shqiptaret ne FRANCE

capuni

Primus registratum
Re: shqiptaret ne FRANCE

aiiii cin sha ti?? ..buken me salc t'kordeles e? Dashke edhe dhom n'vete ..harrove ti qe n'franc robt rrojn ma keq se n'bombej ..nga 7 veta me i guzhin.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

o cape poshte ures rri ti me çuno!!!
pse e vret menjen se ku do na vesh me fjete? /pf/images/graemlins/grin.gif
(me kete rast e futa dhe veten te grupi /pf/images/graemlins/grin.gif)
une nuk sjell asgje prezenca ime eshte dèja shume per ju /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
Ka mundesi te me paguash edhe bileten e trenit? /pf/images/graemlins/grin.gif

gurax

Pan ignoramus

capuno, se keto te dyja kane tendence me te erresu logjiken kur mbeshtillen bashke dhe duan shpjegime per cdo gje, ne cdo kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif Verju ate kengen: That's the way, aahaa ahha, I like it, ahha ahha" /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe veji me flejt ku te te vije me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

aha thashe se e kishe fjalen per salcen e bardhe te arabeve ore /pf/images/graemlins/lol.gif iiiiiiii bllak...mqse eshte e kordeles edhe qe kordelia eshte ne BE. it's OK atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

e mir capo ku te te vij per mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif per te fjetur mundesisht siper guraxit qe te dyja (un siper ketij e dahlia siper meje /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe ta zgerlaqim mire e mire, qe heres tjeter kur te ket noj mendim te ndritur si puna e shkrimit me siper te mendohet 2 here /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ne ça veni je ti ne paris ore qe qekan 7 veta me i kuzhine /pf/images/graemlins/laugh.gif ???

Kordelja

Valoris scriptorum

Pinku, te ish salce e BE ku ma gjen, po ai e ka llafin per salcen shqipo me buke te zeze te sapo dale nga furra /pf/images/graemlins/laugh.gif I mban mend ato kavanozat e vegjel ti, 20 Leke kane qene me duket (e cuna) edhe ajo sacla ishte mjaftushem me skuq gjellen per 6 muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ndersa buka do jete e ngelur se e ka ble me te lire capoji /pf/images/graemlins/laugh.gif

Capuno, ti t'jep material per mendje te mrapshte /pf/images/graemlins/laugh.gif pse shtate e jo tete? ...dyshe dyshe dmth se kshu treshet do lulezojne edhe pa leje...

M'rafte pika per Gurin /pf/images/graemlins/kiss.gif qe do shtypet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ça salce e ke fjalen ??? /pf/images/graemlins/confused.gif

salce kosi??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

salce domate?? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

pse nuk e mbaj mend /pf/images/graemlins/cry.gif

leqe un sot edhe nuk di te gatuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif jo me atehere qe sdija e sdija /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: mbaj mend marmallaten /pf/images/graemlins/lol.gif booooooooooo ça marmallate /pf/images/graemlins/lol.gif me qese plasmasi /pf/images/graemlins/lol.gif

ps2: guri, si ato mizat qe shtypen ke xhami i makinave kur i kap fshirsja e xhamave /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ishte nje si shembull, kerri jem ash...si me than be aga MLK, ash mafije fare /pf/images/graemlins/lol.gif

po ça kerri o kerri thot ky, un skam patente, do kem kerr...leqe jan ato makinat pa patente /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem se duhet me i shty nga pase se nuk ecin vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

E para: Korde jan shume t'vegjel kto ktu me majt men kavanozat e salces!
E dyta: ...thash 7 qe rregullisht 6 t'fleshin gjum e njoni/njona t'bonte roje (ose t'mante kandilin -- agagaga I'm so funny!)
E treta: ...jam n'orar t'punes e s'kam kohe t'merem me rob pa pune si puna juj -- parazite parazitar qe parazitoni parazitisht!

pinkparadise

Forumium maestatis

capuno, ne te na vish anash ti je jemi te gjith te punesuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam nje qytetare e ndershme qe i paguj taksat, qe kam 100 vjet qe punoj, edhe qe po mbaj gjith arabet e frances /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Cape, rrofsh per konsideraten /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe une 22 jam /pf/images/graemlins/laugh.gif e se kam idene e salces, se mami conte motren t'a blinte /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. Salcen e zgjidhim, po kalamajt ku do i veme te flene? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

jot moter e blinte edhe e hante vete rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif

mqse ti dukesh femer e mire, te gjith kalamajt po ti lejme ty te kujdesesh shiro /pf/images/graemlins/laugh.gif un vetem 3 kam keshtu qe nuk do jet pbm besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

capuni

Primus registratum

...ahh se harrova: robt e martum ta zgjidhin vet problemin e t'flejtmes. ...une kom ven vetem per robt qe s'i do njeri!

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ke hedh kandidature per nene tereza ti ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif apo per asistente socjale ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif na bone dalje ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Do pendohesh, se ne jemi me t'embel se ata qe si do njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse si do njeri ato thu ti? /pf/images/graemlins/devil.gif

capuni

Primus registratum

pinko: ..kom hap zyren e karitasit n'paris! ..kam ndrru emrin ne Bab Tereza.

shire: ..ahaha ..robt qe s'i do njeri i nda tek e tek e i ve simas kerkesave ..kurse robt si puna juj vin si palet e kpucve, po i ngatarrove bohen lomsh!

ladouce2005

Primus registratum

Jo ne fakt, une s'du ven per t'flejt se e kam dhomen time, po do desha nje cape nga ajo buka me salcen e Kordeles, ne shoqerine e te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o cape poshte ures rri ti me çuno!!!

[/ QUOTE ]

...jo shyqyr zotit, s'rri posht ures! ..mu ke Gare du Nord, sa kalon shinat e trenit ..do shofesh 3 cadra kampingu. Jo e para ..e dyta eshte shpija ime. Guzhinen/furrnelen, e kam perjashta ..kshu qe nuk hyn era vajit te djegur ne "dhome."