shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: shqiptaret ne FRANCE

me siguri ti MLK duhet te jesh kontrollor cilesie se flet me shume bindje /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

si non tout va bien.... vous etes ouuuuu?
il n'y a personne par ici... completement désert... la france ... putain réveillée vous les gars. Je vous attendes mua... Pink ù tu te cache?

vieux_et_moche

Primus registratum

je suis la pour toi ma chere et tendre !
je peux faire quoi pour accomplir tes desirs ? /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Kam qen para ca kohesh Résponssable qualité /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe dua s'dua gjurmet i kam nga ajo metier /pf/images/graemlins/laugh.gif
Enocore 1 jour et le grand depart pour moi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dahli /pf/images/graemlins/kiss.gif

vieux_et_moche

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
change d'avatar /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

tes desir sont des ordres /pf/images/graemlins/smile.gif:)
tani e kam radhen une te te kerkoj diçka....
t'as du feux /pf/images/graemlins/smile.gif:)

pinkparadise

Forumium maestatis

ahhh pleqniaaaa.... smbani me si me perpara kur ishit ne moshen time /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt pra tung /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ODISEA

Primus registratum

sa mban ti pinko, jo per gje por...
moi aussi j'ai changé d'avatar et c'est pas le " A " de l'apprenti /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

toi c'est des menotes comme un Pro du sado-masoshisme ke tu est /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilia, mos me ngacmo se do te te kem akoma me shum inat pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: je tien pas mal /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une jam shume mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Erdha te ushqehem dhe ti uroj MLK pushime te mbara /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe po iki prape

Ti Cape a je la noj çik /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ah po c'est vrais qe iken me pushime ai enfoiré /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK, se mos na mbytesh ne lum ore, merr nje komardare au cas oú...on sais jamais /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja kalofsh mire, et fais pas de conneriest sepse je te surveille /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dali, ketu qeke ti mi /pf/images/graemlins/kiss.gif ka ke hum pash zotin...

capuni

Primus registratum

po mir mi, se ka fillu paris plazhi dmth qe s'duhet t'prishet me koha? ...pastaj ca plazhi eshte ai ..kan von ca shezllona edhe nja 2 duhe me uj ..edhe e qujten plazh? ..hajde pink hajde!!

pinkparadise

Forumium maestatis

ose ashtu ose rri bej banjo djelli ne vask pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

eshte shume e thjeshte ...kur nuk ke shume rrugdalje, enjoy ate qe te ofrohet ...

capuni

Primus registratum

fillove me dhon men ti? ...ku jan robt e tjere ku jan, se s'du me fol mo me ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

21kc6cz.png
21kc6jq.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
sa mban ti pinko, jo per gje por...
moi aussi j'ai changé d'avatar et c'est pas le " A " de l'apprenti /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Uaaaaaaa Ilia une te dija per qingj te bute more dhe ti na dole nje goxha profesionist... prangash.....kujt do me ja mesu ketu ke Franca ......na merre kete ta kom fal....

marthastewart_livingbehindbars.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ahahahahaah ça tersi mor ilia se nuk qenka hap ftyra e fotos ec se kur te vish ketu ta gadis une qefin ty /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif