Fillimisht postuar nga Never Say Never:
[qb]
Fillimisht postuar nga BACCHUS:
[qb]
Fillimisht postuar nga Doria:
[qb] Kurse une do thosha qe Enveri denoi me vdekje nje popull te tere.
Sa per ate qe ndodhi ne Vlore, qe reagimi i gjithe mafjozeve dhe trafikanteve qe qe kishin paret ne rrezik dhe reaguan ashtu sic e dine ata vete...
Mendimi im... [/qb]
po e them dhe njeher shqiperia ishte 800 000 kur e mori hoxha ne dor dhe e la 3 000 000. ku jane kto vdekje? paska denuar tere popullin me vdekje hoxha? po per ju shpifesirat dembel, njerez te degjeneruar, puna vdekje eshte apo jo? se vetem kte gje ja u beri hoxha, ju dha pune dhe buke, dhe ju tha mbyllni gojen? sali berisha nga ana tjeter s'te dha gje, te dha te drejten te vuaje ne shqiperi ose ne mergim. erdhi ne pushtet duke brohoritur liri demokraci, dhe e pashe vete me vone se cfare ishte interpetimi i lirese dhe demokracise per ate pusht. reagimi i 97 s'ishte ai i mafiozve, se ne radhe te pare sndodhi vetem ne vlore( jo se vlora eshte mafioze), po ne cdo pjese te shqiperise? me qe ra fjala ishe aty ti kur ndodhi? Dhe s'ishin ata(mafiozet) qe kishin paret ne rrezik, pse e bore tere popullin shqiptar mafioz ti tashti? Ishte emigranti qe punonte tere jeten ne greqi si skllav, dhe fshatari qe shiti lopen dhe traktorin se skishte buke te hante, per te bere dy cika leke qe gjith sakrifica qe kishin bere ne jete ju humb brenda dites. kta ishin njerezit qe moren armet, dhe kta ishin njerezit qe ju kundervuan padrejtesise te fashistit "demokrat". [/qb]
or njeri i trashe dhe inaçi i pafytyre. Nqs e do enverin pse nuk ishe aty kur ja zhgaravitem surratin dhe e sollem zvarre neper Tirane, apo atehere ishe ne ndonje brime duke u mekur sesi ta perdhosem babain shpirteror.
dike te shash bukur ti, te lumte. qekam une njeri i trashe dhe i pafutur? po ti cfare je mo zagar i felliqur? me vjen ktu me tregon trimerite qe ke bere kundra enverit. ca dreqin bete, ja zhgaravitet statujen, ja sollet zvarre ne tirane, ja zhvarroset dhe varrin, se kur ishte gjall dhisnit gjak ju shpifesira, therrisnit parti enver me forte se cdo njeri tjeter, dhe tani keni dal "demokrat" bravo ju qoft. kur erdhi "demokracia" ne shqiperi une nuk isha ne moshe te ndaloja ty dhe shoket tat, gjithashtu nuk isha ne moshe te protestoja dhe te perkrahja komunistat ose "demokratet". po te them un ty nje gje, kur ishe ti gjat 40 vjetve te diktatures enveriste, pse sbet gjo atehere ju, kur jeni kaq trima. ne zborr ishin gjith te rinjte, depot e gjimnazeve mbushur plot me arme ishin, ku ishit ju o burra, pse si kapet armet, benit parade cdo vit dilte ushtria, rinia, paramilitaret dhe enveri dilte ne tribun dhe ja bente me dor, pse s'ja futet nje plumb juve trima? ne tere ato vite? CA the, Ca the???? kishe frike... Po ne n'p...dh tsomes vafsh mor derr i eger
Persa i perket Vlores mos na dil me flamurin e mbrojtesit te tyre, pasi ata sot or kafshe alabake kane nevoje sot dhe perjete jo per flamurin tend te dale boje, por per buke, drite, uje.
po kur kam thene une ndonjeher se ato skan nevoj per ato gjera. po me bo dhe kafsh alabake, o kripsha trut te kripsha, po pse kush ja dha buken driten dhe ujin, dhe kush ja morri mor toc. ja dha sali berisha sipas teje, ja dha "demorkacia" jote, ato vetem ja morren dhe asgje tjeter. vetem vdekje i sollen.
Ti mesiguri nuk e di se çdo te thone keto fjale sepse kushedi pse i mbron kaq shume banditet dhe gangsteret qe kane marre peng Shqiperine, duke perfshire ketu dhe qeveritaret - gangsterrat tane te pangopur.
Me gjej nje fjale kur une i kam dhene perkrahje qeverise gangstere qe kemi tani ne shqiperi, pastaj flasin. ik kerko
Kur flet per hallet e njerezve rudh gjuhen or hije interneti, sepse mallkimi i te gjithe Nenave
Shqiptare nuk ka per te shkuar gjithmone ne vesh te shurdhet.
mallkimet i bien ne koke atyre e meritojn, une gje te keqe skam ber qe ti kem frike ketyre mallkimeve.
Megjithese kur lexoj se çthua me kujtohet thenia e Nexhmije Hoxhes, qe do ti vishte gjithe nenat Shqiptare me te zeza.
Nuk i mbyti nexhmija hoxha djemt e rinj neper det, mor debil, dhe si veshi ajo me te zeza, ate e di vete ti se kush i beri.
Ketu ne kete forum (nese do te ishte i tille ) na mbyten injorantet qe me çdo lloj menyre do ta bejne ta vjellesh ate qe sapo ke ngrene. [/qb]