shqiptaret ne FRANCE

MLK

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

Me 80 milion eruo qe ka ne bak, ma gjith lagjen, ti thu 4 kalamoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po prit mre ti se ata ishin 4 ka qen film me partizon, ky ka me e bo me kamikaz /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Maka lagjen ai. Un mezi po maj shpin time me 50 milion /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Guest

Kush ka probleme ketu ...
Jo per gjo po na i zgjidh Zidani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ky MLK ka yllo. I thu içik Zizut t'ma sqaroj pak?

Si ke pas qen ti yllo? Nigjove poteren që po bojsha ne pranej erdhe? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Zizou e dijsha qe osht Star, ne ka lujt me Juven, Realin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ky Star-i tjeter me emer Fantazia me ekip lun? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos osht gjo lojtar brazilion /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ja ti boj nje telefonate, po kam frike se MLK ia di gjuhen mire dhe po na kthehet ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po une prej teje erdha se e di qe ke nevoje per mbeshtetjen time ne shume ceshtje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.s Rritet ylli i vogel, me dite besoj /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ajo o lojtare që i bo t'gjith me fol me vete /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

Prandaj i kam zhgarravit turinjte, qe te flasin me te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre Muaaaaaaah /pf/images/graemlins/kiss.gif ku i gjen keto furce per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ke sektori i furçeve n'supermarket /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po ato i jap aty ku m'pëlqe /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mbrapa qenkeni goxha me furçe se ka edhe pompa ne qarkullim /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mbrapa qenkeni goxha me furçe se ka edhe pompa ne qarkullim /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

Dali, te kishim fillu me pompa ne, kishim mbaru me kohe. Jane furcet ato qe na e kane zgjat lezetin 2 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e mire ju qenkeni me furça dhembesh me duket hahahahaha
me mire se do zgjase edhe nja ca vjete te tjera /pf/images/graemlins/kiss.gif

Guest

Normal per furca dhembesh.
Une kam zgjedh te kuqen, Kondra blune,
prandaj s´ngaterrohemi

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

Shifni mos ngaterroni kolinosin me koçifozin /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo se te dyja me "k" fillojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ne s´jemi analfabete /pf/images/graemlins/laugh.gif te bejme ngaterresa kaq elementare /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

"Ngaterresat" e etiketave i ka per detyre ti bej tjeter kush /pf/images/graemlins/laugh.gif I dashuruari e ka menien ne hava /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Interesant ajo ideja e pompave /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

MLK, mos u shpreh shum se masnej na dyshojn në rast se ndodh me vërte /pf/images/graemlins/angel.gif.

Yllo, e di ti që boj shaka un /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

capuni

Primus registratum

ej ...ho me se mungova nja dy dit ktu ke llapazont e fronces ...si e lam me i llaf? ..buk me salc ke shpija ime apo ...???

pinkparadise

Forumium maestatis

pse me buk me salce do na genjesh ne ti ore ???

un do sjell vere nga kjo zona ime, edhe noj bouteille apo specjalitet te ktejshem /pf/images/graemlins/laugh.gif
mundesiht dua dhome me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk e ndaj me keta barbaret (sidomos me njerin qe eshte i degjenerum /pf/images/graemlins/laugh.gif )
me dahlian se kam pbme, se nuk eshte hera e pare qe ashtu bashke ... /pf/images/graemlins/lol.gif