Sex me prostitutat

M

muharrem

Guest
Re: Sex me prostitutat

Ta kapesh holle-holle i thone " Qef dhe Nder" vetes qefin asaj ner leket se ma shpine me buke.

Ktu ke ne ska prostituta te bukura ose ata qe jane gjujne "Milioneret" kusuri jane jevga 2 mij lekshe ndaj sja vle .

Ne Shqiperi se kom bo sefte po i here ne Greqi po kontriboj Shoqnia "me heq une stresin".

Nuk eshte naj vesi keq me shku me prostituta .

Me ka bo pershtypje i here , kur si do njef i hale me prosti kur te duhen nuk vje asnjona.
Ndermjet njonit qe me kerkoj nje femer " Per seks dhe muhabet se e donte drejtori i Vodafonit " ( greku) si gjeta dot nje tja fuste sa te donte cmimin sic na e fusin ato neve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

scadarsko

Locus omnem
Sex me prostitutat

Ne disa vende prostitucioni eshte i legalizuar ketu tek ne ne Shqiperia akoma jo, por ne vende qe e kane pranuar kete ligj ka prostituta dhe njerez qe shkojne me to. Arsyeja nje shpethim i momentit nje sex pa pergjithsi thjesht kryen punen paguan dhe iken mbas nje dite te lodhshme do te shfryhesh diku dhe pse jo ne sex se di ma shpjegoni ju forumista kete gje. E keni provuar ndonjehere te shkoni me nje prostitute? E denoni kete veprim apo thjesht e pranoni dhe kaq? C'mendim keni?
ketu ku jetoj une ka vitrina,sex show,striptease,lloj lloj vendesh per sex......por nje relation me prostitutat ka shume respekt se sa me kurvat...sex me nje prostitute ka rendesi te vecante dhe e respektoj shume sepse ndihesh vertet i lire ne krahasim me partneten qe ke ne shtepi!

Wishmiss

Valoris scriptorum
Sa paragjykime keni mbi prostitutat ....
une kam shkuar me nje zhigolo ..skam be sex , kam provuar gjera qe ndoshta i dashuri psh sti ben e nuk eshte keq vallai qef eshte :p:p :p

Wishmiss

Valoris scriptorum
cfar ndryshimi ka midis tyre kur bejne te njejten gje ...
dhe as nuk i paragjykoj ...
shumica ktu sa lexova ka nje ide teper te gabuar mbi prostitutat apo zhigolot ....
Prostituta eshte thjesht nje profesion qe cdo femer mund ta ushtroj nga halli , nga qefi apo e detyruar .
Zhigolot ne ndryshim thjesht nuk jan te detyruar ta ushtrojne .
Aq me teper lexova me lart meshkuj qe thone skam shkuar asiher me nje prostitut .. e mohojne nga turpi apo thjesht nuk ju pelqen te tregojne .

scadarsko

Locus omnem
cfar ndryshimi ka midis tyre kur bejne te njejten gje ...
dhe as nuk i paragjykoj ...
shumica ktu sa lexova ka nje ide teper te gabuar mbi prostitutat apo zhigolot ....
Prostituta eshte thjesht nje profesion qe cdo femer mund ta ushtroj nga halli , nga qefi apo e detyruar .
Zhigolot ne ndryshim thjesht nuk jan te detyruar ta ushtrojne .
Aq me teper lexova me lart meshkuj qe thone skam shkuar asiher me nje prostitut .. e mohojne nga turpi apo thjesht nuk ju pelqen te tregojne .
perkundrazi eshte zanati me i vjeter ne bote,qe respektohet dhe mbrohet nga disa shtresa me fanatizem enostalgji...ja prsh: ne kohen e princ vidit ne shkoder ka exsistu Komperlaja,ndryshe shtepia publike.ajo u hap me qellimin e mire ku qytetaret te kishin mundesi te zbulonin dicka te re tjeter nga ajo e perditshmja.sipas historikut ne fillim u vendosen femra hungareze,italiane dhe austriake....me voone dhe shqiptare..por ardhja e regjimit beri te mundur mbylljen e kesaj shtepie publike n shkoder.ke drejt kur cilson se me siper disa mohojn se kajn shkuar pzr te kryer nje mardhenje me nje femmer mme pagese,sepse me

Wishmiss

Valoris scriptorum
Po dhe Magdalena ishte prostitut e me pas u perkrah nga Jezusi dhe u be santa ...ka plot fakte dhe histori te ktij lloji ..
Eshte turp ne fakt tek degjon sesi shumica e njerzve krahason prostitutat me kurvat ( kerkoj ndjese per shprehjen ) apo aq me teper kur mendojne se prostitutat jan burimi i semundjeve seksualisht te trasmentueshme .
Aq me teper qe neglizhojn hapur fare se cili eshte ndryshimi midis ktyre te dyjave ...gjithsesi mos dalim nga tema se kjo eshte diskutim me vete ..

scadarsko

Locus omnem
Po dhe Magdalena ishte prostitut e me pas u perkrah nga Jezusi dhe u be santa ...ka plot fakte dhe histori te ktij lloji ..
Eshte turp ne fakt tek degjon sesi shumica e njerzve krahason prostitutat me kurvat ( kerkoj ndjese per shprehjen ) apo aq me teper kur mendojne se prostitutat jan burimi i semundjeve seksualisht te trasmentueshme .
Aq me teper qe neglizhojn hapur fare se cili eshte ndryshimi midis ktyre te dyjave ...gjithsesi mos dalim nga tema se kjo eshte diskutim me vete ..
nje femer qe tradhton bashkshortin une personalisht e konsideroj Kurve,ndersa femra qe ushtron prostitucion eshte n rradh t par nje femer,nje nene e mire,nje moter apo bashkshorte e nderuar...ajo jeton kudo me te gjith.....ka nga ato qe dhevuajn e torturohen e kjo me shume doli fenomen ne mase nga ballkani drejt europes duke trafiku keto shtresa.

Wishmiss

Valoris scriptorum
Lakohet kaq shume statusi i kesaj shtrese sa njerzit harojne se cdo lloj profesioni ka nje te mete ...saqe po ti krahasosh te gjitha profesionet e "mira" me prostituten jan te gjitha njesoj ..

scadarsko

Locus omnem
sincerisht une kam jetu rreth 7 vite me nje prostitute franceze,ku kemi jetu shume here me mire se jetoj tani....me kete femer pse jo une kam hapur syte ne europe!nuk jane ashtu sic kujtojn disa,ato kane pse jo zemer me te madhe...

Wishmiss

Valoris scriptorum
Nuk kan asnje ndryshim nga femrat e tj ...biles jan ndoshta me te dhembshura sesa kto bibat qe bejne si te ndershme . Te pakten ato e pranojne faktin se puna qe bejne nuk eshte aspak e hijshme dhe teper paragjykuese , dhe pse ndoshta krenaria e tyre mund te mos ti lejoj te ndjehen si te gjitha femrat e tj por dine cfar eshte vuajtja e leku kur nxiret me djers ..
Shume prej njerzve mendojne se ca ben qe lodhet ...ta provojne ata qe i gjykojne iher pastaj le te dalin ne konkluzione ...

scadarsko

Locus omnem
Nuk kan asnje ndryshim nga femrat e tj ...biles jan ndoshta me te dhembshura sesa kto bibat qe bejne si te ndershme . Te pakten ato e pranojne faktin se puna qe bejne nuk eshte aspak e hijshme dhe teper paragjykuese , dhe pse ndoshta krenaria e tyre mund te mos ti lejoj te ndjehen si te gjitha femrat e tj por dine cfar eshte vuajtja e leku kur nxiret me djers ..
Shume prej njerzve mendojne se ca ben qe lodhet ...ta provojne ata qe i gjykojne iher pastaj le te dalin ne konkluzione ...
ato nuk jane te pakten materialiste,sic ka sot ne shqiperi femra te cilat japin trupin e tyre per nje gjiro me mercedez apo per ti bler nje cante apo dicka tjeter.....