sa vjet keni larg Shqiperise

erisa

Primus registratum
Re: sa vjet keni larg Shqiperise

me kishte shpetuar pa e pare kte teme...sa keq....une kam 5 vjet larg shqiperis ...dhe ne qeshore behen fiks tre vjet qe kur isha atje per her te fundit .... :shrug:
Po shoh qe paska njerez qe me shume kan jetuar jasht Shqiperis se brenda saje.....me pelqen qe akoma keni ate ndjenjen e forte te atdhetarizmit ....jeni *Just the best*

shtriga

Primus registratum

1-6-1992 domethen ne 1-6-2004 plot 12 vjet.
sot Nentor 2004 12 vjet e 5 muaj

xhoni

Primus registratum

shtrige ,mire qe spaske harru shqipen /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss:

AnaBlue

Forumium maestatis

Renea88, kur ke hyre tek ambasada gjermane, para se te hynte skoda apo me pas? Si hyre?

H

harap

Guest

nga dera duhet te kete hy se ka polic e ste lejon nga hekurat .

AnaBlue

Forumium maestatis

Jo Pasha, hyrja ne ambasaden gjermane ka qene pak a shume e tille: Ne fillim shperthyen dyert dhe hyne trimat e pare, pastaj u leru icik dhe hyne nje dore tjeter, pastaj u mbyllen dyert dhe u vu policia dhe nje skode me shume shqipetare plasi murin e ambasades dhe u fut me gjithe miletin qe kishe brenda, dhe muri u rrethua menjehere me polici, por ca te shkathet te tjere munden te kalonin policat dhe te futeshin ne ambasade. Renea88 mund te japi me shume detale sesi ka ndodhur.

shtriga

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]
Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] 1-6-1992 domethen ne 1-6-2004 plot 12 vjet.
sot Nentor 2004 12 vjet e 5 muaj [/qb]
ca vendi je nqs mund ta di ? [/qb]
ne Greqi conte.
xhoni mundohem mos ta haroj shqipen.ne shqiperi bera deri ne klas te 5 me kaq mundohem ta mbaj gjall dijen qe mora,ne fakt ndihmon dhe forumi ne kete /pf/images/graemlins/wink.gif
:kiss:

Renea88

Primus registratum

Ana Blue un kam hy me 2 korrik pasdite nga prapa se i njifsha shume polic qe ishin aty dhe meqe vete isha ke 326 ta nuk me ndalonte njeri, me skoden kane hyre 8 veta, ndodhi pas meje dhe dy dite me pas u terhoq policia dhe lane te hyjne shume njerez, pastaj dhe nje skode tjeter e plehrave i ra deres perpara e deshi te hyje, ngeli te dera e hapur por gjermanet e nxorren perjashta ate jevgun e ja dhane policise

alkent

Primus registratum

5 vjet ketu.
Me thene te drejten ne fillim me merrte shume malli.2 vitet e para shkoja 3,4 here ne vit ne tirane.
Pak nga pak po e ndjej veten si peshku pa uje atje.Malli me iken direkt sa zbres ne rinas.Pastaj shof dhe nje here bileten e kthimit per tu siguruar a kam blere apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif

GJYSHI

Gjyshi

Gati 9 vjet heren efundit kam qene ne Shqiperi ne nentor te 1999

Arjola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DUSHKU:
[qb] Gati 9 vjet heren efundit kam qene ne Shqiperi ne nentor te 1999 [/qb]
dushko, une e kam lene shqiperine qe ne prill te 1999, dmth rreth 6 vjet, ti e ke lene pak muar para meje, atehere nga un ben 9 vjet o i uruar? xx

GJYSHI

Gjyshi

O shpirti po une e kam lene Shqiperine qe ne Shtator te 96-es dhe heren e fundit qe kam qene ne Shqiperi ka qene ne Nentor te 1999 dhe nejta ne Shqiperi 2 jave .Tani llogariti pak sa vite na dalin .Dalin 8 vjet e kacafiu /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

durresshinavlash

Primus registratum

Une jam larguar nga shqipria qe ne vitin 1997 isha ne itali dhe nga italia erdha ne angli kam kaq kohe pa vajtur ne shqipri me merr malli shume per te gjithe pershende shoket e mi qe ndodhen ne shqipri ne itali dhe ne zvicer.
Nga G-UNIT . UK ENGLAND
FOREVER . :wave: