SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

Kohet e fundit ketu ne Angli u be nje sondazh per te zbuluar britanikun me te keq dhe...guess what???TONY BLAIR rroku shumicen u votave!!Po sikur te benim nje sondazh te tille ne SHQIPERI,kush mendoni se do te shpallej SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE?????Une,personalisht,mendoj se ENVER HOXHA(djalli ia perziefte kockat) e meriton kete titull!!!

Xhaferr

Primus registratum
Re: SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

boby, mendoj se ti je nga njerezit te pakte ne kete forum qe jane inteligjent. po duhet te arrish te kuptosh, qe une as fyeva dhe as shava njeri, u jam pergjigjur ashtu sic mu pergjigjen mua.

lir

Primus registratum

per bobyn:: To KEG is the way to go man /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
persa i perket te tjerve, aramisit, dorias etj..sme besohet qe quajne nje popull te tere (te nje qyteti) mafioz. kushdo qe ka bere 2 klasa ekonomie e di mire se cdo te thote skeme piramidale dhe cilat jane treguesit qe dicka e tille po ndodh...ndaloni nje sekonde dhe bejini pyetjen vetes, perse keto u lane te lulezonin ne ate mase(nga nje shtet me eksperta ekonomie, ndonese dhe njeriu i thjeshte e kupton cpo ndodh)..e dyta, kush i hapi depot e armeve ne gjith vendin(shume prej tyre u hapen perpara se kjo dukuri te behej publike) Kaq qorra jeni o njerez sa nuk shihni cfare ndodhi ne te vertete?

Si gjithmone ketu vazhdon debati i pavdekshem, hoxha-berisha...thjesh po perpiqeni te ngrini te atin ose te birn me lart dhe asgje me shume. dua tju kujtoj se 95% e "elites" politike shqiptare perbehet nga ish bllokista , familjet e tyre te aferm shoke, etj etj ose ish funksionare te larte te partise se punes.. mbase shume nga ju si dine ca gjera po netet kur nano e berisha dhe shume antare te pozites dhe oppozites dikur kane bashkjetuar nen hijen e diktatures dhe lidhjeve bllokmene..te vjen keq qe ata qe vuajten nga diktatura u perdoren si vegel e "partise demokratike" ose sic duhet te quhet "nje nga gjysmat e partise se punes", dhe vuajtja e tyre u perdor si vegel per te mare pushtetin dhe per tju larguar te shkuares se tyre"KOMUNISTE". Ju lutem te kuptoni se pushtetaret e rinj te pozites dhe opozites jane thjesh bishta te te kaluares. Disa nga ata i sherbyen dhe faktoreve te jashtem per perfitime ekonomike gjithashtu dhe per te iluzionuar te pervuajturit e regjimit(qe dolen qe jane plot 3 milione banore /pf/images/graemlins/wink.gif ) dhe tek tuk treguan dhe kthetrat ndaj ish antareve te bllokut, por nga larg dhe pa i gervishur ata. Dikush ketu ka thene qe shqiptari me i mire ka qene Azem hajdari..Hazem hajdari ka vrare me shume njerez se 5 bandat e tiranes dhe banda e zanit te mbledhura bashke....ndjese passhin ata qe i dolen perpara ketij kasapi dhe shokeve te tij sic e kam permendur me lart...
Njerez, shikoni te ardhmen dhe shkollohuni, sepse vetem keshtu do te mund te heci shqiperia dhe shqiptaret kudo qe jane(plarat dale ngadale do te filtrohen) nje shprehje e vjeter kjo(siten e nderton si do vet)....
Meqe ra fjala pershendes Ministrin Majko, per deklaraten disi te nxituar po me nje tone kuptimplot dhe te forte. Mendoj se duhet te ishte nje deklarate e gjithe qeverise sepse keshtu do jepte nje mesazh akoma me te forte dhe kuptimplot...flisni per shqiptare te mire? Majko eshte nje i tille... :thumbsup:
:thumbsup:

lir

Primus registratum

me lart u shpreha si nje nga politikanet e sotem"zakonisht kemben 2 fjale ne 2 fjlali(kumptimplot, dhe e forte, dhe e kunderta) per ata qe se vune re eshte kandidati im i preferuar per bashkine e tiranes, zoti ngjela(nje shqiptar budalla /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: )

mbretereshe

Primus registratum

Bacchus, e kuptoj qe eshte e pamundur te diskutosh me ty prandaj po e mbyll ketu. Meqe ti qenke me i mençur se te gjithe te tjeret sepse di te shash me shume e di te jesh me i dhunshem po te hap rruge, dhe sa here qe do te shoh ndonje postim tendin nuk do pergjigjem, keshtu edhe ty te le rehat.

Guest

Fillimisht postuar nga BACCHUS:
[qb]
Fillimisht postuar nga Never Say Never:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga Doria:
[qb] Kurse une do thosha qe Enveri denoi me vdekje nje popull te tere.

Sa per ate qe ndodhi ne Vlore, qe reagimi i gjithe mafjozeve dhe trafikanteve qe qe kishin paret ne rrezik dhe reaguan ashtu sic e dine ata vete...

Mendimi im... [/qb]
po e them dhe njeher shqiperia ishte 800 000 kur e mori hoxha ne dor dhe e la 3 000 000. ku jane kto vdekje? paska denuar tere popullin me vdekje hoxha? po per ju shpifesirat dembel, njerez te degjeneruar, puna vdekje eshte apo jo? se vetem kte gje ja u beri hoxha, ju dha pune dhe buke, dhe ju tha mbyllni gojen? sali berisha nga ana tjeter s'te dha gje, te dha te drejten te vuaje ne shqiperi ose ne mergim. erdhi ne pushtet duke brohoritur liri demokraci, dhe e pashe vete me vone se cfare ishte interpetimi i lirese dhe demokracise per ate pusht. reagimi i 97 s'ishte ai i mafiozve, se ne radhe te pare sndodhi vetem ne vlore( jo se vlora eshte mafioze), po ne cdo pjese te shqiperise? me qe ra fjala ishe aty ti kur ndodhi? Dhe s'ishin ata(mafiozet) qe kishin paret ne rrezik, pse e bore tere popullin shqiptar mafioz ti tashti? Ishte emigranti qe punonte tere jeten ne greqi si skllav, dhe fshatari qe shiti lopen dhe traktorin se skishte buke te hante, per te bere dy cika leke qe gjith sakrifica qe kishin bere ne jete ju humb brenda dites. kta ishin njerezit qe moren armet, dhe kta ishin njerezit qe ju kundervuan padrejtesise te fashistit "demokrat". [/qb]
or njeri i trashe dhe inaçi i pafytyre. Nqs e do enverin pse nuk ishe aty kur ja zhgaravitem surratin dhe e sollem zvarre neper Tirane, apo atehere ishe ne ndonje brime duke u mekur sesi ta perdhosem babain shpirteror.

dike te shash bukur ti, te lumte. qekam une njeri i trashe dhe i pafutur? po ti cfare je mo zagar i felliqur? me vjen ktu me tregon trimerite qe ke bere kundra enverit. ca dreqin bete, ja zhgaravitet statujen, ja sollet zvarre ne tirane, ja zhvarroset dhe varrin, se kur ishte gjall dhisnit gjak ju shpifesira, therrisnit parti enver me forte se cdo njeri tjeter, dhe tani keni dal "demokrat" bravo ju qoft. kur erdhi "demokracia" ne shqiperi une nuk isha ne moshe te ndaloja ty dhe shoket tat, gjithashtu nuk isha ne moshe te protestoja dhe te perkrahja komunistat ose "demokratet". po te them un ty nje gje, kur ishe ti gjat 40 vjetve te diktatures enveriste, pse sbet gjo atehere ju, kur jeni kaq trima. ne zborr ishin gjith te rinjte, depot e gjimnazeve mbushur plot me arme ishin, ku ishit ju o burra, pse si kapet armet, benit parade cdo vit dilte ushtria, rinia, paramilitaret dhe enveri dilte ne tribun dhe ja bente me dor, pse s'ja futet nje plumb juve trima? ne tere ato vite? CA the, Ca the???? kishe frike... Po ne n'p...dh tsomes vafsh mor derr i eger

Persa i perket Vlores mos na dil me flamurin e mbrojtesit te tyre, pasi ata sot or kafshe alabake kane nevoje sot dhe perjete jo per flamurin tend te dale boje, por per buke, drite, uje.

po kur kam thene une ndonjeher se ato skan nevoj per ato gjera. po me bo dhe kafsh alabake, o kripsha trut te kripsha, po pse kush ja dha buken driten dhe ujin, dhe kush ja morri mor toc. ja dha sali berisha sipas teje, ja dha "demorkacia" jote, ato vetem ja morren dhe asgje tjeter. vetem vdekje i sollen.

Ti mesiguri nuk e di se çdo te thone keto fjale sepse kushedi pse i mbron kaq shume banditet dhe gangsteret qe kane marre peng Shqiperine, duke perfshire ketu dhe qeveritaret - gangsterrat tane te pangopur.

Me gjej nje fjale kur une i kam dhene perkrahje qeverise gangstere qe kemi tani ne shqiperi, pastaj flasin. ik kerko

Kur flet per hallet e njerezve rudh gjuhen or hije interneti, sepse mallkimi i te gjithe Nenave
Shqiptare nuk ka per te shkuar gjithmone ne vesh te shurdhet.

mallkimet i bien ne koke atyre e meritojn, une gje te keqe skam ber qe ti kem frike ketyre mallkimeve.

Megjithese kur lexoj se çthua me kujtohet thenia e Nexhmije Hoxhes, qe do ti vishte gjithe nenat Shqiptare me te zeza.

Nuk i mbyti nexhmija hoxha djemt e rinj neper det, mor debil, dhe si veshi ajo me te zeza, ate e di vete ti se kush i beri.

Ketu ne kete forum (nese do te ishte i tille ) na mbyten injorantet qe me çdo lloj menyre do ta bejne ta vjellesh ate qe sapo ke ngrene. [/qb]
E pash vete me budalliqet qe ke then se kush eshte injoranti i vertet ktu, vazhdo te hash derr i egerr, se e vetma gje qe te ben per te vjell eshte imazhi jot ne ekran. [/qb]
Imazhi im :lol: [/qb]
kaq ke per te thene o toc, lexo mire se do gjesh nje gje tjeter qe sdo te pelqej, si "imazhi yt". s'ishte ajo e vetmja gje qe shkruajta. [/qb]
I lexova mer morr por ne te njejten kohe kuptova, sigurisht duke lexuar idiotizmat qe ke shkruar dhe per kete mendoj se je me i modhi dhe me i shquari ketu, se je nje kalamo te cilit nuk duhet me ja var shume.

Jo per gjo por vete sjellja jote prej adoleshenti te papjek; shif sjelljen me vajzat, shif sharjet nga nona (per kete e kishe besoj qe sdo te me pelqete) tregon se i ke te gjitha dhe i meriton plotesisht ato qe te kam thene ne mesazhin e pare.

Dhe per ta mbyll mos kujto se meqe goja jote dhe mesazhet e tua qelben era mut do te na çuditesh apo do te besh ndonje bum ketu :lol: .

Vallaj me thon te drejten nuk jam mor me asnjeri ketu ne Albforum, por mos ma bo borxh se vallaj skom per te pertu me tu pergjigj me te njejeten monedhe.

Hajde pra tashti mendoj se e kuptove se te fshihesh pas nje pseudonimi nuk ka nevoje me bo te fortin, se te forte ka sa te duash dhe te gjithe perfundojne me te shumtit.

:lol:

@+

gezim lame

Primus registratum

bacchus & co!
bofshi qejf me foton e xhaxhit ne balle te dhomes(tamom e kam bobo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )
pafshim...

Boby

Primus registratum

[qb] boby, mendoj se ti je nga njerezit te pakte ne kete forum qe jane inteligjent. po duhet te arrish te kuptosh, qe une as fyeva dhe as shava njeri, u jam pergjigjur ashtu sic mu pergjigjen mua. [/qb]
Rrofsh per komplimentin,po se kisha vetem me ty personalisht. :wave:

as400

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb]
[qb] boby, mendoj se ti je nga njerezit te pakte ne kete forum qe jane inteligjent. po duhet te arrish te kuptosh, qe une as fyeva dhe as shava njeri, u jam pergjigjur ashtu sic mu pergjigjen mua. [/qb]
Rrofsh per komplimentin,po se kisha vetem me ty personalisht. :wave: [/qb]
Boby jam dakort me ty, por me te then te drejten repliken me kete njeri e fillova pasi ai i trajtonte te gjithe njerezit ketu si toça. Dhe sa here qe dikush shprehet ne lidhje me diçka, personi ne fjale e mer per personale dhe ja nis serive te sharjeve.
P.sh. shiko mesazhin e Dorias i cili realisht me beri te reagoj.

--------------------------------------------------------------------------------

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Kurse une do thosha qe Enveri denoi me vdekje nje popull te tere.

Sa per ate qe ndodhi ne Vlore, qe reagimi i gjithe mafjozeve dhe trafikanteve qe qe kishin paret ne rrezik dhe reaguan ashtu sic e dine ata vete...

Mendimi im...

po e them dhe njeher shqiperia ishte 800 000 kur e mori hoxha ne dor dhe e la 3 000 000. ku jane kto vdekje? paska denuar tere popullin me vdekje hoxha? po per ju shpifesirat dembel, njerez te degjeneruar, puna vdekje eshte apo jo? se vetem kte gje ja u beri hoxha, ju dha pune dhe buke, dhe ju tha mbyllni gojen? sali berisha nga ana tjeter s'te dha gje, te dha te drejten te vuaje ne shqiperi ose ne mergim. erdhi ne pushtet duke brohoritur liri demokraci, dhe e pashe vete me vone se cfare ishte interpetimi i lirese dhe demokracise per ate pusht. reagimi i 97 s'ishte ai i mafiozve, se ne radhe te pare sndodhi vetem ne vlore( jo se vlora eshte mafioze), po ne cdo pjese te shqiperise? me qe ra fjala ishe aty ti kur ndodhi? Dhe s'ishin ata(mafiozet) qe kishin paret ne rrezik, pse e bore tere popullin shqiptar mafioz ti tashti? Ishte emigranti qe punonte tere jeten ne greqi si skllav, dhe fshatari qe shiti lopen dhe traktorin se skishte buke te hante, per te bere dy cika leke qe gjith sakrifica qe kishin bere ne jete ju humb brenda dites. kta ishin njerezit qe moren armet, dhe kta ishin njerezit qe ju kundervuan padrejtesise te fashistit "demokrat".

besoj o Bob se dhe ti mund te reagosh mbas ketij fjalori "miredashes".

@+

Boby

Primus registratum

Epo ktu e kisha fjalen dhe une.Reagime te tilla si nga njeri dhe nga tjetri.Tani se kush filloi une se di dHE S'JAM POLICI ALBFORUMIT /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mjaft me me chate tani se dolem shume nga tema.Dhe ajo na duhet te zihena dhe me adminet :goofy:

dorina d

Primus registratum

Boby, Aramis, mire e keni ju. Mjaft me se sinqerisht, une hyj ketu per te folur me shqiptare te tjere dhe per tu clodhur ne nje fare menyre dhe s'kam nder mend te bej llafe me asnjeri. Nuk eshte fare ne natyren time. E them nje here ate qe kam per te thene pastaj kuptohet a jo nga te tjeret , eshte tjeter pune.

E zgjata pak me kete pune se te them te drejten me dhemb ne shpirt kur shoh se krahasohet periudha e tanishme me ato 50 vjet diktature qe vrane SHPIRTERISHT mijere njerez dhe pasojat e se ciles ndihen akoma dhe sot se sic e dini dhe ju, (dhe une e pranoj) periudha qe po kalojme eshte shume e veshtire dhe do duhet shume kohe qe mentalitetet e njerezve te ndryshojne dhe qe sigurisht edhe me mbeshtetje nga jashte Shqiperia te shohe dite me te bardha.

Shpresoj qe ne jeten time, une ta harrij kete dite.

Keshtu pra, une po e mbyll kete debat se nuk kam c'them me shume. Po shkoj andej nga temat e tjera nje here

Gjithe te mirat te gjitheve dhe dhenci nje imazh sa me te mire te shqiperise aty ku jeni

Xhaferr

Primus registratum

[/qb]
I lexova mer morr por ne te njejten kohe kuptova, sigurisht duke lexuar idiotizmat qe ke shkruar dhe per kete mendoj se je me i modhi dhe me i shquari ketu, se je nje kalamo te cilit nuk duhet me ja var shume.

Jo per gjo por vete sjellja jote prej adoleshenti te papjek; shif sjelljen me vajzat, shif sharjet nga nona (per kete e kishe besoj qe sdo te me pelqete) tregon se i ke te gjitha dhe i meriton plotesisht ato qe te kam thene ne mesazhin e pare.

Dhe per ta mbyll mos kujto se meqe goja jote dhe mesazhet e tua qelben era mut do te na çuditesh apo do te besh ndonje bum ketu :lol: .

Vallaj me thon te drejten nuk jam mor me asnjeri ketu ne Albforum, por mos ma bo borxh se vallaj skom per te pertu me tu pergjigj me te njejeten monedhe.

Hajde pra tashti mendoj se e kuptove se te fshihesh pas nje pseudonimi nuk ka nevoje me bo te fortin, se te forte ka sa te duash dhe te gjithe perfundojne me te shumtit.

:lol:

@+ [/QB][/QUOTE]

dmth. une qenkam nje adoleshent i papjek. me fal shok i dashur, po une ketu ka debatuar me fakte, qe kur u hap kjo tem. po deshe rilexoj se cfare kam shkruajtur, dhe asnjeher me fyerje. me fyerje i jam pergjigjur ato qe me kan fyer, ato qe popullin shqiptar e kan quajtur mafioz. me fyerje ty pergjigja dhe ty, sepse pa me njoftur fillove duke me quajtur, kafsh alabake, morr, e ku e di une tjeter. kto gjera skam nevoj ti citoj ktu,se ti besoj se i di mire se cfare ke shkruajtur vete. po ti me ere muti ke jetu tere jeten, dhe sbesoj se nuk do kuptoje se cfare eshte era muti, ajo do te dukeshe shume e zakonshme ty. po derisa nje njeri ne kategorin tende me quan idiot dhe i papjek do keme bere ndonje gje tamam qe i kam merituar kto fjale, kshu qe faleminderit shume. edhe nje gje tejter, te zgjuar nuk te ben mosha dhe ti je shembulli me i mire per ta vertetuar kte gje.

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeverSayNever:
[qb]
Fillimisht postuar nga Boby:
[qb]
Rrofsh per komplimentin,po se kisha vetem me ty personalisht. :wave: [/qb]
Boby jam dakort me ty, por me te then te drejten repliken me kete njeri e fillova pasi ai i trajtonte te gjithe njerezit ketu si toça. Dhe sa here qe dikush shprehet ne lidhje me diçka, personi ne fjale e mer per personale dhe ja nis serive te sharjeve.
P.sh. shiko mesazhin e Dorias i cili realisht me beri te reagoj.

citim:
Kurse une do thosha qe Enveri denoi me vdekje nje popull te tere.

Mendimi im...

po e them dhe njeher shqiperia ishte 800 000 kur e mori hoxha ne dor dhe e la 3 000 000. ku jane kto vdekje? paska denuar tere popullin me vdekje hoxha? po per ju shpifesirat dembel, njerez te degjeneruar, puna vdekje eshte apo jo? se vetem kte gje ja u beri hoxha, ju dha pune dhe buke, dhe ju tha mbyllni gojen? sali berisha nga ana tjeter s'te dha gje, te dha te drejten te vuaje ne shqiperi ose ne mergim. erdhi ne pushtet duke brohoritur liri demokraci, dhe e pashe vete me vone se cfare ishte interpetimi i lirese dhe demokracise per ate pusht. reagimi i 97 s'ishte ai i mafiozve, se ne radhe te pare sndodhi vetem ne vlore( jo se vlora eshte mafioze), po ne cdo pjese te shqiperise? me qe ra fjala ishe aty ti kur ndodhi? Dhe s'ishin ata(mafiozet) qe kishin paret ne rrezik, pse e bore tere popullin shqiptar mafioz ti tashti? Ishte emigranti qe punonte tere jeten ne greqi si skllav, dhe fshatari qe shiti lopen dhe traktorin se skishte buke te hante, per te bere dy cika leke qe gjith sakrifica qe kishin bere ne jete ju humb brenda dites. kta ishin njerezit qe moren armet, dhe kta ishin njerezit qe ju kundervuan padrejtesise te fashistit "demokrat".

besoj o Bob se dhe ti mund te reagosh mbas ketij fjalori "miredashes".

@+ [/qb]
kur populli shqiptar quhet mafioz, dhe sakrifica e tyre quhet reagimi i mafiozve dhe trafikantve, kjo nuk te ben te reagosh fare? po kur une shaj dembelat dhe te degjeneruarit kjo te ben te reagosh ty eh? me siguri ti ke ndonje lidhje shpirterore me kta njerez.

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Aramis:
[qb] Bacchus, e kuptoj qe eshte e pamundur te diskutosh me ty prandaj po e mbyll ketu. Meqe ti qenke me i mençur se te gjithe te tjeret sepse di te shash me shume e di te jesh me i dhunshem po te hap rruge, dhe sa here qe do te shoh ndonje postim tendin nuk do pergjigjem, keshtu edhe ty te le rehat. [/qb]
s'besoj se e ke lexuar ate mesazhin tim, tek tema:10 shqiptaret me te ndritur ne historine tone. shko lexoje. gjith te mirat

as400

Primus registratum

Jooooooooooo te siguroj qe e ke fort gabim. Pasi kete ere nuk e kisha ndjere asnjehere perveçse dites kur lexova mesazhet e tua :lol: . Persa i perket moshes une nuk shava moshen tende pasi te gjithe kemi kaluar prej saj, por ty si super psikopati i kesaj moshe (zbulimi i dyte pas leximit te mesazheve te tua, i pari ishte ai i gjetjes se moshes tende). Reflekto dhe analizo si munda une ti gjej.

Ti perveçse je te gjitha ato qe te kam thene me pare ne katror, je dhe nje genjeshtar i pakrahasuar, pasi ti nuk diskuton por vjell vrer ; shiko replikat e tua me njerez te ndryshem ne te gjitha temat ku ke hyre, duke mos perfshire ketu temen ku jemi. Dhe mos thuaj qe nuk eshte e vertete pasi do ti vesh vulen.

Persa i perket shprehjes tende « shok i dashur », te te them te verteten nuk me ben ndonje nder te madh, pasi shoket e miqt fitohen dhe nuk fyhen. Çka te kam shkruar ne mesazhin e pare ti shkrojta qe ti vesh mend kokes se njerezit ketu mund te shprehen lirisht dhe ti te mos i maresh gjerat ne menyre personale, por dhe ti te japesh argumenta, edhe sikur keto te jene nga librat e enverit me te cilat ti je mbrujtur.

Se fundi po te them diçka qe duhet ta kesh parasysh shume mire, pasi punen po e trash dhe nuk po i le vetes asnje rrugedalje qe me vone dhe forumistat e tjere te te respektojne, Doria dhe Aramis jane nga studentet me te shkelqyer dhe jane pjese e krenarise Shqiptare ne France. Mos u mundo ti shkelesh me kembe sepse nuk ka per te te lene njeri dhe perveç kesaj do te behesh njeriu qe ne kete forum do te jete me i urryeri.

Mend ne koke

@+

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeverSayNever:
[qb] Jooooooooooo te siguroj qe e ke fort gabim. Pasi kete ere nuk e kisha ndjere asnjehere perveçse dites kur lexova mesazhet e tua :lol: . Persa i perket moshes une nuk shava moshen tende pasi te gjithe kemi kaluar prej saj, por ty si super psikopati i kesaj moshe (zbulimi i dyte pas leximit te mesazheve te tua, i pari ishte ai i gjetjes se moshes tende). Reflekto dhe analizo si munda une ti gjej.

Ti perveçse je te gjitha ato qe te kam thene me pare ne katror, je dhe nje genjeshtar i pakrahasuar, pasi ti nuk diskuton por vjell vrer ; shiko replikat e tua me njerez te ndryshem ne te gjitha temat ku ke hyre, duke mos perfshire ketu temen ku jemi. Dhe mos thuaj qe nuk eshte e vertete pasi do ti vesh vulen.

Persa i perket shprehjes tende « shok i dashur », te te them te verteten nuk me ben ndonje nder te madh, pasi shoket e miqt fitohen dhe nuk fyhen. Çka te kam shkruar ne mesazhin e pare ti shkrojta qe ti vesh mend kokes se njerezit ketu mund te shprehen lirisht dhe ti te mos i maresh gjerat ne menyre personale, por dhe ti te japesh argumenta, edhe sikur keto te jene nga librat e enverit me te cilat ti je mbrujtur.

Se fundi po te them diçka qe duhet ta kesh parasysh shume mire, pasi punen po e trash dhe nuk po i le vetes asnje rrugedalje qe me vone dhe forumistat e tjere te te respektojne, Doria dhe Aramis jane nga studentet me te shkelqyer dhe jane pjese e krenarise Shqiptare ne France. Mos u mundo ti shkelesh me kembe sepse nuk ka per te te lene njeri dhe perveç kesaj do te behesh njeriu qe ne kete forum do te jete me i urryeri.

Mend ne koke

@+ [/qb]
faleminderit shume per keshillen o in nderuar. dhe sa per psikopatizmin tim, nuk je ti ai qe duhet te gjykosh se kush esht ose s'eshte psikopat. ti erdhe duke me shar me llafe dhe une ashtu tu pergjigja. tani po me nxjerr dhe genjeshtar i pakrahasuar. Po ku kam genjyer une? me thuaj pak ti. sa per aramisin dhe dorian, ato le te jene ato qe jan, bravo u qoft kur na qenkan krenarie e shqipetareve ne france. po kur nje njeri thot qe s'do i fali popullin e vlores per ate qe kane bere, dhe qe ata jane mafioz, une si shqiptar ndjej detyren time ti kunderviem ketyre mendimeve. nuk ndjeve ti ndonje fyerje kur ato thane nje gje te tille??? te kjo teme e bukur qe eshte hapur, mundet te kete nja 100 mendime qe shkojn kundra te mijave, une nuk i jam pergjigjur dhe as nuk jam perpjekur ti degjeneroj ato njerez, sepse ne radhe te pare asnjeri nga ato nuk u perpoq te degjeneronte popullin tim. dhe sa per fitim e miqve, sdo me mesosh ti si te bej miq, se e pash shume bukur sa miqesor u solle me mua.

gfm73

Primus registratum

KRIMI me I rende ndaj nje populli te tere eshte ANTINJEREZORJA (MJERIMI, IZOLIMI, MUNGESA E LIRISE, ATEIZMI, VRASJA, SHPERNGULJA, SPIUNIMI, ETJ...).

KUSH ESHTE KY KRIMINEL QE LEJOJ KRIMINELET E TJERE PINJOLLE TE KRYENIN KRIMIN??? KY DO TE JETE EDHE NJERIU ME I KEQ PER POPULLIN SHQIPTAR.

Arbana Mali

Primus registratum

Ministria e Jashtme greke: Do kembengulim ta kthejme Himaren minoritet

TIRANE (15 Tetor) - Ministria e Jashtme greke njoftoi sot se suksesi ne zgjedhjet lokale ne Shqiperi i kandidatit te minoritetit grek ne katundin Himare do ta ndihmoje te binde Tiranen t'i jape kesaj krahine statusin e zones minoritare. Zedhenesi i Ministrise, Panos Beglitis theksoi se Athina kembengul dhe do te vazhdoje te kembengule si per cilesimin e kesaj zone si zone minoritare, ashtu edhe per funksionimin e nje shkolle per kete minoritet. Nderkaq, kreu i PBDNJ-se, Vangjel Dule, ne nje prononcim per televizionin News-24 u shpreh se distancohet plotesisht prej saj dhe se nuk eshte ne dijeni te ndonje plani te qeverise greke per ta shpallur Himaren minoritet. Dule u deklarua edhe per incidentin e dites se zgjedhjeve ne Himare, kur nje grup protestuesish valeviznin flamuj greke e kendonin himnin kombetar grek. Dule e cilesoi kete si nje akt te turpshem, qe eshte skenar i disa qarqeve te caktuara. Dule shtoi se asnje nga protestuesit nuk ka qene militant i PBDNJ-se, se ishte Partia Socialiste ajo qe kerkoi incidente dhe se pozicioni i PS-se eshte i paqarte.

www.BalkanWeb.com
15 Tetor 2003
- - - - - - - - - - - - - - - - - -- -

Përfundimi i fëlliqur i mësipërm mbetet të plotesohet me felliqsirat e meposhtme:

Rrofte partia greke (socialist në anglisht) e Shqipërise zyrtare.
Rrofte partia tradhetare (opposite në anglisht) e Shqipërise zyrtare.
Rrofshin të dyja që hapin shkolla greke dhe mbyllin shkolla Shqipe ne Shqipëri.
Me paret e Turqisë, me lejen e Greqisë, për të mirën e Shqipërisë. (thënie e hershme)

Florus

Forumium maestatis

il nostro cavalliere mascherato...sot per sot, kurse ne te kaluaren ka pase shume tradhetare dhe lepiresa qe une skam ndermend te rri ti permend :shrug:

ledia

Primus registratum

Skender Gjinushi

Nuk e kam idene cfare behet me te, por me sa e mbaj mend me dhembnin veshet kur e degjoja.
Kurse Enveri nuk diskutohet qe ka qene djalli i Shqiperise.