sa vjet keni larg Shqiperise

olti

Neo
Re: sa vjet keni larg Shqiperise

Tek kjo tema u dashka hy me gomone, se u myske nga lotet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kam rreth nje vit e gjysem jashte dhe kam shkuar dy here ne Albland :shrug:

Po kontriboj dhe une me i te qame---> :cry:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

MiLaNiSta

Primus registratum

Neo,po pate naj gomone qe nuk te duhet,bjere knej e cun,se na ben pune te madhe,kursej leket e biletes pa jo per naj gje hahaha :rockband:

assassino26

Primus registratum

Po qaj edhe un i here kot :cry: Un qaj nga gzimi se kam nja 3 vjet qe s'kam leviz ka Shqiperia.Maksimumi Maqedoni Kosove kam qene kto 3 vjet :cry:

hot

Hotgirl

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: meqense po kerkonit ndihme /pf/images/graemlins/tongue.gif

Boby

Primus registratum

Une u bona gati 5 vjet ktu.Ne Shqiperi shkoj gati dy here ne vit,ne vere dhe per Vit te Ri.Kur shkoj mendoj te ri vetem nga dy jave po ka ca kohe qe po mbush muajin duke e shty kthimin.

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Po qaj edhe un i here kot :cry: Un qaj nga gzimi se kam nja 3 vjet qe s'kam leviz ka Shqiperia.Maksimumi Maqedoni Kosove kam qene kto 3 vjet :cry: [/qb]
shif ky po si futi hundet gjithandej /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt poia fus dhe une me nje :cry: :cry:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Po qaj edhe un i here kot :cry: Un qaj nga gzimi se kam nja 3 vjet qe s'kam leviz ka Shqiperia.Maksimumi Maqedoni Kosove kam qene kto 3 vjet :cry: [/qb]
atje kam qene dhe une, por s'qaj per kaq, se isha afer, po tashi si i behet hallit???!!!

bimba81

Primus registratum

qe te kthehemi perseri ne token meme. /pf/images/graemlins/wink.gif (mendoj une)

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] po he mendje ndritur te te degjojme?!!! [/qb]
Ka vetem 1 zgjidhje eficente rrushi... :cry: :cry: :cry: Qani me orar qe te ruani syte,der sa te mbaroni punet qe keni andej,pastaj kendej atdheu ju pret krahehapur /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

e shikon.kisha te drejte une /pf/images/graemlins/wink.gif

Seriozi

Primus registratum

Kush e ma men sa uje ka rrjedhur qe atehere.
13 dhjetor 1991.
Se harroj kurre ate dite ose ate nate.Mamaja qe qau gjithe naten,si per dreq iken dhe dritat ate nate,(a thu ishte hera e pare.Ishim pese veta qe do iknim ne Çeki.As nuk e dinim fare se ç'na priste atje,po ec e ikim.Me e bukura ishte se s'lame leter dhe dokument pa perkthyer (ne gjermanisht se aty ishte destinacioni).Mire diploma,por kishim marre dhe nji leter nga kryetari i frontit(te perkthyme dhe kete)ku thuhej qe neve kishim sjellje shembullore ne lagje.Ishim mbledh ke shpia ime,pa drita erresire,mamate tona qe qanin a thu kishte vdek njeri,neve qe mundoheshim me e kalu me t'qeshme kete pune.S'mjaftonin mamate tona qe po qanin po erdhen dhe komshijet qe kishin femijet te ikur qe me ambasadat,filluan edhe ato te qanin.Une beja gati plaçkat,plaçka i thençi,dhe keto vete i fus ne nji çante te madhe sporive te kuqe ku ishte e shkruajtur ALBANIA(per t'zezen time).Ne oren kater te mengjezit nisemi te gjithe per ne Rinas.Sa arrijme aty shohim qe ishte bere nji postobllok diku 50 meter larg hyrjes.Mund te ishin nja 300 veta qe prisnin.Ushtaret gerthisnin mos u afroni,mos shtyni etj..Pritem derisa ja dha njonit te ikte me vrap i pari ne drejtim te hyrjes.Kaq u desh,u dha sinjali.Yxhyymmm,o burra te ikim,po ku?vetem te iknim nga ai vend /pf/images/graemlins/frown.gif .As qe u takuam fare me te shtepis po o burra shtyhu te shtyme.Tek dera para se te hyja ose me mire te them para se t'me shtynin brenda,kthej koken dhe shikoj mamane gjysem e ulur me nji dore mbeshtetur ne toke,që qante, ashtu siç bente pjesa me e madhe e atyre qe kishin dale te percillshin femijet e tyre.Nuk e di po ai moment me eshte fiksuar thelle ne mendje.Ehhh, kur i kujton trishtohesh por çdo gje kalon me kohen.
Gjeja e pare sa hyme ne Çeki filluam tua lunim gocave çeke,dikush edhe i fliste:e si qeke ti, o t'hongsha.....,ç'ti besh forca e zakonit,origjina.

Tani mendoj se jam per s'mbari k'tu /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

hmmmmm sa kohe ka kaluar,sot mbush 3 vjet e ca dite,asnjehere se kisha menduar se do te mund te rezistoja kaq shume pa u kthyer ne Tirane,por koha iku aq shpejt sa qe nuk kam patur kohe ta mendoj me gjate.Tani qe ka kaluar aq kohe i them vetes <<he edhe ca muaj>>po ahhhhh,nuk po u shtykerka me!!Me ka marre malli per ate dreq pluhuri dhe mungesen e dritave dhe zhurmen e makinave per te gjitha..

P.S (Mistreci!nga Cekia mos ja futet gje per Zvicer si rastesisht)