shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: French kiss moi ...stp ...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po detaje nga une nuk do Pinko? se mund te jepja jo per gjo... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

du un

[/ QUOTE ]

hahahahahaha e mjera une ke te citoj me pare...me rradhe mos u shtyni...ka vend per te gjithe...ose te tre menjehere...e Pink si thu? mmmmm belle vu en préspective /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

Ca zanati ke ti mre Arco?

[/ QUOTE ]

vej re qe Iluzioni o xhelos qe Arco po m'gjun. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

hahahahahahaha hahahahahaa o shoko nuk jemi tek tema vrojtimeve ketu...

random

Primus registratum

po ta kisha shkrujt ke vrojtimet s'do e kishit pa edhe ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

para pasqyres e pe, apo te erdhi si motiv ne mendje /pf/images/graemlins/tonguee.gif dhe e murmurite me ze /pf/images/graemlins/tonguee.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

hahahahahahaha hahahahahaa o shoko nuk jemi tek tema vrojtimeve ketu...

[/ QUOTE ]

leri mi robt te shprehen ti /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

para pasqyres e pe, apo te erdhi si motiv ne mendje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

hajd mos boj sikur s't intereson. dje m'the qe t'kishte shku menia me e provu i here si t've arko vul. /pf/images/graemlins/laugh.gif

o arko e kom gabim e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sorpe, qeke qamet i thelle sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arko, sta vjedh zanatin jo /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt, hapju shoqnis tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

akro vulen ka dhe s'ngelet njeri pa kaluar ke vula ime /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Arko, i ve vul cdo gjoje mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk eshte racist m raft pika /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

megjithse ne rastin e pink dhe dahlia, mund ta heq vulen qe kom e t'kerkoj t'ma rivej nanjona nga kto.

hajd mos u shtyni ju te dyja

VoGeLuShI

Primus registratum

vla e tyre s'pi uje /pf/images/graemlins/grin.gif

qyqa pinko ca racizmi mi...pse kot ma ka dhen "qeveria" gjith ket vul mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

una s'jam egoist...e ndaj vulen me t'gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

vej re qe Iluzioni doli nga tema sa pa qe i doli xhelozia sheshit /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Arco do ta fusi shoku Shpati, naaaaaaaaaaa sa krahu do ma hash /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahahhahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif vdeksh ti dhe vula jote e nyt /pf/images/graemlins/lol.gif

po varet ca vule do ky miku se /pf/images/graemlins/laugh.gif ndoshta nuk do nga ajo jotja /pf/images/graemlins/laugh.gif

mushja pra i cik menjen me u vulos nga ty, se na lodhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

Arco do ta fusi shoku Shpati, naaaaaaaaaaa sa krahu do ma hash /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ik o koqe kanari kot e ke se s'ke per ta marr vulen time /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

ik o koqe kanari kot e ke se s'ke per ta marr vulen time /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hahahahahahahaahhahaahhahaha

VoGeLuShI

Primus registratum

hahahahhahahhahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif vdeksh ti dhe vula jote e nyt /pf/images/graemlins/lol.gif

po varet ca vule do ky miku se /pf/images/graemlins/laugh.gif ndoshta nuk do nga ajo jotja /pf/images/graemlins/laugh.gif

mushja pra i cik menjen me u vulos nga ty, se na lodhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pinko e kan t'mushme vet mi se shef /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

qyqa ket vulen time 1 her e provon dhe gjith jeten e kerkon /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Arcushi breket i mbushi, kush te do ty mer morrr i vogel, pervec Dahlies qe eshte lesbike, jo per gje shkoni mire bashke. Edhe kujdes fjalorin se te beje me cica zemra vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

s'du vul mer vlla!! ca ti them grus une, "m'fal po u vonova se mora i vul t're e?"

ju s'jeni m'terezi! Ca t'boj qe ka qellu Iluzioni moderator i but, se t'isha une?! Jo n'tem t'frances, po as n'internet nuk ju lesha me hy!