shqiptaret ne FRANCE

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: shqiptaret ne FRANCE

Të nevojiten edhe 809 postime që të bëhesh edhe ti e pashpresë. Kështu që jepi forca dhe më ço më shumë calins.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ja plot calins per ty... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ej shi ça gjeta...Charlotte dhe Johnny!!! dhe Radiohead...shume e çuditshme...por meqe me pelqejne te dy e pashe deri ne fund!...se kenga nuk diskutohet ne kete rast... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ec PIIIIIIIIIINKKKKKKKKKKKK viens, viens, viens, viens, viens...viteeeeeeee keshtu te rigjenerohesh edhe ti se shpirtin muzikor ma ke per ibret t'zotit...
http://www.youtube.com/watch?v=t_5imTDZ0iA

Kondrapedali

Kondrapedali

Il n'y a pas d'éspoir pour elle. Shpirti muzikor i Pink ka kalu posht Ferrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Que je les aime tes calins /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body">Il n'y a pas d'éspoir pour elle. Shpirti muzikor i Pink ka kalu posht Ferrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Que je les aime tes calins /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif </div></div>

mmmmm mon petit bébé d'amour...mos petit poussin en sucre...mmmm que j'aime faire des calins avec toi...tu sait? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif
comme les chats...mmmmmm...comme c'est bien... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

PS: Kondre sa here te shoh verdalle behem komplet "gàgà"

tu crois que c'est l'age? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Nuk eshte mosha jo, se ajo na ka kalu me kohe neve . /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Calin=?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

qyqa Moz!!! pse e the ne shqip mi te hongert Princi i Kalter pa buke te hongert /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

calin = perkedhelje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

PS: ngele tu m'hy n'pjese mo (hajt se ka dhe per ty; me kane thone qe Kondra vdes me nda gjojna...identik si mu osht) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Kisha hall se po shkrusha noj llaf keq e hajde te nigjosha te bertitmet e presorit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Une s'po te hy hic ne pjese, jam tu marre ato qe ngelin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">Nuk eshte mosha jo, se ajo na ka kalu me kohe neve . /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Calin=? </div></div>

Bienvenue au club la vielle /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Calin = nese del ka dushi = llafepistosje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

Oreeeeeee 2 versione te ndryshme juve. Apo flisni me dialekte ju? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Uaaaa , c'paska qene ajo Dahlia. Me rrejti me dy te puthme. Une e shkreta e besova dhe fitova besim te ajo. Ja merrsha te gjitha fjalet per te verteta.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Do ti, qe u paska dash besu MLK-ja me shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Pinko, thuj administrates te ta beje te verdhe karamelen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Shi shi, sahati 12 te rri ty goce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif calin nuk ka lidhje me seksin pinko /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif po me paraseksin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

teze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif po mire kur i thu dikujt "je suis trop calin" i bi me qen kurve simas teje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Po kur i ben 1 calin femijeve, dilke pedofil /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Hajde brez qe po e mer stafeten hajde /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

salut les copains /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ej kisha diçka me tregu edhe meqe s'kisha ku me e shkrujt po e shkruj ketu...

mbreme isha ne disko...ne disko shqiptare...me mire ne nje disko qe e mbajne ca kosovare...ne gjermani...ok shume mire...S'kisha qene asnjehere...mbreme qe thoni ju atje kendonte Sinan Hoxha...une se kam idene kush ishte...por meqe mu lut shoqnia...shkova...u buuuuu buuuuuuu moj maaaaaa, me dhembin akoma veshet moj maaaaaa...koncerti Sinanit po me buçet akoma ne koke...

Qe thoni ju hyrja ishte 15 euro /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif...dhe s'permbante as nje pije brenda /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-argh.gif...Disko ishte e mire goxha e madhe...vetem shqiptare e kosovare...por me shume kosovare...aheng dynjaja...kalamoj verdalle, sa te dush...gra pleq e çuna goca...plot...qe thoni ju une se dija qe Sinani ishte shqiptar...dhe per me teper nga Tirana...ai kendonte kenget e dashura te Pinkut (tallava) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif qe une po te degjoj me shume se dy rresht...stresohem...

Ketij Sinanit para çdo kenge i jepnin copa letrash me te cilat njerezit pershendesin njeri-tjetrin!

Ok une isha ulur me ata qe njihja...nder te cilet shumica jane studente ne Strasbourg...(humor i garantuar) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif dhe vendosem ti jepnim nje pusulle...ku i kerkonim me shume dashuri dhe respekt...(ja mbusha letren plot zemra te vogla...te shkruara me stilolaps e te lagur me vodka e leng molle) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif te na kendonte nje kenge (te cilen une se kisha degjuar asnjehere)...qe titullohej..."çOKOLLATA çikita" hahahaha ça titulli...edhe ne fund fare i shkrujtem "pershendetje nga grupi Ali Demsave"...kot per gallate... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

xhaxhi Sinani...e mori letren, e lexoi pershendetjen, por kengen nuk e kendoi...nderkohe qe ngeli tu kendu konge kosovare... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif si perfundim...njoni u bo keq fare i iku truni qe s'po ja varte tironsve sa shkoi e i futi 20 euro ne dore per te kenduar "napolonin"... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ok kercyem e u terbum...mbetet gjithnje kenaqesi te kercesh me kenge shqiptare e muzike dasmash... e u kenaqem po ju betohem qe prej mbreme degjimi im ka marre nje goditje te rende /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif...dhe me e bukra eshte se nuk e mora vesh ça mut kenge ishte ajo "çokollata" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

a e di njeri ket kengen?!!!

PS Sinani ishte i shemtut

MLK

Primus registratum

Sinani se ka kendu kengen se ju me letren keni harru me i dhon paret hahahahahahaa, nuk e lun me njeri gojen po nuk pa pare ne dore.

pinkparadise

Forumium maestatis

Antre - çokollata
http://www.youtube.com/watch?v=2cPaevObmmQ

ssssssssssssssssssssttttttttttttt....opaaaa....
do te rembej ty si pirati,
se nga ty me iku rehati,
dhe pa gjume me iku nata...
je e mire si çoko-çokollata....

çokollata çikita ....çikiçikiçikita.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ej po ai kopili donte pare me knu eee....per 50euros ca bote ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
e pse nuk paralajmeron ti kur ka kshu gjojnash...ti e di qe un dhe gabelet duhena shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

per 50 euros zhvishej vellai...po puna eshte se vellezerit kosovare ja merrnin ne kthese...kshuqe' edhe i zhvesh si hynte ne pune njeriut Sinoni... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

merci pour tes recherches ma chérie... la prochaine fois sans faute...tu viendra... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ku e gjete Sinonin moj Strasburgut ti mi? Eh aheng që ka pas bo Sinoni. Gjith lagja dilte me shishe rakije n'dor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Ej po si shum paske kalu n'shoqni t'Sinonit ti mi. Gjith notën tu e nigju /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif .... Pale, tu ulërit ne n'bir t'veshit ....

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiii, aaaaaaaaaaaaaaaaa m'niiiiiiiiiiiigjoooooooooooooooooooonnnn? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

tallu tallu ti po aq shume e kam pervetesu "dahlian" une saqe kur po shkrunim emrat aty...te letra qe i beme te dashurit kengetar...u bona gati te shkruj "dahlia pershendet...filanin filanin etj etj" dhe per nje moment po shikoja rreth e rrotull me dyshim...nuk e dija se ku isha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ( kshu eshte kur ambienti i vetem 100 % shqiptar eshte vetem Af...virtuale)

PS je t'ai chercher partout moi...je n't'ai pa trouver /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif