SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

Kohet e fundit ketu ne Angli u be nje sondazh per te zbuluar britanikun me te keq dhe...guess what???TONY BLAIR rroku shumicen u votave!!Po sikur te benim nje sondazh te tille ne SHQIPERI,kush mendoni se do te shpallej SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE?????Une,personalisht,mendoj se ENVER HOXHA(djalli ia perziefte kockat) e meriton kete titull!!!

disku

UNI
Re: SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ylli Popa
Majmuni ................. [/qb]
Nuk osht ka fisi im! [/qb]
Mos rrej se baballaret motra i keni pas /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

pazza gioia??!?!?!

m'bohet qejfi shum plako, mir e ma mir t'pafsha...
naj sebet i veçant? apo kot ?

Le_Routard

Forumium maestatis

Sigurisht qe osht Majmuni Hirko!

Ka tre jave pa e fut bishtin n'AF, qe ja thafshin xhapanezt ja thafshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Ktu re jom po s'me ke pa. Mir rrugaç po ne qorr /pf/images/graemlins/laugh.gif

..po dhe punojm kaiher se do qit kafshata or toç /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. toç ne kuptimin e mir te fjales

Le_Routard

Forumium maestatis

Mir rrugaç po ne qorr

Nuk kom qen perpara, ma kon njit /pf/images/graemlins/laugh.gif

..po dhe punojm kaiher se do qit kafshata or toç

Toc toc po toc qe e qit buken pa punu se! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

mos u tall me djersen e tjetrit o zdroms..

... se m'ka mor ne uria /pf/images/graemlins/frown.gif

Ja e shef.. tani ket çast me duhet me dal pri forumi

qao robo dhe mos i hum gjurmet :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ju te dy me siguri qe jeni mo t'kqit (larg qofte dita e shpalljes se madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif ) te AF-se

S'late teme pa qelb rrini dhe tu pershendet pale :smash:

Te na falin moderatoret shume :angel: kot e thashe :angel:

militanti1980

Primus registratum

Me siguri qe Enveri nuk ka qene njeri i mire dhe ka therre dhe vrare shume njerez (ca here te fajshem dhe ca here te pafajeshem). Por nuk eshte i vetmi njeri qe do te meritonte kete emer.
Shiko se ça bene Sali Berisha dhe Fatos Nano ne vitet e '97. Ato te dy e kane fajin qe u perhapen trazirat.
Po ashtu mund te shtosh edhe shume njerez te tjere si Hamza Kastrioti(vellau i Gjergj Kastriotit), Ahmet Zogun, Esat Pashe Toptanin, etj. etj.
Po edhe diçka per ate qe ka hapur kete teme:
Ti nuk duhej te pyesish se kush eshte njeriu me i keq ne historine shqiptare, por kush eshte njeriu me i mire. Sepse per njerez te keqi mund te shtosh ketu edhe shume e shume. Por njerez te mire nuk ka shume. Mund ti numerosh me geshti.

genti

Primus registratum

Nuk eshte se Enveri ishte i keq vetem per ate kohe qe sundoi,ne pasojat e tij po i vuajme edhe sote.Se komunizmi nuk eshte sistem ai eshte "semundje".
Po qysh u bene te gjithe spiune mor amani...

Dhe njeri ketu permendi Pirro Dhimen, ai Pirrua robt e shpise mire do ti kete mo...si thoni,po fisin farefisin...kshu grarine ne pergjithesi mire mi ka mo mire...?

shqiperiaemadhe

Primus registratum

Te gjithe Shqipetarve qe e mbajne veten si te huaj pastaj vjen kryeministri(burgaxhiu) Fatos Nano.

Goca

Primus registratum

Nje here e nje kohe , ( ne rinine time te hershme), na vijne ne klase dy amerikon. Do rrijshin me nigju mesimin e gjeografise( me zysh Leftin... kush e njef e ngreje doren /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Kishim per te fol per Ameriken edhe kishim gjet ca materiale si politike dhe gjeografike. Anej nga fundi ngren doren nje goce edhe lexon emrat e disa presidentave amerikane duke i ndare ne dy kategori. Te miret dhe e keqinjte. Keto dy amerikanet e degjuan deri ne fund dhe pastaj thane: Amerika nuk ka presidenta e keqinj. Ka disa qe kane patur me shume sukses e disa qe kane patur me pak, por nuk mund e thuhet qe kane qene te keqinj.

Tani , une s'du me mbroje asnji me thone te drejten , por mendoj se ne duhet te ndryshojme icik menyren e llogjikimit.
themi qe Nano eshte hajdut... po mire pra , dakort. N'vend qe te llapim nga mjesi ne darke , ta vertetojme e te levizim icik prej venit, ta heqim e te vejme nji tjeter. S'e ka populli kaq force ne nje shtet?! Forca e nje shteti eshte populli, po nejti populli tu llap, do rrine duke llap edhe politikanet.Po te veproje populli, do veproje edhe politika. Une te pakten keshtu e mendoj. Ne 90 e patem aq kurajo sa me u hedh kunder komunizmit, po tani , pse s'e gjejme icik me u hedh kunder korrupsionit, hajdutllikut, matrapazllikut etj?!
Te rrijme duarkryq neve te rrime se te keqen po ja bojme vete vetes me duket......

desaret

Primus registratum

Une ja jap voten Sali Berishes qe ne kohen kur ishte ne pushtet doli ndarja Jug-Veri, pra percarja e Shqiperise.
Dhe te njejtene vote ja jap dhe Fatos Nanos qe e shiti ekonomine shqiptare tek greket dhe e beri shqiperine te varet nga dhespotet e athines.

lir

Primus registratum

edda aha e forte(ndonese para shume kohesh)

a ju lumte shpata ju lumte...trima te etur per drejtesi...shqiptare me te keqinj ka pasur 3:serbi greku dhe turku...te tjeret vine mbrapa...shikoni situaten ne t cilen te gjithe jane vendosur. Une per vete s'jam i zoti te votoj. Githsesi as te mbroj nuk kam fuqi, dhe persa i perket "tironces qe mbron salen", do desha te ishte nje nga ato gocat e klases time ne tirane qe u perdhunuan nga militantet e sales dhe antaret e shikut para shume vjetesh. Enverin se provova mire ne kuriz po ja ndjeva dhe te mirat dhe te keqijat.(shpirti ne hell iu djegte per te keqijat). po sales o teta vetem te keqija i kam pare, dhe harram emri shqitar kujtdo qe e mbron.
pyetja ime: kush eshte intelektuali me i ulet shqiptar?

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yasemin:
[qb]
Fillimisht postuar nga Danri:
[qb] Pershendetje!

Ore u kane lene mendte fare?
Po nuk eshte veshtire te vecohet me i keqi i shqiptareve.
Enveri pa asnje konkurrent te peraferte.
Po te ishte fjala per me te keqin e Europes athere do i konkuronte Neroni.
Lereni ore Salen e Zogon se ata asnje te keqe nuk kane bere. E pse sjane lejuar te bejene te mira fajne e kane vete shqiptaret.

Keshtu mendoj edhe une.. vec se mbas enverit ka edhe disa ftyra tjera te palezecme..po te gjith aty aty jan..e kam fjalen per shoket e tij qe mundohen sot me "permirsu" gjendjen e shqiperise..duke vjedh sa munden..i njofim te gjithe..nano & company...
bote ironike..
C'ti besh??.... [/qb][/Qa ja u lumsha :thumbsup:
o lir o bark pa ngopur :smash: :smash:

lir

Primus registratum

o Zeqo miku nga dole me: "bark pa ngopur". Por pak rendesi ka kush mendojme ne qe eshte shqiptari me i keq, pasi gjykatat(te cilat duhet te merren me te keqinjte) tona i perkasin gjysmat sales e gjysmat nanos dhe te dy jane te mbrojtur..

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb] ...
Tani , une s'du me mbroje asnji me thone te drejten , por mendoj se ne duhet te ndryshojme icik menyren e llogjikimit.
themi qe Nano eshte hajdut... po mire pra , dakort. N'vend qe te llapim nga mjesi ne darke , ta vertetojme e te levizim icik prej venit, ta heqim e te vejme nji tjeter. S'e ka populli kaq force ne nje shtet?! Forca e nje shteti eshte populli, po nejti populli tu llap, do rrine duke llap edhe politikanet.Po te veproje populli, do veproje edhe politika. Une te pakten keshtu e mendoj. Ne 90 e patem aq kurajo sa me u hedh kunder komunizmit, po tani , pse s'e gjejme icik me u hedh kunder korrupsionit, hajdutllikut, matrapazllikut etj?!
Te rrijme duarkryq neve te rrime se te keqen po ja bojme vete vetes me duket...... [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Klinton

Primus registratum

gene ben mire qe nofken(emrin e perdoruesit) tend e fillon me shkronje te vogel pasi nganjehere kemi pershtypjen se dukemi te rritur.
Pata shpresuar dhe shpresoj se me te vertete ke arritur te jesh vetevetja por me sa duket geni yt nuk e verteton nje gje te tille.
E cfare mund te shpresosh nga njerez te tille qe pa nje e pa dy shenjojne thumbsup me shumice duke mos ditur te jene kurre ata qe shpresojme dhe besojme.
Nuk jemi ne qe tradhtojme te tjeret por ne jemi ata qe tradhetojme veteveten duke u munduar te tallemi me sinqeritetin dhe ndershmerine e te tjereve.
Njeriu eshte e vertete se ka komplekse por te kete komplekse te tilla kur mendohet se ka per te mbaruar edhe nje shkolle te larte(qe tregon zgjuarsine dhe intelektin e njeriut)nuk me eshte dukur e cuditshme deri para disa vjetesh kur takova nje intelektual bylmez.
Ka te beje trashegimia gene mos harro.
Te pershendes dhe te uroj te jesh i sinqerte me bashkebiseduesit tuaj se ne fund te fundit nuk te ka detyruar asnjeri te postosh shkrime e replika me kushte.
By the way .......... :wave: