shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: shqiptaret ne France

dolke, un te puth pa pbm, po ate qe du un ti se ke /pf/images/graemlins/lol.gif keshtu qe....

kondra, te duket vetja si fabrikus ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif apo e pe qe rezultati eshte i bukur edhe the hajt se po boj sevap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pak a shum /pf/images/graemlins/laugh.gif. Dal vullnetar veç për fazën e inicializimit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dolke, ça do me thon ti që ta boni nji bashk? Si ta boni bashk? A mund t'vi t'shof un /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Tonçe, nga e ke pas ditur? Me ç'di un je içik mo i ri se un ne shoncet që t'jena taku me nai Tiron jon shum të vogla /pf/images/graemlins/confused.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

ime Më me thot gjithmon ---->>> nuk mbahet shpia me miell hua /pf/images/graemlins/laugh.gif

pastaj te jet per kushuririn skam nevoj te kaloj nga ty un po shkoj direkt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Na re mos hyni kaq thell se jo gjo që s'boni po po dëmtoni ne nai sen tjetër /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Tonçe, të thash që un jam letuar krejt këto kohë? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hika un i her. Ju puth të dyjave juve dhe herës tjetër dëgjohemi me habere nga Kebeku.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S. Tonçe, ty s'të ngelet hatri po s'të putha /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me falni po jam edhe un ketu, edhe nuk me duket se shpreva gje mendimin tim .....

ps: kondra te di emrin e vellait un ty,po te jotin jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
si eshte e mundur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

S'ma merr menia Pinko. Emrin e vllait e kom sekret. Kurse emrin tim e di gjith dynjoja. Personazh i njoft un /pf/images/graemlins/laugh.gif.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une s'ta di /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kondra te ka fillu skleroza /pf/images/graemlins/laugh.gif

me ke then qe vellai jot ka emrin qe kam un, ndaj nuk e deshe emrin tim per le bout de chou ki va arriver

emrin tat sma ke thene.

çuno boj diçka se se ke me rregull keshtu, noj here do harrosh edhe shpin tate /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Televizor nuk keni ne shpi ju /pf/images/graemlins/laugh.gifikni more shikoni neshjen /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dolores

Primus registratum

Ca goli beri gjermani /pf/images/graemlins/laugh.gif 3 min e fundit /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po un e kom shkrujt ne mo nolt që kom fillu me u letu. Masanej me gjith ato kontakte që kom un do maj men gjith emrat e /pf/images/graemlins/tipsy.gif?

Dali, emrin tim e ke ca shkrime mo nolt. E ka thon Tonçja.

P.S. Na t'puth içik se jena bo për mall /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

PS.2. Dolke, me cin je ti?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po pse me Jacques e ke emrin ti e? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si eshte ne shqip Zhak?

uaaaaaaa se tani u kujtova mos e ke gje Jorgo mo? /pf/images/graemlins/grin.gif
ec te puth içik Jorgo se me ka marre malli edhe mu /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif