shqiptaret ne FRANCE

mozaiku

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

Ka lujte menc forumi... Shi si del te postimi i MLK-se---- Re: Pinkparadise .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif do kene vone noj funksion te ri qe gjen ke ke ne mendje kur poston... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kurse te erosi, pergjigjes pas meje i kishte dale Re:... Entoni.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif E cuditshme si te paska shku menja te ai , nderkohe qe flitshe per celsa dritash... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Edhe po deshe me provu a po rrej, me dilni te dy perpara po jua mbajti, se ju gadis une ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Normal... do ju vej njeri mas tjetrit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif pse ca kujtove ?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Hiç, biles do thoja qe kam probleme me kujtesen, keshtu qe pa merak /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif veç ruju imagjinates /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif ate e kom problematike, sle ven pa bredh ajo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Tu est ou France Sheqere... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ke dhe MLK-ne afer.... s'te le vetem ai... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ty s'te kom mor ala per zedhense partie lol
Sheqere ke ron n'legen ti e ke frik mos mytesh? lol

MLK

Primus registratum

Varet, ku di un, pa dhon prova fare ..? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

franchemet c'est le bordelle je ne reconait plus rien!!! trop compliquer pour moi!!!je ne vous reconait plus du tout!!!

mozaiku

Primus registratum

po e pate pat me mua, thuje edhe iher shqip se s'mora vesh gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Noten...

ALTIN

Primus registratum

<span style="color: #3366FF">Ta gezosh forumin e ri</span> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

cooltext43184220.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

salut... :wave: :smash:
et merde nuk dalin me ikonat :blink:

shyqyr zotit ja dime permendesh si shkruhen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif :blink

Le_Routard

Forumium maestatis

salut tout le monde. jam lidhur ne ternet nga celulari /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif po qonka pak veshtire me postu. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po i shef shkronjat me lupe ti nga celulari! déja ne ecran PC dhe po na duken te vogla...une ...preferoj tjetrin ishte me i madh...kishte me hapesire....dhe ishte me i thjeshte...bon, do mesohemi dhe me kete s'kemi nga t'ja mbajme...mos prisni me emotikona prej meje se nuk e di se ku jane....kur t'ju shaj...ose kur t'ju puth do t'jua shkruj me shkronja....
MLK ...jam e habitur! kam hap syte si dac

LR...Pershendetje...po ta bej ciao me dore

Kondra... me ka marre malli...kam hap krahet me te perqafu

Altino...falemners per pershendetjen....po qesh e kenaqur

Poster...po hap syte gjithandej tu te kerku...nga ke humb...jam paksa e permalluar per ty dhe po te pres me padurim dhe po qesh ne te njejten kohe

Shiraz...po te puth dhe po bej lozonjaren...

MOZ... shkrimi im i mbreshem nuk kishte asigjo me ty...po qesh sinqerisht...

ata qe i kam harru te tema jone "na bashkoi Franca" i pershendes me doren e majte ne ajer dhe buzeqeshjen vesh me vesh...

pinkparadise

Forumium maestatis

oui oui, A1A ta mis le feux /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif té contente la.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

zalutation distingues ELER /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif arrete de te la venter avec ta kabine telephonique /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ufaaa, u ktheva prap une se me celular jo vetem qe nuk u lexonte por as nuk shkrunte gjo.

Ja po jua boj dhe une juve me dore! Pershnetjen e kisha llafin. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

A i muret vesh rezultatet e votave re? Ballistat e ballit kombetar humben keq kete radh. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hmmmmm Alsace eshte e djathte...kane fitu partite e djathta...shume pak e shkreta Ségo...se dun malokt e Alsaces....edhe ai ballisti s'ka dale keq ketu tek ne...edhe ne Lyon me duket kishte fitu goxha Sarko dhe i dyti ishte Bayrou...Po iki te blej gazeten te shof ça bohet...ej po ai LePen ballisti do me i fut kalamojt ne pune ere qe 12 vjeç...

Le_Routard

Forumium maestatis

Me duket se ka per ta mori Sarkozi kete radh.

Nejse, ika dhe une i her ne palester se me ka ra gjoksi ne tok keto kohet e funit. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Nuk kam bo as fiskultur e as pompa. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Bonne app et a tout'