Shprehjet me te bukura filozofike!!

Airbourne

Papirus rex
Vendet(apo shtetet) ashtu si grate,duhet ti njohesh.....................................................................................................kur SAPO je zgjuar nga gjumi(pa LLAC ne SURRAT-shtesa ime).

Gabriel Garcia ....IKONES.

Airbourne

Papirus rex
Quando le donne parlano di tattica mi si rivolta lo stomaco.

GRANDE....

oder

Spricht eine Frau über Taktik, dreht sich mein Magen um.

Perkthehet ne SHQIP: kur FEMARUCET.....LLAPAQENEROJNE per VARIANTE apo pllane,mua me PERZIHET.

KAMPION BOTE qe coj per LESH....Argentina,Brasil dhe jermanine.

PS....qfar akuzash po i bejne....po kujt i rruhet.

da460a8f44616bbcfa5758dea34c94b3.jpg

Airbourne

Papirus rex
Sexi eshte per 60 min apo si kohe.Per restin apo 23 ore kam nevoje per nje SHOK.
Qe kur TI,kaq e <perparuar>....une.
Sjam une(AJO) vajza e vogel qe e merrje per dore....DIKUR.
PAS....une(me te vogel,kur dal GAFIL).

SHENOJENI....flamurtare.

Airbourne

Papirus rex
Asnjë rrugë nuk është shumë e gjatë(n.q-se ke) me një mik në krah.......................... tha Konfuci.

PS....dhe KINEZET jane popull .....BRILIANT.

Airbourne

Papirus rex
Zwei Dinge erfüllen das Gemüt mit Ehrfurcht: der bestirnte Himmel über mir und...... das moralische Gesetz in mir.

Ose nje tjeter me MIRE....

Njeriu është krijesa e vetme që duhet të edukohet.

PS....prandaj ngeli dhe beqar tere jeten se ishte i TURPSHEM,dhe kishte apo+MORAL.

Filozofi me i MADH i te gjitha KOHRAVE.

FAZIT....dhe dicka mos e harro (quni jem apo i ATIJ)....ai qe do dali garant per jeten tende,AI eshte dhe....TRADHETARI.

Tha.....KUMBARI.

Naten e mire motra dhe vellezer pa flamur.

Airbourne.

Airbourne

Papirus rex
Corruptissima re publica plurimae leges.
Pro salute omnium.
PS...shpresa humbet e fundit dhe naten apo gdhihem mire.....INSHALLAH.

Airbourne

Papirus rex
Nuk eshte pare as degjuar , qe prifti te ngarkoje diken me nje mekat apo akt te paprecedent tuj shpif ndaj tij.

Nike Shkambi.....nje KAFSHE ne shekullin AKTUAL.

Tungi.

Airbourne

Papirus rex
SIE können nicht reden,
und DOCH lessen wir,
in IHREN AUGEN was uns
ein.... specie me dy kembe,NIE sagen könnte.

Diten e mire.

Airbourne

Papirus rex
Proverba negative per femrat....

Në hakmarrje dhe dashuri, femra është më barbare se mashkulli=e VERTETE.

Shumë gra e japin veten apo i falen Perëndisë, kur..... DJALLI nuk i dëshiron më=me se e VERTETE

Por ka dhe pozitive ................arbereshe(thone te pakten).

Zucche e donne brutte ce ne sono dappertutto=99% e VERTETE.

Una RAGAZZA se e BELLA,PIACE anche con una.......................SOTanella= 9.999.999.999% TEJET....DREJTE.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Shume e njohin shprehjen «Ai qe kafshon doren qe e ushqen zakonisht lepin cizmen e atij qe e godet».

Pa kontekstin e duhur asnje shprehje, sado e bukur dhe e logjikeshme te duket nuk ka vertetesi universale. Perndryshe shume thenie te medha filozofike do te akuzoheshin per mungese konsistence ose do te cvleresoheshin perballe nje konteksti te ri.

Qeni hezitoi nje moment te caktuar, pastaj u drejtua drejt tij. Ajo e ulur ne mes te debores hapi doren bujare dhe me lot ne sy i ofroi nje kothere buke. Ai nuk i kafshoi doren se zonjes por buken nuk e pranoi. Veshtroi nga ana e te zotit, veshtrimi komandues i se cilit e beri t'a ndiqte. Me pamje triumfuese «burri» ktheu shpinen i kenaqur per bindjen e qenit. Ne gjysem te rruges qeni beri nje kthese 180 gradeshe dhe vrapoi drejt gruas, i lepiu doren por ne syte e tij kesaj rradhe nuk kishte me frike apo lote. Dhe ajo qe e njihte gjuhen e tij degjoi keto fjale : « Te vija tek ty do te ishim te vdekur te dy... me lejo pak kohe ose gjysmen e saj, do te duroj goditjen e cizmes se tij deri sa te kthehem ne ujk dhe pastaj me gezim do te vij prane teje por perbindeshi nuk do te jete me." Ajo u ngrit ne kembe dhe i foli me te njejten gjuhe :«Une nuk isha kurre zonja juaj, vetem GUARDIAN -ja.»

Kush eshte ai budalla qe duron poshterimin, fyerjen, dhunen, shantazhin ne se arsyet per te lejuar nje gje te tille nuk do te ishin JETIKE?

25 Shtator 2016 - 26Maj 2019

I have gone far back to the Past and back to the future. On and on!

Butterfly effect!

Until, yesterday, when ( by the way, could have been million of years ago or million of years in the future) I saw the true face of the Universe and blew half of it!

:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:

Elohim

Artin

Papirus rex
"Çdokush e ka një plan, deri në çastin që ha një grusht në fytyrë "

Majk Tajson

Last edited:

Airbourne

Papirus rex
Ishte goxha burrë dhe u kthye në hiç, për hir të një femre.

Kete shprehje e ka shkruar JEDAN DEBILLAC allbanac alias qaushi ose i ashtequajtur luftetar i uQk....it,qe eshte bazuar ne ...Bukowski(prapashtesa me duket si shkinore).

NJE TJETER qe ja MBESHTET ketij DARIT ka trojet e eperme.

Shumica e grave bejne perpjekje per ti ndryshuar burrat,dhe pasiqe ja kane arritur qellimit,ata nuk jane me interesant ose ATO nuk ja u VARIN me....HIQ(+ per te TRETET).

MARLENE DIETRICH ose ne kete rast kuptohet nje...FEMARUCE me fytyre te SHEMTUAR alias leaf ,kinse mikja e ketij KURACIT,qe u citua me siper.

AproPO....

FAZIT ose METALLICA: We’re blown away by the reception our friend received in Bogota for his awesome rendition of Seek!

19:35 - 15. Juli 2019

PS....i bie ne SHQIP....PERGEZUES dhe jo LAHPERA....flamurtarizues.

Shenim i BORN....mbasdite kemi hulumtime nga.... GAZETAR FIRST CLASS,dhe jo CAPACULA.

AGRE apo TUNGI.

Airbourne

Papirus rex
Fatkeqesisht ne vitet 90 ka plot femra qe jane shitur nga te aferm, jane trafikuar e dhunuar kafsherisht per te punuar ne rruge.

Sipas nje tironci...

PS...pra ARBENI nuk eshte xhins KURVASH si shigjeta e albos apo leaf e mandzos.

Airbourne

Papirus rex
Beni...kujdes nga femrat Shemtira!!
Perse-une!
Sepse keto -NATYRA i ka DAMKOSUR me ate fytyren e QIRE.
Dhe SHURRAT e kane prioritet ...demankimin

AIRBOURNE...nuk llogariten SHKERDHAPATARUCET.

Naten e mire.

Airbourne

Papirus rex
Possiamo giudicare il cuore di un uomo dal modo in cui tratta gli animali.

Emanuel Kant.

Orlat-4-17-247-Large.jpg

PS....Quando si abbandona un cane perché e <inutile> i vostri figli imparano la lezione.Forse faranno lo stesso con voi quando sarete un anziano...... PENSATECI.

Anonimo

Naten e mire, <puritane>,flamurtare dhe...........QAFIRE.

Airbourne

Papirus rex
Po lexoja do BUDALLICA dinarike te Darit,qe kane konceptin e....kompleksit te INFERIORitetit.Dhe permasat e tyre qe napin apo lartesite henore,RREZOHEN vetem me KETE SHPREHJE qe ESHTE: shtati pyll ne kryet = FYLL.

Po i pershnesna me jedan BOMB....

Tungi > TRUNGJE.