shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne France

pse jeni te gjithe kaq mauvaise longues ??? sauf dahlia /pf/images/graemlins/laugh.gif du moin en publik elle se tien bien /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Normal avec cette chaleur qui fait elles sechent nos langues /pf/images/graemlins/laugh.gif du coup ça parait mouvais /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo, nga shume perdorimi me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha me siguri nga ato e ka sepse une gjuhen e kam humide il n'y a pas de sechresse ici /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Normal ti si ve protezat ne gote me uje, po mush gojen me uje /pf/images/graemlins/laugh.gif ne ma ujin gjith noten ne goje me la protezat /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mos kemi fjete gje bashke dhe mi paske pa protezat ti eee? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos kemi fjete gje bashke dhe mi paske pa protezat ti eee? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

jo jo po e kam parasysh tipin e parafunit te protezave, kam pas ne une si tujat /pf/images/graemlins/laugh.gif tani i kom ble Versace /pf/images/graemlins/laugh.gif ne autolagen vet pa i hudh uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e rre menja .... hahahahaha
hajt naten se me numerohen kepucet mu te dera e kapanonit...desha me thone protezat u ngatarrova... Bisous a vous deux... A+

MLK

Primus registratum

Per kete pyt pulat hungareze /pf/images/graemlins/laugh.gif ato e din ça kan heq nga ta /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me duket se me ke thene qe kishe ca origjina autrichiene non ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

behet fjal per borgjezin, sigurisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

MLK

Primus registratum

Une me origjine austriake /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e kom pas dite qe paskam veti hipnotizuse te femnat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vasy, endort toi /pf/images/graemlins/laugh.gif doucement sur le lit /pf/images/graemlins/laugh.gif voila comme ça.. /pf/images/graemlins/laugh.gif matenant tu... /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahahahahhaa /pf/images/graemlins/lol.gif

i degjenerum, realisht tu n'y arrive pas c'est ca??? et ta besoin de l'hypnose c'est bien ca ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

I degjenerum /pf/images/graemlins/angel.gif pse David Coperfild qe vuni n'gjum Claudia Schifer i degjenerum quhet apo magicien /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

quhet obsede;)

normale je viens de temps en temps quand je trouve du temps pour me conecter car j ai pas trop le temps en ce moment

salut MLK Pink et la plus jolies des fleurs Dahlia