shqiptaret ne FRANCE

KoDoShi

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

tironce /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Me qafsh! Mi katunare keqe, tironce ti!! /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif ( /pf/images/graemlins/kiss.gif )

Pinko sa per t'nez ty ate llampen tate /pf/images/graemlins/laugh.gif ..m'duket se po e cilsonte nga e menyra e te shkruarit ai ..i'u dukte DEHLIA me origjine nga Elbasani , ka pyt ndoshta per t'shuajtur kuriozitetein qe e brente perbrenda /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !

pinkparadise

Forumium maestatis

po ti qe shkrun dEhlia dhe jo dAhlia, si i bie, ça origjine te kesh ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ps: neser kur ajo te lexoj kete, do te te nxij jeten /pf/images/graemlins/lol.gif

regele

Forumium maestatis

Mos e beso kete gocen ketu siper, se Dahlia nuk eshte e tille! /pf/images/graemlins/smile.gif Eshte goce e mire dhe nuk do te te bej gje..:)

pinkparadise

Forumium maestatis

ja ky, po bohet avokati djallit /pf/images/graemlins/laugh.gif

nc nc nc ...une thashe se ne te dy ishim ne te njejten dallge, aha...je suis décue...se edhe ti...

mozaiku

Primus registratum

PS ai qe mund te te jape leksione per gjuhen s'eshte paraqit akoma...jam e sigurte qe do te pelqeje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

O bobobo... me duket se qeka nga ata tipat qe duhet me iu lut... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ngjo tashi se kam bo ca perparime. Kam fillu tu ndjek nje kanal francez dhe 1 dite po u munojsha me kuptu nje grua te nje fisi ( nuk e di se ku) qe e pyeten per martesen. Me duket se tha qe preferonte jetesen bashke, sepse ne kete te fundit cdo gje bazohet tek ndjenjat...
Keshtu edhe ti me Kondren me 1 llaf... /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

erdha une ...e lash me shi, e gjeta me shi! /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/shrug.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jo jo nuk eshte ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai mazllemi ne fjale eshte hala me pushime, kur te kthehet do te te bej nje ze /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa me padurim po e priske mi /pf/images/graemlins/lol.gif te paska shku menja per ....

capuni

Primus registratum

jo, une s'jam profesori, une jam kshilli pedagogjik ku do japesh provimet n'fund te leksionit.

Kondrapedali

Kondrapedali

Salut Capuno. E msove kinezçen n'atdhe? Na kallxo i her se ça menie kishin atdhetarët.

Salut Shire. Toujours un amour /pf/images/graemlins/wub.gif.

capuni

Primus registratum

BONJOUR TOUT LE MONDE /pf/images/graemlins/wave.gif
SEE YOU AROUND /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

...shire, birrat ene ushqimin i keni mor ju persiper ...kshu qe runi pare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif Kondre /pf/images/graemlins/smile.gif
Cape, ti the je n'Allemagne more...apo do vish vetem per nje gote me neve? /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. paret kemi kohe qe i grumbullojme, po punojme dhe fundjavave per ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif