sa vjet keni larg Shqiperise

Seriozi

Primus registratum
Re: sa vjet keni larg Shqiperise

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] po pse o Mistrec qe atehere ske shkuar asnjhere ne shqiperi????
:confused: [/qb]
Ndejta nja 4-5 vjet pa shku, dhe qe atehere shkoj rregullisht,ka pasur raste dhe 5 here brenda nji viti. Lere,lere, se ku s'kom qene,kur me mori perendia trute dhe shkova edhe ne Canada,me ate aplikimin e emigracionit qe bejne ata.Tani i pi lengun atyre dokumentave.

Blendi,ndejtem nja 10 dite ne Çeki dhe pastaj u futem ne Gjermani.Do i tregoj aty tek barsaletat e mija"pak nga te gjitha" ato budallalliqet tona ne ate kohe,se per t'qesh jane.

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[QB]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] po pse o Mistrec qe atehere ske shkuar asnjhere ne shqiperi????
:confused: Lere,lere, se ku s'kom qene,kur me mori perendia trute dhe shkova edhe ne Canada,me ate aplikimin e emigracionit qe bejne ata.Tani i pi lengun atyre dokumentave.

kaloji knej ato dokumentat, me ket rast ben ene nder nje shoqeje te forumit!!!

Seriozi

Primus registratum

Me gjithe qejf /pf/images/graemlins/smile.gif Nice por e pamundur.
Nji diçka per frengjishtfolesit "Delegacioni Quebecut" qe ndodhet ne Bruksel shperndan formulare ne menyre qe te aplikosh per ne Canada,dhe çdo gje e ben ketu qe nga intervista deri tek analizat.
Qe mos te dale nga tema dhe t'me editojne, kam 12 vjet larg Shqiperise.
:wave:

Ilir Bllaca

Primus registratum

12 vjet, qe me anijet e marsit qe u nisen nga Durresi. Tani javen tjeter do te shkoj per her te par mbas kaq kohesh ne ate vend te bekuar.
Kete albforumi thjesht rastesisht e gjeta dhe tani jam i lumtur per ket gje, sepse gjithmon sa her qe e shikoj me i mencur behem. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

para nje muaji bera 5 vjet dhe heren e fundit isha per vit te ri (2001) kur fishkellenin fishekzjaret si pisqollat e 97 /pf/images/graemlins/laugh.gif
si nuk u ngop ai popull me zhurma te tilla more :eek: , c'paskan qene, ne shpirt e kemi sensin e luftes qofte edhe per gezim
xhanem c'pret kur plas koburja ne dasem si zakon /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilva

Primus registratum

2 vjet dhe me zor po pres pas nje jave ose 1 muaji
te shkoj se kam pare nga shqiperia.com qe tirana eshte bere yll fare. Pushime te mbara te gjitheve qe do shkojne kete vere.

lira malo

Primus registratum

:smash: Rekordin e mbakam une!Kam 7 vjet ne Itali dhe nuk jam kthyer kurre ne Shqiperi por ju kam zili juve qe jeni kthyer.Do te doja te kthehesha edhe thjesht per 1 dite!!!

KATALLANI

Primus registratum

ja qifsha ropt amerikes. na e mori trunin fare jaom bo 4 vjet ketu ene ala nuk kom shku n'shqiperi nji here me e pa si u ka bo. me kan thone qe eshte prishur fare, nuk e di sa e vertete eshte. :cry:

AnilaM

Primus registratum

kurse un bluea.. kom hy per 8-vjet ne akoma s`kom shku,jom tu plas po ca me bo kur u ndan kto na ran ,zili ju a kom atyne qe shkojne .Rroft interneti(kamera), tel, qe na heqin pak mallin.
Me ket rast i puthje t`ngroht :kiss: atyne t`mive ne t`burrit ne shqipri :wave:

AnilaM

Primus registratum

po t`kisha ngel n`shqipri do isha pjerdh me koh e vakt,po kshu i cik me nryshe,e pjerdhme e moderuaur :eek:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KATALLANI:
[qb] ja qifsha ropt amerikes. na e mori trunin fare jaom bo 4 vjet ketu ene ala nuk kom shku n'shqiperi nji here me e pa si u ka bo. me kan thone qe eshte prishur fare, nuk e di sa e vertete eshte. :cry: [/qb]
a ke kohe per gjithe robt e amerikes, me e bo ate pune??!!! lol
edhe une si puna jote aty afer jam, qe s'kam shku, ajo motra me u shkely neper aviona e tragete dhe ngeli tu me thon qe eshte bere si yll tirana etj etj, ndersa une vetem :cry:

MIR SALIU

Primus registratum

Po une qe shkoj 2-3 here ne vit duhet te jem me fatlumi ketu apo jo ???? SHQIPERIA po bohet si shpirt vit per vit....vetem ato policat e Nanos ja dhjesin...sa zbret ne aeroport ta neverisin..per te tjerat eshte llahtar fare...

Guest

5 vjet e ca :shrug: :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

me ka marre malli per gjyshen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif