Sanremo 2003 - Elsa Lila

mostro

Putraku
Re: Sanremo 2003 - Elsa Lila

me falni por nje kritik te vogel i ben te post festival dhe ajo sikur u fye roooooooond,dhe rreplikoi ne nje menyre jo dhe aq inteligjente.cudi!!!!! :eek:

Djep

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/blush.gif Ca kritike i bone, dhe si replikoi??

Iness

Primus registratum

Hej ai tipi qe mori ne tel. per Elsen ne "pas-festival" ishte shqiptar gje? Jo per gje po quhej Eno dhe nuk fliste shume rrjedhshem... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam ndjekur gjithe "pasfestivalin" dhe nuk u permend gjekundi fjala "shqiptare" apo "shqiperi"... :mad:
Shpresoj qe po mori ndonje cmim te premten, te permende vete vendin nga vjen, sepse po te jete per Baudon-n apo italianet e tjere, ahaaaa :mad:

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] /pf/images/graemlins/blush.gif Ca kritike i bone, dhe si replikoi?? [/qb]
Thane qe te rinjte kishin kenge shume "te lehta" dhe u permend qe kenget ishin ne stilin e "laura pausinit"... Elsa e mori shume personalisht... dhe tha qe ky eshte tipi i muzikes qe ajo pelqen (po e tha pak ne menyre arrogante)... Si duket ka pasur edhe te tjere qe i kane thene te njejten gje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb] /pf/images/graemlins/blush.gif Ca kritike i bone, dhe si replikoi?? [/qb]
kritiken nuk ja bera una.se si rreplikoi shif post festivalin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Neptune's Daughter

Primus registratum

E pashe dhe une mbreme Sanrremon dhe Elsen, ajo kendoi bukur nje kenge qe nuk i nxirrte shume ne pah zerin e saj te embel megjithate nuk besoj se do i japin ndonje cmim ne ate festival, une po mendoja se ne Shqiperi nuk ju kemi dhene cmime Kosovareve e po na ipkan Italianet. thjesht mendimi im

bebi

Primus registratum

s'kam komente, thjesht ndihem e emocionuar per elsen /pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

Elses urime.
Ajo eshte ne pozita tipike fituese: ze alla Giorgia po, kenge mieloze sanremese po, extracomunitare per ndergjegjet e shplara po se po...
Vetem se eshte ajo 12-vjecarja me kengen akoma me sanremese dhe plus votat e pedofileve.
Per mua Elsa e ka ne xhep cmimin e dyte.

Ahhhhh, ndjenja kombetare...e pame dhe San Remon, nuk e mendoja te arrija deri ketu. /pf/images/graemlins/smile.gif

DriniS

Ecejak

Zerin e kishte te bukur, me nje fryme e kendoi gjithe kengen, por vete kenga nuk ishte ndonje gje qe mund te te ngulej ne kujtese ndaj nga 10 pike te mundshme do i jepja 8.5

Aj shnet

mil_srw

Primus registratum

pershendetje,
vertet kam shume deshitre te fitoje cmimin, por edhe po nuk e fitoj. nuk prishet bota. vazhdo keshtu Elsa Lila. komplimenti

Turing

Primus registratum

Elsa eshte per te kenduar tek ansambli i ushtrise popullore se vetem zerin ka.

Sikur i kishte humbur dy-lekshi ishte dje ne darke.Vazhdon akoma ne stilin e festivaleve shqipetare u ngul ne skene dhe se mos leviste dhe bente ndonje gjest hic.Ai grupi i te rinjve qe ishin perpara ishin 100 here me mire se ajo.Pastaj pse gjith kjo krenari e madhe per Elsen ajo nuk eshte me shqipetare.Te pakten kur ia thane kete nuk reagoi fare por tha "grazie mille" publikut dhe vazhdoi ne te veten pastaj.

Me duket se fakti qe ajo ishte e vetmja me duket qe nuk pati nje hyrje perpara kenges ishte se nuk kishin cfare te improvisonin me Elsen se ajo di vetem te kendoje.Tralaaala i fut nje grazie nga mbrapa dhe mirupafshim radha.

Iness

Primus registratum

Turing pse gjithmone kaq negativist ti o lal?
Te jap te drejte deri diku... E vertete qe Elsa nuk u hodh dhe u perdrodh ne skene, por ama kenga e saj ishte e tille qe ajo duhej te perqendrohej tek zeri dhe per mendimin tim kengen e interpretoi shkelqyeshem...
Une kam ca rezerva per "pas-festivalin" sepse nuk u tregua shume e "gjalle" por nga ana tjeter e kuptoj. E para italishtja nuk eshte gjuha e saj dhe e dyta eshte gje e madhe te jesh mes artisteve me te mire italiane dhe emocionet bejne te veten..
Sidoqofte une e them edhe njehere... Shpresoj qe po morri ndonje cmim te pakten te permende shqiperine dhe te falenderoje popullin shqiptar.
Sikur kaq te beje une do isha shume e kenaqur.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Jo per gje po kam ndjekur sanremon nga fillimi ne fund vetem per te dhe vetem per ndjenje patriotike /pf/images/graemlins/smile.gif Edhe si puna ime besoj se jane shumica e shqiptareve qe po ndjekin sanremon..
Te pakten te shperblehemi me nje pershendetje a falenderim /pf/images/graemlins/laugh.gif

grace

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Neptune's Daughter:
[qb]une po mendoja se ne Shqiperi nuk ju kemi dhene cmime Kosovareve e po na ipkan Italianet. thjesht mendimi im [/qb]
Vetem ne koncerte po thua ti, apo kudo? /pf/images/graemlins/smile.gif

Turing

Primus registratum

Fakti qe ajo nuk foli eshte se ajo nuk eshte artiste(krijuese)dhe se nuk do dinte cfare te thoshte per te mbrojtur stilin e saj nqs ajo do kishte nje stil, gje qe ajo nuk e ka dhe nuk do ta kete asnje here sepse nuk eshte e talentuar per kete.

Pastaj edhe per zerin nuk e ka dhe aq melodioz per mendimin tim.Une nuk do ta kisha futur as tek 5 me te miret.

Ah sa per italishten me aq sa ndegjova une e fliste goxha mire ajo dhe nuk kishte pse ta pengonte te lidhte dy fjale.
Nejse une nuk e kam vetem me ate por ne pergjithesi me kenget e San Remos, qe mua nuk me pelqen fare, por meqe ketu flitesh per Elsen ...

Nuk me duket fare e llogjikshme pse telat patriotik duhet te vibrojne pse Elsa Lila i fut nje pershendetje nga nje ndonje cep i humbur i San Remos gjithe shqipeve?Po te pershendeta une tani me rastin, le te themi 6 marsit, do te dukesha ndonje patriot i flakte une ty?

Dua

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gon3:

Una mo shpirt /pf/images/graemlins/smile.gif S'kam msn

Po kuuuuuuuuu je moj ti ??????? :confused: Ke humb, na bane merak na bane ....

....nga Dua

Artur IDRIZI

Primus registratum

E PASH ELSEN QE KENDOI MRAME.SHUM BUKUR,ELSA NA NDEROI.KUR JE JASHT VENDIT E KUPTON AKOMA ME MIRE.POR,AJO KENDOI SI ITALJANE SE.NEJSE... /pf/images/graemlins/wink.gif

Artur IDRIZI

Primus registratum

........DHE ME SA MAJ MEN UN(me thoni po e pata gabim)AJO KUR PERSHENDETI NE FESTIVALIN SHQIPTAR THA SE DO I PERSHENDESTE TE GJITH SHQIPTARET NE SHQIP KUR TE KENDONTE NE SANREMO.APO JO?UN PERSHENDETJE SHQIP SIKUR NUK NIGJOVA.

Artur IDRIZI

Primus registratum

SONIDA,NUK ESHTE PUNA SE E QUAJTEN ITALIANET ATE,AJO ESHTE ITALIANE.KA SHTETESINE.

bulkthi

Primus registratum

Elsa , për mendimin tim , mbrëmë ishte shumë mirë , por jo nuk dha maksimumin e saj. Në detaje mund të kishte kënduar më mirë.
Kënga është e bukur, dhe unë shpresoj që ajo të fitoj çmimin e të rinjve, megjithëse vështirë , pasi është një 12 vjeçare konkurrente e saj , dhe ka shumë sukses.
Sa për disa kritika të mësipërme këtu , doja të theksoja, që Elsa ka shumë Zë melodioz.
Dhe në botën e këngës nuk është e thënë që një këngëtar duhet të kompozojë dhe këngën vetë.
Këngëtari si dhe muzikantët , janë interpretues të veprave të ndryshme muzikore.

Megjithatë të shpresojmë që ajo të eci sa më shumë .
Dëgjova që në datë 6 a 16 mars do nxirrte albumin e saj .