus registratum

O torre si i thone "hajt ma bo i fyt" ne japonezce se kom porosit nji japoneze per sot n'dark... dhe s'e di do ma kuptoje shqip apo jo...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ok toranaga san...patjeter...me thuaj pak pse futesh ne France?...jo se ne nuk i duam miqte (loin de là)...por eshte mire qe te prezantohesh... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif (e dyta here qe po ta kerkoj kete)...apo te pelqen kur te tjeret i bluan kureshtja?

toronaga

Forumium praecox

Une nuk e ndjej veten ne France, por u futa ne kete rubrike pasi postimi i fundit u be nga e bija e nje samuraji te shquar dhe hyra ketu per t'iu pergjigjur asaj! Dhe nuk pendohem qe hyra ketu, pasi po shoh nej nivel te lart kurajoje dhe zemergjeresie (virtyte keto qe duhet te karakterizojne cdo samuraj).

SIpas karakterizimit qe po ben, del qe te jem nje samuraj qe gezohem me vuajtjen e te tjereve! Aspak e vertete!

Quhem Toranaga San, i biri i perandorit me te madh te historise se Japonise (Sirinaga San).

Ne publik nuk mund te them me shume se kaq .... Koha do te flase me shume per mua!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahahaha hahahahahahahaah uhhh fantazia eshte ne majat me te larta apo ka akoma?

toronaga

Forumium praecox

E shikoj qe nuk po me kuptoni....

Nippon ne gjuhen tone te lashte do te thote vendi i diellit, pasi vendi yne eshte gjithmone si nje diell!