Sanremo 2003 - Elsa Lila

geek

Primus registratum
Re: Sanremo 2003 - Elsa Lila

elsa_lila_0603_inf.jpg

Erison700

Forumium maestatis

As nuk e pashe Elsen te kendoje, as nuk dua ta shof. Me ato qe po degjoj me siper, Elsa, jo vetem harroi buken e vjeter por harroi te pershendese publikun shqiptar ne itali i cili besoj se 90% ka votuar per te. Ka harruar shqiptaret, qe i hapen rrugen drejt suksesit duke i dhene cmimin e pare kombetar. Me thene te drejten ne jemi ata qe e kane hypur atje lart.
Ejjj...ketu nuk behet fjale ti besh qefin nje shoku apo nje prindri, behet fjale per mbare shqiptaret, dhe ajo kishte nje mundesi per ti treguar italjaneve qe shqiptaret nuk jane vetem ne "Cronaca Nera" por arriten deri tek San Remo. Duhej te bente dicka sic po e bejne te tjeret ne "Buona Domenica" dhe "Amici di Maria De Filippi", por kushedi, ka edhe sekrete profesionale te cilat nganjehere pengojne suksesin.

Por megjithate po me mundon nje mendim.
Kaq e urreka ajo faktin qe eshte,dhe ka per te mbetur shqiptare.

Beni nje krahasim te vogel.
Kujtoni elen mbremjen qe fitoi cmim te pare ne Tirane dhe krahasojeni me mbremjen e San Remos.

buzi

Primus registratum

ELSA LILA NJE EMER SHUME I MADH NE SHQIPERI DHE JAM SHUME KRENAR POR ....POR SANREMON NUK E SHIKON ASKUSH .

Guest

Eshte fantastike dhe dua te them qe kendoi shume bukur!
Me beri te ndjehem krenar!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

hey, ju te italise..
na thoni qysh doli naten e katert ore? Futuni online na thoni ku ta shohim e ta degjojme se jam kurioze...
Suxese, ishalla
-B

Iness

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif Vendi i 8-te ne klasifikimin final...
Jam shume e zhgenjyer... /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Ska pse te jesh e zgjnjyer /pf/images/graemlins/smile.gif dhe ai vend i mire eshte per mendimin tim ....
elsa lila vajza innocente e filloi me vend te tete po mbase ne te ardhmen do arrije ne vend te pare fillimi i mbare gjysma e punes /pf/images/graemlins/smile.gif

jona20

big bum bam...

Them se Elsa meritonte me shume,pranoj edhe faktin qe me nje kenge te Gigi D'Alessios nuk mund te shkonte shume lart,por perseri vendi i 8-te eshte shume pak per Elsen dhe per cilesite e saj kanore.
Pak e zhgenjyer jam,mgjtht shpresojme qe here tjeter te arrije majat ashtu sic i ka arritur gjithmone,kudo qe ka qene.

Po ju them dicka:ne fund te kenges mbreme elsa pasi tha Grazie tha "Faleminderit" mu drodh zemra kur e degjova,akoma me shume jam krenare per te qe edhe pse me nenshtetesi italiane ka arritur mjaft mire te na prezantoje.

Dua

Primus registratum

ka dicka,qe mua tek ajo nuk me pelqente as kur erdhi ne shqiperi heren e fundit si e ftuar,vishet thjesht,lyhet thjesht eshte e thjeshte...bla bla bla...pa kripe fare.

Mendoj se mu kjo gje e ben te vecante!

Personalisht e pelqej stilin e saj femijeror apo ta quaj me mire rinor e te padjallezuar.

Tekefundit ajo eshte kengetare e zonja, c'rendesi ka stili ?!

....nga Dua

ilva

Primus registratum

Une mendoj dhe uroj qe do te marre ndonje cmim. Kenga nuk eshte maksimum,por ajo na prezanton mire si SHQIPETARE eshte shume e thjeshte dhe e embel Bravaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

URIME URIME URIME

Danae

Primus registratum

ka kund naj kangtare te athet se mu me ban dem sheqeri i tepert?? /pf/images/graemlins/wink.gif
diabetiii eshte smunje e rrezikshme /pf/images/graemlins/wink.gif lol

Vis Elbasani

Forumium praecox

Sipas meje, ka rendesi qe Elsa e mbajti premtimin, dmth., ate qe tha kur ishte ne Shqiperi se do te na pershendeste nga skena e Sanremos ne shqip.

Dhe ajo e beri! Krenare qe jemi shqiptare!

Turing

Primus registratum

Ne radhen e pare ishe ti lol ne San Remo qe e ndigjove se neve te tjeret qe e pame ne TV patem pershtypjen qe ajo ishte shume "molto emozionnata" dhe harroi te pershendeste, edhe ne ato pak raste ku iu dha mundesia, ata qe i dhuruan vendin e 8.

Per me teper nuk ha mendja sepse San Remoja, sado i medioker qofte cilesia e kengeve, nuk eshte kendi i pershendetjeve nga ekrani tek TVSH

AL_Dedja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Never Say Never:
[qb]
2343_20030306.jpg
[/qb]
ELSA JE SI nje yll .te them te drejten se edhe une si shum shqiptar te tjere me ka emocionuar tej mase edhe zoti na e lashte :rolleyes: urime me te mira per te

lola

Primus registratum

Degjova pak nga ajo kenga Valeria. Ne krahasim me mediokritetin e pergjithshem te muzikes pop italiane ishte shume me mire. Sanremo eshte kulminimi i ketij mediocriteti italian.
Pervec Nanni Morettit dhe mbase disa te tjere qe nuk me vijne nder mend kultura italiane eshte mbushur me deshtake si Krasta jone.

jula

Primus registratum

Sa te trasha jane paragjykimet! Une, p.sh., ne baze te paragjykimeve qe kam per Sanremon, thashe se Elsa do te merrte cmim te dyte. Cfare nenvleftesimi qe u kisha bere jurive!!!
Te premten kendoi "di merda", po mire e ka vendin e tete se edhe "te rinjte" e tjere per ibret ishin...
Sinqerisht, c'eshte ai ze i paperpunuar fare?
Nuk eshte 12 vjec... /pf/images/graemlins/frown.gif