sa vjet keni larg Shqiperise

ala

Forumium praecox
Re: sa vjet keni larg Shqiperise

Kam 3 vjet qe kam arhur por bereqaves kam pasur mundesine te shkoja 2 - 3 here ne vit.Jam kthyer me 4 korrik.Tirana e bukur por njerezit me dembela se kurre.

Guest

dembele dhe dallaverexhinj papapa cfare populli lolo :shrug:

MICHELLE

Primus registratum

3 vjet, 11 muaj dhe 3 dite by the way sot o data 8/8/03 dhe kater vjet i boj ne shtator 5, 2003. kam dokumenta po skom shku as i her.

Xhaferr

Primus registratum

6 vjet te shpifura. mezi pres te shkoj, po dhe leket sbien nga qielli ktu.
tirona ime sa me ka mor malli!!!!!!

vitela

Primus registratum

Une kam 1 vit e tre muaj qe kam ardhur ne LA California dhe vitin tjeter do shkoj patjeter ne Shqiperi se me ka marre malli shume. Po i numeroj ditet dhe muajt nje nga nje deri veren tjeter.

ladouce2005

Primus registratum

kam 6 vejt qe kam ikur dhe isha per here te pare ne Tirane kete vit te ri.
u zhgenjeva shume!!!!
te tere me thane qe ka shume ndryshime per mire, por une nuk pashe gje...dhe qe jam shume optimiste kur flitet per zhvillimin ne Shqiperi.
baret e restorantet ishin plot deri naten vone. njerezit pinin kafe ose c'te ishte, non stop.
shume pak njerez punonin ...
pihej cigare ne cdo cep ne Tiranes, aq sa akoma me vijne era duhan valixhet.
dhe nje dembelizem shume i theksuar ne radhet e adoleshenteve sidomos...
besoj se here tjeter do kem nevoje per nje harte, nese do dua te dal pak vetem neper Tirane, aq shume ndertime te reja, gropa e male, kishte nepre qytet.
harrova te them qe ndejta vetem 8 dite. ndoshta nuk eshte mjaftushem per te dhene nje perfundim!
mjere prinderit tane qe jetojne ne ate lluce e varferi!

woooooow

Primus registratum

o la douce po pse ndertimet te duken pak ty po gur gur behet mur po prit o goc se as manhatani nuk eshte ndertu per nji dit...
Ti ke 6 vjet pa shkuar ne Tirane dhe ke harruar si ka qene...po te garantoj here tjeter po shkove shko ne vere se do knaqesh shume here me shume...
Une per vete kam qene dy vjet rrjesht dhe kam vene re shume ndryshime nga viti ne vit,duke filluar qe nga rruget dritat deri te ndertimet..ii aman mezi po pres te shkoj prap se jam knaq ksaj rradhe qe isha...vetem te kisha lefta se e dija une ca boja....eeeeh /pf/images/graemlins/frown.gif

kissemissan

Primus registratum

iiiiiiii sa inat me erdhi qe shkove ti gloria dhe serdha un, ta kam thone 100 here dhe do ta them prap , po hec se sa te fillojne pushimet po ta shofesh ti po nuk ika..... se mbushem 4 vjet ktu dhe vetem nje here e kena pa tironen.

Un kam vu re i gjo ne Tirone , qe jetohet vetem per qef /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga woooooow:
[qb] o la douce po pse ndertimet te duken pak ty po gur gur behet mur po prit o goc se as manhatani nuk eshte ndertu per nji dit...
Ti ke 6 vjet pa shkuar ne Tirane dhe ke harruar si ka qene...po te garantoj here tjeter po shkove shko ne vere se do knaqesh shume here me shume...
Une per vete kam qene dy vjet rrjesht dhe kam vene re shume ndryshime nga viti ne vit,duke filluar qe nga rruget dritat deri te ndertimet..ii aman mezi po pres te shkoj prap se jam knaq ksaj rradhe qe isha...vetem te kisha lefta se e dija une ca boja....eeeeh /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ndoshta ke te drejte ti Gloria, nuk e di.
veren tjeter kemi nder mend te shkojme prape ne Tirane me kismet.
ndoshta pershtypja ime ishte e tille, sepse te tere me thane qe ka ndryshime kolosale dhe une perfytyroja shume me teper nga c'pashe.
plus shiu nuk pushoi nje cast dhe lluca ishte e llahtarshme.
pastaj manhatani eshte shume me pis se Tirana dhe cdo rruge qelbet ere kalbesire, sidomos tani ne vere, s'e kisha aty fare, thjesht pretendoja me teper nga c'pashe...

EB

Primus registratum

Sa te duash...5 vjet
C'na pyesni kot se na ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif

anny

Primus registratum

po po 14 vjet!!!!!!!!!!!!11 /pf/images/graemlins/frown.gif
une kam teorikish 2vjet ketej po ne shqi.isha tere veren edhe do vete tani ne dhjetor,sha qef
/pf/images/graemlins/smile.gif

ghost75

Primus registratum

11 vjet. E shikoj qe ka disa qe ma marrin ne kthese po prape them se jane teper.

Guest

Fillimisht postuar nga ghost75:
[qb] 11 vjet. E shikoj qe ka disa qe ma marrin ne kthese po prape them se jane teper. [/qb]
Ketu nuk eshte pune gare..
Por mendoj se 11 vjet jane shume, pasi mendo qe eshte pjesa me e madhe e rinise qe je jashte ,ndersa ato qe ke kaluar ne Shqiperi,me shume kane te bejne me femijerine dhe Adoleshencen.. :shrug:

susana

Primus registratum

pa rrumbullakose icik ate numrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
une po bej 6vjet.heren e fundit kam qene kete vere :wave: :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Qekemi isoj neve Fiona.

6 vjet kët dhjetor /pf/images/graemlins/frown.gif . Herën e parë dhe të funit isha kët verë.

Gjene mirë që rininë e kam kaluar në Shqipëri /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

un paskem pak me shume se juve 6 vjet e 8 muaj.. /pf/images/graemlins/frown.gif

Renea88

Primus registratum

14 vjet ju a kom kalu te gjithve...megjithate dhe nji shoku im ka 14 vjet ishte me ata qe hyne ke ambasada turke dhe eshte ne usa