shqiptaret ne FRANCE

pppppaa

Primus registratum
Re: French kiss moi ...stp ...

Eshte njoni... o komshiu im e ka shpine ke Medrese... Bani i Mazit e ka emrin...

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kush je ti 1 her??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

ti pa i testu i cik te gjith çunat ...ste rri ..... rehat... /pf/images/graemlins/laugh.gif me je bere si maçok qe pret miun ke cepi murit /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

kush jom un e? s'e shef ti qe kom cunat e lagjes verdall un?! mos u krruj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kush je ti 1 her??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

ti pa i testu i cik te gjith çunat ...ste rri ..... rehat... /pf/images/graemlins/laugh.gif me je bere si maçok qe pret miun ke cepi murit /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ah bon?!!!...je dirais la meme chose pour toi /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif...

e ra faja prej fiku... /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo mi shoqe un sgjuj gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif thjesht po behem avokatja e te pa mbrojturve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Madre tereza 2 ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kush jom un e? s'e shef ti qe kom cunat e lagjes verdall un?! mos u krruj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ej me verte kush je ti lepurushi me vesh te prem?...Mos je Bugs Bunny ere....version --- i plagosur nga gjuetari me çifte? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

kuku... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca m'jeni bo i grumbull dallaveraxhinjsh ktu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

duhet te kalojne 1 her testin e cilesise pinko /pf/images/graemlins/grin.gif

ti e di qe une ve vulen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ty ta vene vulen /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahaha Arco /pf/images/graemlins/lol.gif urime urime, nuk e dija qe ishe bere brigadier cilesie per venje pulle te mishit te njome /pf/images/graemlins/laugh.gif

ej...me thuj sa per kurjozitet, si do ja verifikoje cilesin keti At random ... /pf/images/graemlins/laugh.gif (ne ca menyre pls??? dua detaje /pf/images/graemlins/laugh.gif )

scorpe, the gjo ti ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po detaje nga une nuk do Pinko? se mund te jepja jo per gjo... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

ti e di qe une ve vulen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kush t'ka lon ty me von vula mer daj?! prit t'bi grun ktu ta hy me fshes kokes ...u bone ti me von vul! /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

pinko nuk i ha keto provokime une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif...dashke te me vjedhesh zanatin kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

po detaje nga une nuk do Pinko? se mund te jepja jo per gjo... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

du un

pinkparadise

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

jo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif jam shume e pafajshme per te lexuar detajet e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif kur te mbush moshen ok, tani kam frike /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

[/ QUOTE ]

kush t'ka lon ty me von vula mer daj?! prit t'bi grun ktu ta hy me fshes kokes ...u bone ti me von vul! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

i sigurt???

kush esht kjo gruja tende???

ajo qe futi mik per te marre vulen??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

me mik, pa mik ..vulen e mori edhe ma vuni "100% USDA Beef" /pf/images/graemlins/laugh.gif