SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

Kohet e fundit ketu ne Angli u be nje sondazh per te zbuluar britanikun me te keq dhe...guess what???TONY BLAIR rroku shumicen u votave!!Po sikur te benim nje sondazh te tille ne SHQIPERI,kush mendoni se do te shpallej SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE?????Une,personalisht,mendoj se ENVER HOXHA(djalli ia perziefte kockat) e meriton kete titull!!!

zog

Primus registratum
Re: SHQIPETARI ME I KEQ NE HISTORINE TONE????

as Berisha, as Enveri, un them krimineli me i madh eshte Zoti, na ka bere te gjithe te VDEKSHEM, apo jo! kur fare mire mund te na bente si veten te PAVDEKSHEM.

por shtrojme pyetjen: a eshte zoti KRIMINEL, a eshte ai i MIR apo eshte i KEQ. une mendoj jo! ai eshte neutral, duke qene i tille edhe njeriu (krijesa e tij) eshte neutrale. pra as i mire as i keq, por i manipulushem. kjo e afron pergjigjen.

atehere cili eshte shqiptari me i keq; une them: Shqiptari ANONIM, ai qe s'ka bo gjo ne jete e as e ka bo kurre nder mend me bo gjo. ky lloj shqiptari eshte dhe me i demshem, ngaqe duke mos bere vete gje, ai s'din te vlersoje as te tjeret (mbi ç'baze), duke mos dit te vlersoje s'ka se si te gjykoje drejt, kjo e ben mizor e te pavlere dhe me e keqja buk per top. pikerisht ketu mbeshteten ata qe duan te bejne diçka ne jete. e gjitha pra varet nga brumi.
nuk mund te behet komunizmi me muzhike e as kapitalizmi me nordike.

nuk di sa me kuptuat dhe po e mbyll.

dorina d

Primus registratum

Kurse une do thosha qe Enveri denoi me vdekje nje popull te tere.

Sa per ate qe ndodhi ne Vlore, qe reagimi i gjithe mafjozeve dhe trafikanteve qe qe kishin paret ne rrezik dhe reaguan ashtu sic e dine ata vete...

Mendimi im...

mbretereshe

Primus registratum

Bravo doria :thumbsup:

Une dhe gjithe njerzit qe njoh, kurre nuk kemi per t'ia falur vlonjateve per ate qe bene ne 97. Nese ata kerkonin parate e tyre si eshte e mundur qe pas ardhjes ne fuqi te Nanos ata nuk u ndjene me. Te pakten Sala filloi te shperndante nje pjese te parave, ndersa Nano nuk beri asgje, por vazhdoi te vidhte, vodhi edhe thesarin e shtetit, dhe e mbylli çeshtjen.

Sala ndoshta denoi nje qutet ( dhe fundja mire e kishte) ndresa Enveri denoi nje popull te tere. Ne ishim kaq te ndrydhur e te varfer,saqe kishim frike edhe te ecnim. Nik e di ç'jete ke pasur ti Bacchus, por une e kam provuar ç'do te thote te mos paranojne ne nje shkolle muzike se gjoja isha armike e popullit, kur une isha vetem 6 vjeç!!!! Me mbahet mend qe rrinim çdo dite me frike se mos na interrnonin vetem sepse gjyshi kish qene bej (dhe nje bej i varfer per me teper, nuk bej shaka) dhe sepse kusheriri i tij qe kish qene partizan nuk kish pranuar te behej komunist (dhe hengri 20 vjet burg per kete)

Si ke guxim t'u thuash atyre mijera njerezve qe kane vuajtur shume me teper sesa familja ime se Enveri paska bere gjera te mira? Perveç elektrifikimit te Shqiperise dhe zhdukjes totale te analfabetizmit, nuk me duket se ajo ndryresire ka bere ndonje gje te mire.

Platinum

Primus registratum

Shqiptari me i keq???
Ai qe kur del jasht truajve shqiptare, e qendron per ca kohe ne nje vend te larget, dhe kur takon nje Shqiptar tjeter, ose degjon dike qe flet shqip ne rruge, i kthen krahet dhe fillon te flase gjuhen e huaj se druhet se bashkatdhetari i tij mund te jete i ri e mund te kete nevoje per ndihme.

Perse duhet te shohim gjithnje per te keqen tek njerzit e larte (qe ne fund te fundit i ne jemi ata qe i japin fuqi), dhe nuk shohim te keqen qe jeton me ne cdo dite???

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Doria:
[qb] Kurse une do thosha qe Enveri denoi me vdekje nje popull te tere.

Sa per ate qe ndodhi ne Vlore, qe reagimi i gjithe mafjozeve dhe trafikanteve qe qe kishin paret ne rrezik dhe reaguan ashtu sic e dine ata vete...

Mendimi im... [/qb]
po e them dhe njeher shqiperia ishte 800 000 kur e mori hoxha ne dor dhe e la 3 000 000. ku jane kto vdekje? paska denuar tere popullin me vdekje hoxha? po per ju shpifesirat dembel, njerez te degjeneruar, puna vdekje eshte apo jo? se vetem kte gje ja u beri hoxha, ju dha pune dhe buke, dhe ju tha mbyllni gojen? sali berisha nga ana tjeter s'te dha gje, te dha te drejten te vuaje ne shqiperi ose ne mergim. erdhi ne pushtet duke brohoritur liri demokraci, dhe e pashe vete me vone se cfare ishte interpetimi i lirese dhe demokracise per ate pusht. reagimi i 97 s'ishte ai i mafiozve, se ne radhe te pare sndodhi vetem ne vlore( jo se vlora eshte mafioze), po ne cdo pjese te shqiperise? me qe ra fjala ishe aty ti kur ndodhi? Dhe s'ishin ata(mafiozet) qe kishin paret ne rrezik, pse e bore tere popullin shqiptar mafioz ti tashti? Ishte emigranti qe punonte tere jeten ne greqi si skllav, dhe fshatari qe shiti lopen dhe traktorin se skishte buke te hante, per te bere dy cika leke qe gjith sakrifica qe kishin bere ne jete ju humb brenda dites. kta ishin njerezit qe moren armet, dhe kta ishin njerezit qe ju kundervuan padrejtesise te fashistit "demokrat".

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Aramis:
[qb] Bravo doria :thumbsup:

Une dhe gjithe njerzit qe njoh, kurre nuk kemi per t'ia falur vlonjateve per ate qe bene ne 97.

ti dhe gjithe njerezit qe njef, jeni llumi dhe funderina e shoqerise shqiptare. E kuptoj tashti me ne fund ate injorancen tende. pse populli vlonjat ishte shkaktar per ate qe ndodhi ne 97? juve jeni trashur aq shume nga papunsia sa ju ka vajt dhjami ne tru, dhe sgjykoni dhe as nuk arsyetoni dot, vetem thoni budalliqe. sepse e shkaterruan vlonjatet shqiperine si pas jush eh? dhe tani sdo i falni, bobobo me raft pika mua, po kush ju ka kerku falje juve derra qe do na falni ne? cfare ju kane bere vlonjat juve njeher, qe ti falesh ti? cfare i kane bere shqiperise?

Nese ata kerkonin parate e tyre si eshte e mundur qe pas ardhjes ne fuqi te Nanos ata nuk u ndjene me.

sepse ne radhi te pare nuk ja humbi nano leket, dhe s'ja vodhi ai, kshu qe skishte si tja jepte ai.po sipas teje cfare kerkonnin ata, kur skerkonin leket e tyre?

Te pakten Sala filloi te shperndante nje pjese te parave, ndersa Nano nuk beri asgje, por vazhdoi te vidhte, vodhi edhe thesarin e shtetit, dhe e mbylli çeshtjen.

I ke trute ne rregull ti eh? u be tere ajo rremuje ne shqiperi se po i jepte Sala leket? humbe 20 miljon po te jap 10 mije lek, ja ca beri sala, hej zot na ruj, po pastaj une sdu nje pjese te parave qe me ka marre ai njeri i felliqur i du te tera, se te tera me gjak i kam fitu dhe i vetmi shperblim per mua eshte gjaku i atij matrapazi.

Sala ndoshta denoi nje qutet ( dhe fundja mire e kishte) ndresa Enveri denoi nje popull te tere.

dhe njeher injoranca jote ndricon si dielli ne qiell.

si ke guxim t'u thuash atyre mijera njerezve qe kane vuajtur shume me teper sesa familja ime se Enveri paska bere gjera te mira? Perveç elektrifikimit te Shqiperise dhe zhdukjes totale te analfabetizmit, nuk me duket se ajo ndryresire ka bere ndonje gje te mire. [/qb]
[/b]

Une asnjeher ne pergjigjet e mia nuk jam
perpjekur te justifikoj persekutimet e hoxhes. dhe qe ke qene e persekutuar vete me vjen keq, gjithashtu me vjen keq se gjate ksaj periudhe intolerance dhe urrejtje nuk ke mesuar asgje. sipas teje sali berisha kishte te drejte te denonte nje qytet me vdekje, po enveri ka qene i keq kur ka persekutuar ty dhe familjen tende, duke nuk te lene ty per te shkuar ne shkolle muzike kur ishe 6 vjec. po e them dhe njeher njerezit si ty nuk e dine se cfare eshte e keqja dhe e mira.

mbretereshe

Primus registratum

Ti as nuk e ke haberin fare se sa punoj une, more vesh?
Dhe me beso une jam nder njerzit qe nuk harrojne asnjehere. Une nuk po e mbroj Salen, ai eshte nje dokteor i mire por nga politika dhe drejtimi i nje vendi eshte nje 0 me xhufke. Mua thjesht me vjen inat qe ju i minimizoni krimet e tij. Te krahasosh Hoxhen me Salen eshte si te krahasosh Hitlerin me Le Penin.

Hajt gjithe te mirat o i mençuri i Albforumit.

dorina d

Primus registratum

Bacchius, eshoh, se nuk qenke ne gjendje te besh debat si njeri po kalon drejt e ne fyerje personale. une nuk dua te te pergjigjem me te njejten menyre dhe nuk dua ta vazhdoj me kete muhabet se as ti nuk do ma mbushesh mendjen mua dhe as une ty.

Me vjen vetem shume keq kur thua qe "Enveri na dha buke" etj etj. Me sa duket eedhe ti nuk ke qene aty ne fillimet e viteve 80.

PS :Niveli i jeteses se nje vendi nuk matet duke pare rritjen e popullsise.

AnaBlue

Forumium maestatis

Cfare mund te thuash per Enverin apo Dullen sic e therriste populli. I hudhi nje cope kocke me palce spiunave te tij, dhe nje cope kocke pa palce sa per te egzistuar popullit fukara, na persekutoj direkt ose indirekt, na la qorra dhe injoranta qe akoma nuk kemi mbledh vehten e nuk mendojme qarte, akoma ka kane ngelur tipa qe e duartrokasin dhe bejne be per koken e tij...
Nese disa i thone faleminderit per perdhunimin qe na bere si popull, une i them harram dhe nese ka jete tjeter, mallkuar qofsh atje ku je!

Guest

Fillimisht postuar nga BACCHUS:
[qb]

Mendimi im... [/qb]
po e them dhe njeher shqiperia ishte 800 000 kur e mori hoxha ne dor dhe e la 3 000 000. ku jane kto vdekje? paska denuar tere popullin me vdekje hoxha? po per ju shpifesirat dembel, njerez te degjeneruar, puna vdekje eshte apo jo? se vetem kte gje ja u beri hoxha, ju dha pune dhe buke, dhe ju tha mbyllni gojen? sali berisha nga ana tjeter s'te dha gje, te dha te drejten te vuaje ne shqiperi ose ne mergim. erdhi ne pushtet duke brohoritur liri demokraci, dhe e pashe vete me vone se cfare ishte interpetimi i lirese dhe demokracise per ate pusht. reagimi i 97 s'ishte ai i mafiozve, se ne radhe te pare sndodhi vetem ne vlore( jo se vlora eshte mafioze), po ne cdo pjese te shqiperise? me qe ra fjala ishe aty ti kur ndodhi? Dhe s'ishin ata(mafiozet) qe kishin paret ne rrezik, pse e bore tere popullin shqiptar mafioz ti tashti? Ishte emigranti qe punonte tere jeten ne greqi si skllav, dhe fshatari qe shiti lopen dhe traktorin se skishte buke te hante, per te bere dy cika leke qe gjith sakrifica qe kishin bere ne jete ju humb brenda dites. kta ishin njerezit qe moren armet, dhe kta ishin njerezit qe ju kundervuan padrejtesise te fashistit "demokrat". [/qb]
or njeri i trashe dhe inaçi i pafytyre. Nqs e do enverin pse nuk ishe aty kur ja zhgaravitem surratin dhe e sollem zvarre neper Tirane, apo atehere ishe ne ndonje brime duke u mekur sesi ta perdhosem babain shpirteror.
Persa i perket Vlores mos na dil me flamurin e mbrojtesit te tyre, pasi ata sot or kafshe alabake kane nevoje sot dhe perjete jo per flamurin tend te dale boje, por per buke, drite, uje. Ti mesiguri nuk e di se çdo te thone keto fjale sepse kushedi pse i mbron kaq shume banditet dhe gangsteret qe kane marre peng Shqiperine, duke perfshire ketu dhe qeveritaret - gangsterrat tane te pangopur.
Kur flet per hallet e njerezve rudh gjuhen or hije interneti, sepse mallkimi i te gjithe Nenave
Shqiptare nuk ka per te shkuar gjithmone ne vesh te shurdhet. Megjithese kur lexoj se çthua me kujtohet thenia e Nexhmije Hoxhes, qe do ti vishte gjithe nenat Shqiptare me te zeza.

Ketu ne kete forum (nese do te ishte i tille ) na mbyten injorantet qe me çdo lloj menyre do ta bejne ta vjellesh ate qe sapo ke ngrene.

Xhaferr

Primus registratum

[qb] Ti as nuk e ke haberin fare se sa punoj une, more vesh?
Dhe me beso une jam nder njerzit qe nuk harrojne asnjehere. Une nuk po e mbroj Salen, ai eshte nje dokteor i mire por nga politika dhe drejtimi i nje vendi eshte nje 0 me xhufke. Mua thjesht me vjen inat qe ju i minimizoni krimet e tij. Te krahasosh Hoxhen me Salen eshte si te krahasosh Hitlerin me Le Penin.

Hajt gjithe te mirat o i mençuri i Albforumit. [/qb]
nuk e ke mbrojt salen ti?
s'ishte ti ajo qe the, mire ja beri qe provoj te bombardonte vloren, i ke harru dhe fjalet e tua tashti. asnjeher sjam perpjekur te minimizoj krimet e enverit, dhe asnjeher nuk jam perpjekur ti justifikoj ato, ato mbeten ato qe jan, krime dhe asgje tjeter. gjithashtu nuk jam perpjekur te minimizoj as sukseset e hoxhes. hoxhen e urrej per krimet qe ka bere kundra popullit te pafajshem dhe e adhuroj per perpjekjet qe ka bere per te permisuar shqiperine. se une e di vete se cfare ishte shqiperia ne kohen e zogut dhe se cfare e beri enver hoxha. gjithashtu e urrej sali berishen per te keqijat e veta dhe e dua per te mirat qe ka bere. po ktu eshte problemi im, cfare te mire ka bere ai njeri? kurse ju nga ana tjeter urreni hoxhen se ju persekutoi dhe perkrahni berishen kur u perpoq te masakronte popullin shqiptar dhe te ndante shqiperine ne 97. nje diktatur ju duket e keqe, por ajo e sales ju duket e mire. krimet e enver hoxhes ju duken te poshtra, por te sali berishes te drejta dhe te justifikueshme.

Xhaferr

Primus registratum

[qb] Bacchius, eshoh, se nuk qenke ne gjendje te besh debat si njeri po kalon drejt e ne fyerje personale. une nuk dua te te pergjigjem me te njejten menyre dhe nuk dua ta vazhdoj me kete muhabet se as ti nuk do ma mbushesh mendjen mua dhe as une ty.

Me vjen vetem shume keq kur thua qe "Enveri na dha buke" etj etj. Me sa duket eedhe ti nuk ke qene aty ne fillimet e viteve 80.

PS :Niveli i jeteses se nje vendi nuk matet duke pare rritjen e popullsise. [/qb]
me fal qe te kam fyer ty personalisht. po me sa di une ishe ti ajo qe e quajtje nje popull te tere mafioz, jo une. ti kur quan vlonjatet mafioz, quan shqiptaret mafioz, dhe une si shqiptar ndjej fyerje, dhe regaoj duke fyer. dhe sa per dijeni, as nuk po perpiqem tja mbush mendjen asnjeriu ne kete forum, une thjesht po jap mendimet e mia. neqoftese ti mendon qe enveri eshte shqiptari me i keq ne historine tone, bravo te qoft, po te lutem mos u perpiq ti identifikosh vlonjatet dhe shqiptaret si mafioz, vetem sepse ato ju kundervuen diktatorit me te madh dhe mizor se enver hoxha, sali berishes. gjithashtu qe enveri te dha buke te dha, kete mos e moho, se me buk ju mbajti 40 vjet, se pillte femra shqiptare 10 femije dhe enveri i mbante me buk, enveri ju dha pune, enveri ndertoi spitalet, shkollat, nuk i ka pas shqitari kto gjera ne tere historine e tij, vetem enver hoxha ja u solli per here te pare. dhe une nivelin e jetes nuk e mate duke pare ritjen e popullsise, sepse average life expactancy per shqiptarin ishte 40 vjec perpara enverit, dhe kur vdiq ai ishte 70. po deshe shko lexo se si ka qene niveli i jeteses perpara dhe gjate kohes se enver hoxhes. gjith te mirat

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Never Say Never:
[qb]
[qb]

Mendimi im... [/qb]
po e them dhe njeher shqiperia ishte 800 000 kur e mori hoxha ne dor dhe e la 3 000 000. ku jane kto vdekje? paska denuar tere popullin me vdekje hoxha? po per ju shpifesirat dembel, njerez te degjeneruar, puna vdekje eshte apo jo? se vetem kte gje ja u beri hoxha, ju dha pune dhe buke, dhe ju tha mbyllni gojen? sali berisha nga ana tjeter s'te dha gje, te dha te drejten te vuaje ne shqiperi ose ne mergim. erdhi ne pushtet duke brohoritur liri demokraci, dhe e pashe vete me vone se cfare ishte interpetimi i lirese dhe demokracise per ate pusht. reagimi i 97 s'ishte ai i mafiozve, se ne radhe te pare sndodhi vetem ne vlore( jo se vlora eshte mafioze), po ne cdo pjese te shqiperise? me qe ra fjala ishe aty ti kur ndodhi? Dhe s'ishin ata(mafiozet) qe kishin paret ne rrezik, pse e bore tere popullin shqiptar mafioz ti tashti? Ishte emigranti qe punonte tere jeten ne greqi si skllav, dhe fshatari qe shiti lopen dhe traktorin se skishte buke te hante, per te bere dy cika leke qe gjith sakrifica qe kishin bere ne jete ju humb brenda dites. kta ishin njerezit qe moren armet, dhe kta ishin njerezit qe ju kundervuan padrejtesise te fashistit "demokrat". [/qb]
or njeri i trashe dhe inaçi i pafytyre. Nqs e do enverin pse nuk ishe aty kur ja zhgaravitem surratin dhe e sollem zvarre neper Tirane, apo atehere ishe ne ndonje brime duke u mekur sesi ta perdhosem babain shpirteror.

dike te shash bukur ti, te lumte. qekam une njeri i trashe dhe i pafutur? po ti cfare je mo zagar i felliqur? me vjen ktu me tregon trimerite qe ke bere kundra enverit. ca dreqin bete, ja zhgaravitet statujen, ja sollet zvarre ne tirane, ja zhvarroset dhe varrin, se kur ishte gjall dhisnit gjak ju shpifesira, therrisnit parti enver me forte se cdo njeri tjeter, dhe tani keni dal "demokrat" bravo ju qoft. kur erdhi "demokracia" ne shqiperi une nuk isha ne moshe te ndaloja ty dhe shoket tat, gjithashtu nuk isha ne moshe te protestoja dhe te perkrahja komunistat ose "demokratet". po te them un ty nje gje, kur ishe ti gjat 40 vjetve te diktatures enveriste, pse sbet gjo atehere ju, kur jeni kaq trima. ne zborr ishin gjith te rinjte, depot e gjimnazeve mbushur plot me arme ishin, ku ishit ju o burra, pse si kapet armet, benit parade cdo vit dilte ushtria, rinia, paramilitaret dhe enveri dilte ne tribun dhe ja bente me dor, pse s'ja futet nje plumb juve trima? ne tere ato vite? CA the, Ca the???? kishe frike... Po ne n'p...dh tsomes vafsh mor derr i eger

Persa i perket Vlores mos na dil me flamurin e mbrojtesit te tyre, pasi ata sot or kafshe alabake kane nevoje sot dhe perjete jo per flamurin tend te dale boje, por per buke, drite, uje.

po kur kam thene une ndonjeher se ato skan nevoj per ato gjera. po me bo dhe kafsh alabake, o kripsha trut te kripsha, po pse kush ja dha buken driten dhe ujin, dhe kush ja morri mor toc. ja dha sali berisha sipas teje, ja dha "demorkacia" jote, ato vetem ja morren dhe asgje tjeter. vetem vdekje i sollen.

Ti mesiguri nuk e di se çdo te thone keto fjale sepse kushedi pse i mbron kaq shume banditet dhe gangsteret qe kane marre peng Shqiperine, duke perfshire ketu dhe qeveritaret - gangsterrat tane te pangopur.

Me gjej nje fjale kur une i kam dhene perkrahje qeverise gangstere qe kemi tani ne shqiperi, pastaj flasin. ik kerko

Kur flet per hallet e njerezve rudh gjuhen or hije interneti, sepse mallkimi i te gjithe Nenave
Shqiptare nuk ka per te shkuar gjithmone ne vesh te shurdhet.

mallkimet i bien ne koke atyre e meritojn, une gje te keqe skam ber qe ti kem frike ketyre mallkimeve.

Megjithese kur lexoj se çthua me kujtohet thenia e Nexhmije Hoxhes, qe do ti vishte gjithe nenat Shqiptare me te zeza.

Nuk i mbyti nexhmija hoxha djemt e rinj neper det, mor debil, dhe si veshi ajo me te zeza, ate e di vete ti se kush i beri.

Ketu ne kete forum (nese do te ishte i tille ) na mbyten injorantet qe me çdo lloj menyre do ta bejne ta vjellesh ate qe sapo ke ngrene. [/qb]
E pash vete me budalliqet qe ke then se kush eshte injoranti i vertet ktu, vazhdo te hash derr i egerr, se e vetma gje qe te ben per te vjell eshte imazhi jot ne ekran.

gezim lame

Primus registratum

bacchus!!!
amon mer cun edhe kur vini kendej i shkoni prapa idiotsive te mamit babit....
te paskan ideoligjizu mire se kishe vene enverin ne top 10 per figura te shquara....
po s'ke faj ti, shihe edhe njehere ate personin qe ke vene tek "your picture", njerez jane denuar me vdekje se kane degjuar muzike si puna e atij, dije se jane spiunuar dhe denuar nga tipa ata qe mund te kesh ne familje...
ja kalofsh mire

Guest

[qb]
[qb]
[qb]

Mendimi im... [/qb]

dike te shash bukur ti, te lumte. qekam une njeri i trashe dhe i pafutur? po ti cfare je mo zagar i felliqur? me vjen ktu me tregon trimerite qe ke bere kundra enverit. ca dreqin bete, ja zhgaravitet statujen, ja sollet zvarre ne tirane, ja zhvarroset dhe varrin, se kur ishte gjall dhisnit gjak ju shpifesira, therrisnit parti enver me forte se cdo njeri tjeter, dhe tani keni dal "demokrat" bravo ju qoft. kur erdhi "demokracia" ne shqiperi une nuk isha ne moshe te ndaloja ty dhe shoket tat, gjithashtu nuk isha ne moshe te protestoja dhe te perkrahja komunistat ose "demokratet". po te them un ty nje gje, kur ishe ti gjat 40 vjetve te diktatures enveriste, pse sbet gjo atehere ju, kur jeni kaq trima. ne zborr ishin gjith te rinjte, depot e gjimnazeve mbushur plot me arme ishin, ku ishit ju o burra, pse si kapet armet, benit parade cdo vit dilte ushtria, rinia, paramilitaret dhe enveri dilte ne tribun dhe ja bente me dor, pse s'ja futet nje plumb juve trima? ne tere ato vite? CA the, Ca the???? kishe frike... Po ne n'p...dh tsomes vafsh mor derr i eger

Persa i perket Vlores mos na dil me flamurin e mbrojtesit te tyre, pasi ata sot or kafshe alabake kane nevoje sot dhe perjete jo per flamurin tend te dale boje, por per buke, drite, uje.

po kur kam thene une ndonjeher se ato skan nevoj per ato gjera. po me bo dhe kafsh alabake, o kripsha trut te kripsha, po pse kush ja dha buken driten dhe ujin, dhe kush ja morri mor toc. ja dha sali berisha sipas teje, ja dha "demorkacia" jote, ato vetem ja morren dhe asgje tjeter. vetem vdekje i sollen.

Ti mesiguri nuk e di se çdo te thone keto fjale sepse kushedi pse i mbron kaq shume banditet dhe gangsteret qe kane marre peng Shqiperine, duke perfshire ketu dhe qeveritaret - gangsterrat tane te pangopur.

Me gjej nje fjale kur une i kam dhene perkrahje qeverise gangstere qe kemi tani ne shqiperi, pastaj flasin. ik kerko

mallkimet i bien ne koke atyre e meritojn, une gje te keqe skam ber qe ti kem frike ketyre mallkimeve.

Megjithese kur lexoj se çthua me kujtohet thenia e Nexhmije Hoxhes, qe do ti vishte gjithe nenat Shqiptare me te zeza.

Nuk i mbyti nexhmija hoxha djemt e rinj neper det, mor debil, dhe si veshi ajo me te zeza, ate e di vete ti se kush i beri.

Ketu ne kete forum (nese do te ishte i tille ) na mbyten injorantet qe me çdo lloj menyre do ta bejne ta vjellesh ate qe sapo ke ngrene. [/qb]
E pash vete me budalliqet qe ke then se kush eshte injoranti i vertet ktu, vazhdo te hash derr i egerr, se e vetma gje qe te ben per te vjell eshte imazhi jot ne ekran. [/qb]
Imazhi im :lol:

mbretereshe

Primus registratum

Bacchus me fal qe po behem pak e keqe por edhe e ema e Zeqos ne maje te thanes ishte me e arsyeshme se ty!!

Dhe me sa po shoh nuk qenkam e vetmja ketu qe mendoj keshtu!

Xhaferr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] bacchus!!!
amon mer cun edhe kur vini kendej i shkoni prapa idiotsive te mamit babit....
te paskan ideoligjizu mire se kishe vene enverin ne top 10 per figura te shquara....
po s'ke faj ti, shihe edhe njehere ate personin qe ke vene tek "your picture", njerez jane denuar me vdekje se kane degjuar muzike si puna e atij, dije se jane spiunuar dhe denuar nga tipa ata qe mund te kesh ne familje...
ja kalofsh mire [/qb]
mamin dhe babin tim leri rehat, sa per ideologjin e enverit e kam gjetur vete, nuk ma kane mesuar ata. nuk mi kane mesuar ata faktet e krimeve te tij dhe sukseseve te tij, ata i kam lexuar vete ktu ne kanada. dhe sa per 10 njerezit te shquar, te parin vura aleksandrin e madh, dhe skenderbeun, jo enver hoxhen, do beje mire ta shikoje dhe njeher. dhe saper familjen time, as kane denuar dhe as kane spiunuar asnjeri, gjithashtu as nuk kane qene ndonjeher pjestar te partise komuniste, dhe si shume te tjere e perkrahen "demorkacine" dhe u zhgenjyen nga zhgenjyesi me i madh se enveri.

Xhaferr

Primus registratum

[qb] Bacchus me fal qe po behem pak e keqe por edhe e ema e Zeqos ne maje te thanes ishte me e arsyeshme se ty!!

Dhe me sa po shoh nuk qenkam e vetmja ketu qe mendoj keshtu! [/qb]
po na dole ti te me thuash qe sjam i arsyeshem, ti? me budalliqet qe ke shkruar qekur ke ardhur ktu ne kete forum. po nuk je e vetmja qe mendon kshu jo, kte gje e di, se zoti ska pjellur vetem nje hajvan, kja pjellur tere ato, prandaj eshte bota ne kte faz tashti.

P.S. meqe ra fjala mos ka qene gje stergjushja jote E ema e zeqos?

Xhaferr

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]

Mendimi im... [/qb]

E pash vete me budalliqet qe ke then se kush eshte injoranti i vertet ktu, vazhdo te hash derr i egerr, se e vetma gje qe te ben per te vjell eshte imazhi jot ne ekran. [/qb]
Imazhi im :lol: [/qb]
kaq ke per te thene o toc, lexo mire se do gjesh nje gje tjeter qe sdo te pelqej, si "imazhi yt". s'ishte ajo e vetmja gje qe shkruajta.

Boby

Primus registratum

per mendimin tim shqiptaret me te keqinj jeni ju qe shani njeri tjetrin me te tilla fjale pa pike respekti.Jeni te gjithe shqiptar,vini nga i njejti vend,flisni te njejten gjuhe,keni ngrene te njejten buke,keni shkelur te njejten toke...
Po ti kishit vrare njeri tjetrit nenen ose baben edhe do ta kuptoja kete urrejtjen tuaj,por se u thane mendime kunder Enver Hoxhes,Sali Berishes apo Fatos Nanos ofendoni njeri tjetrin keshtu? :eek: Si njeri ashtu edhe tjetri e kane ndjekur politiken e tyre ashtu sic ishte koha.Enver Hoxha ndoqi politiken ruse dhe me pas ate kineze.Marrja e tokes dhe e lopes fshatarit nuk mendohej te qe krim po ishte sistem politik.Vrasja e kundershtareve te partis qe e gabuar,por ne vendet kapitaliste ndodh e njejta gje,vetem ne menyre tjeter.Populli pati per te ngrene,pati uje,drita,pune,shteti pati prodhim per vete dhe per import.Vitet e fundit te komunizmit,ushqimi paket me racion, qe nje periudhe qe mbuloi te gjitha vendet e lindjes.
Sali Berisha hodhi sistemin ne shqiperi(dicka e mire per njerezit e pakenaqur nga komunizmi)por nuk ja arriti qellimit ta fuste vendin ne rrugen e evropes.Gabimi tij per mendimin tim ishte shkaterrimi i te gjitha gjerave qe kishin te benin me te kaluaren.Fabrika,uzina,hidrocentrale u asgjesuan pasi kishin prodhuar material komunist.Besoj se jemi i vetmi vend ne bote qe skemi asnje muze per periudhen mbas luftes.I thone 50 vjet histori.
Fatos Nano e gjeti shqiperine te rrenuar nga politika e qeverise demokratike.Filluan premtimet per nje jete me te mire,por lufta per karrige ishte bere nderkohe endrra Nr.1 e politikaneve tane,keshtu qe populli zuri vendin e dyte ne politik.Gjate ketyre viteve jane bere permiresime te dukshme por perseri sjemi aty ku duhet te ishim.Pra per mendimin tim te tre keta shqiptar kane te mirat dhe te metat e tyre.Diskutoni me mire per ata qe donin ta eleminonin vendin tone,si Esat Pashen apo Qazim Mulletin.