SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

Kohet e fundit ketu ne Angli u be nje sondazh per te zbuluar britanikun me te keq dhe...guess what???TONY BLAIR rroku shumicen u votave!!Po sikur te benim nje sondazh te tille ne SHQIPERI,kush mendoni se do te shpallej SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE?????Une,personalisht,mendoj se ENVER HOXHA(djalli ia perziefte kockat) e meriton kete titull!!!

gentilushi

Primus registratum
Re: SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

Esat Pashe Toptani eshte shqipetari me i keq i gjithe histprise shqiptare pastaj vjen

AHMET ZOGU i I qe vrau gjithe atdhetaret me bajram Currin,Luigj Gurakuqin Avni Rustemin shiti tokat shqiptare filo-serbi qe vrau e preu shqiptaret e kosoves

per Esat pashane nuk kam cfare te them se ai e shiti Shqiperine dhe une e quaj nje faktor i rendesishem qe Shqiperia eshte e copetuar edhe per shkak te atij.

M

mirelas12345

Guest
Re: SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

nuk eshte enveri ai qe beri keto pune qe thoni ju .ishte nje shtrese e inkrimuar qe donte te kishte poste the shpifnin per vellezerit e tyre ,per shoket per te afermit.nqse ju kujtohet shume gjera shkonin nga baza ne qender the qendra jepte orjentimet.mos shkoni me teori te gabuara nuk dua te them qe ai ishte i mire. ace kishte ace beri,pro diskutoni kush e shiti shqiperine ca mos dashes si Zef Serreqi nga shkodra ( te me falin shkodranet )apo Esat Pash Toptani.