shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

salyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

mais non on est pas moches c'est juste qu'il nous em trop et il n'e sait pas comment nous dire ca... tu comprend... timide... un timide albanais (tu crois que sa egxiste?) /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif Si non qua de neuf... Ta vus...maintenant que MLK est partie il fait super moche... il à pris le soleil avec.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Ku me ka sha ky mu mi se u pa puna do ta shtoj te Lista e Schindlerit /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

na shau dje, por e fshiu, se sja majti /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk eshte shqiptar i turpshem, eshte thjeshte shqipetar /pf/images/graemlins/laugh.gif

*kur aq embel mua ti me flet, me shkon pulsi 120 /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Une them t'ja falim se eshte cun i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ou paska dhe nje te ri ne rradhet tona... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Poster a na e prezanton pak.... Ket Capunin meqe e njifke...Ose meqe je ... prezantohu vete nje here... /pf/images/graemlins/grin.gif

Pink ça te ka gjet qe me thu kshu gjonash "cho" gjithe kohen? /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

parce que tu est la plus belle /pf/images/graemlins/wub.gif

poster, po i bi anash e anash /pf/images/graemlins/laugh.gif drejte ne thelb o mik, se e shumta e shumta sapuni nuk do te te pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ska gje apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
parce que tu est la plus belle /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

...je bere me keq se pasqyra shtriges ke Borbardha! /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

inatçi rob
21kc6jq.jpg

pppppaa

Primus registratum

eshte rob i mire, me besoni mua... se edhe une jam rob i mire.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Capo leji plako mos i ngacmo se keta ne France e morrin seriozisht... Nje here kur isha ne Paris i them nje robi, ne gjendje shume transaktive per shkak te alkoolit, qe me pyeti per kuzhinen tradicionale shqiptare qe ne si specialitet kemi fasule te ziera me sheqer dhe vaj ulliri...
Te pasnesermen ne dreke marr nje ftese per nje "Dejeuner a l'Albanie" ne shtepine e tij... Dhe mu servir as me shume as me pak po "Fasule me sheqer dhe vaj ulliri"... Dhe me e forta ishte te shikoje fytyrat e robve kur guxuan te provonin gjellen tradicionale shqiptare... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une per te mbrojtur ngjyrat e kuzhines shqiptare u cova dhe ju thashe qe pohimi im kishte qene nje "SHAKA". Po ata prape nuk e kuptuan ... dhe perfundimisht dolen ne konkluzionin qe Shqiperia kishte kuzhine aspak te pershtatshme per te hyre ne EU.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po normal o lla, se ti ke humor kinez me nderthurje jashtokesore qe vjen nga nje drejtim i pa ditur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Salut tout le monde /pf/images/graemlins/wave.gif

Poster, po bazuar ne llojin e humorit qe ke perdorur zotrote, ka shkruar AA Gill ate artikullin e shemtuar /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'ju mesojne ne shkolla ju brezin e ri? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

capuni

Primus registratum

...ore po me kta dreq evropiano-perendimor edhe sikur shaka mos besh, prap do ta thojn nai gjo. Dje erdhi ke apt im, i spanjolle qe punon me mu, edhe m'pa me kanatjere e me xhinsa, edhe m'tha ...dukesh tipik shqiptar kshu. Hej me det, me kto rob edhe pa hap gojen t'vejn damken.

pinkparadise

Forumium maestatis

do kesh pas noj vrime ke kanatjerja /pf/images/graemlins/lol.gif

edhe xhinset do i kesh ngrit deri ke gjuri /pf/images/graemlins/lol.gif

edhe legeni me uj afer divanit /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

Cape, ti je cun king mo /pf/images/graemlins/wink.gif
Mos vrit mendjen per spanjollen!
Vizitova ate site-in per mbrojtjen e konsumatorit... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

p.s.Paskeni bere namin ketu per 3 dite... /pf/images/graemlins/eek.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

se mos i ke edhe faqet e kuqe,
edhe ne koke mban nje shami te vere gonxhe nga te 4-ta anet /pf/images/graemlins/lol.gif

he tu afrova me pershkrimin tim ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Po ca ka te cuditshme te humori im.... Kur me pyeti po i njejti person gjate rruges per ne Lion se ca muzike preferoja une te degjoja, une i them "Muzike Popullore Austriake" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ai, i cuditur, filloi te rremonte ne koken e vet per te gjet lidhjet mes shqiperise dhe cekosllovakise... Pasi s'gjeti gje me pyeti "po c'ne?" Dhe une i them qe kurora papale e mbretit te Shqiperise i perket nje familjeje mbreterore austriake... Dhe prandaj ne, qe nga ajo kohe, jemi shume te lidhur me muziken popullore austriake... Kudo ne Shqiperi i thashe degjon vetem muzike popullore austriake. Ne lokale, taverna, dasma, gezime e kudo ti degjon vetem muzike popullore austriake....
Pas kesaj ai me tha: Me vjen keq qe nuk te ndihmoj dot sepse nuk kam ne makine Muzike Popullore Austriake...Dhe dukej qe po i vinte keq vertet...
Dhe une i thashe "Ok, na ve muzike francese" se njelloj eshte... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

t'a oublier les poiles qui deborde en dessous des aisselles... Oh ok c'est trop ça... je mon fou... j'ai envie d'etre degeu...voila /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po ca ka te cuditshme te humori im.... Kur me pyeti po i njejti person gjate rruges per ne Lion se ca muzike preferoja une te degjoja, une i them "Muzike Popullore Austriake" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ai, i cuditur, filloi te rremonte ne koken e vet per te gjet lidhjet mes shqiperise dhe cekosllovakise... Pasi s'gjeti gje me pyeti "po c'ne?" Dhe une i them qe kurora papale e mbretit te Shqiperise i perket nje familjeje mbreterore austriake... Dhe prandaj ne, qe nga ajo kohe, jemi shume te lidhur me muziken popullore austriake... Kudo ne Shqiperi i thashe degjon vetem muzike popullore austriake. Ne lokale, taverna, dasma, gezime e kudo ti degjon vetem muzike popullore austriake....
Pas kesaj ai me tha: Me vjen keq qe nuk te ndihmoj dot sepse nuk kam ne makine Muzike Popullore Austriake...Dhe dukej qe po i vinte keq vertet...
Dhe une i thashe "Ok, na ve muzike francese" se njelloj eshte... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ahahaha...oj none po m'dhem barku nga t'qeshmet!!!

ladouce2005

Primus registratum

Poster, qenke pjellor shume ti...po pyes veten c'mashtrime te tjera ke mbjelle ne mendjet e te huajve??? Jo per gje, po time moter e pyeten ca francezer ne e hante mishin e qenit, se kishin frike u hante caniche-n e tyre naten /pf/images/graemlins/laugh.gif