shqiptaret ne FRANCE

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: French kiss moi ...stp ...

kondre pse ke qen pa qejf nga prostata kshu??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Cit er ti, ik fli gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif Salut Kondre!

random

Primus registratum

...kjo tema ka cof! Do cu ose n'kirurgji per reanimacion, ose te nai dentist per pastrim dhembesh se po kalbet /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

c'behet ktej nga shteti fqinj??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po patriote /pf/images/graemlins/kiss.gif Salut, parle moi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

si jo mi, pse ne ca jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

ha ; ketu qenkeni , po ça na thoni n.d. nj gja ???? /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

hiç rehat, qetesi

nga ti c'kemi???

shkove ne pune sot???

u mesove dembele me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

poooo, taniii....pak pushim duhet . /pf/images/graemlins/grin.gif Sot nuk punova se eshte e shtune dhe te shtunave nuk punoj. /pf/images/graemlins/laugh.gif Dembele JOOOOO /pf/images/graemlins/shocked.gif

PO ti me mesimet ...lexove ndopak sot ??

VoGeLuShI

Primus registratum

isha ne plazh /pf/images/graemlins/laugh.gif

lexova atje per qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

morra edhe rreze /pf/images/graemlins/grin.gif

zoulou

ElB@S@N

per qef pra , d.m.th qenka kohe e mire andeja . Ketu djelli ndriçonte por fthohte /pf/images/graemlins/frown.gif Une kam 3 dit qe s'kam dale nga shpia /pf/images/graemlins/cry.gif

po patrioti im iku /pf/images/graemlins/confused.gif

gurax

Pan ignoramus

O populli i Frances, a dini gje pse s'kalon me ai MLK nga kjo lagja? Ka gjet ndonje plazh tropikal dhe ai? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e kane trem banoret e rinj te Frances... /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Une du Kondren!!!

Une du Kondren!!!

Une du Kondren!!!

Une du Kondren!!!

/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif si noooon....tout le mooonde vaaaa bieeen? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pppppaa

Primus registratum

Po mire mi moter ca te t'bejme ne qe do Kondren ti... ????
Kondre mund te jete ne Palma de Mallorca duke bere ski... ca ti bejme ne tia nderpresim aktivitetin...? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po... t'ja nderpresesh te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifse po na thy qafen tu bo ski mbi palma...

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O populli i Frances, a dini gje pse s'kalon me ai MLK nga kjo lagja? Ka gjet ndonje plazh tropikal dhe ai? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
kur them une qe dardha e ka bishtin mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe kur zoterote, paske ndryshuar preferenca ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

me zhgenjeve /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif