Sa kalamoj do te deshironi te beni?

MLK

Primus registratum
Re: Sa kalamoj do te deshironi te beni?

Jo une jam poeti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

po femrat se kan problem tashi se vene ke ajo banka qe i kan te rreshtuar Tilat sipas madhesise edhe pjellurise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ja del nonji terrorist ne e hudh banken ne ere /pf/images/graemlins/laugh.gif si do ja bonit, apo do fillonit me na e lyp ka e para /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ehh mbushen gjith ato formulare per ate pune po nejse...edhe nqs shtrohet ky skenar qe pretendon ti mjafton thjesht nji flirt i vogel nga ana jone

04danw.gif
edhe vini na i lypni vet ju s te lini rradhe per shume skena /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

si paska ne plan askushe kalomojt,
a doni kalomoj a llafe /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Dolores

Primus registratum

po fillimisht niset me llafe mer..pastaj perfundon ke kalamajt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

ne fillim duhet te bojshe loje ,
te mundohesh pak e kalomojt vine pas.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
se ne vend
tendin i bon dikush tjeter /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dolores

Primus registratum

ku ta gjesh te ti bejne te tjeret edhe te ti japin gati /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

jo jo une dua vetem e jo
tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kalamoni osht 5 min ohoho ne gjithe jeten obobo /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une du te kem plot femije qe kur te plakem te kene hik te gjithe nga shtepia dhe te jene .....
Nje vajze e dua ne Martinike
Nje djale ne Bali
Nje vajze ne Kenia
Nje djale ne Marok
Nje vajze ne Madagaskar
Nje djale ne Tailande
Nje vajze ne Indi
Prit ti numeroj içik sa u bene eeeeee 7
prit edhe nje tjeter se du numer çift une
Nje djale ne Tirane pse jo
Dhe kur te plakem nuk do merzitem hiç se do shkoj ti shoh te gjithe me rradhe nga pak
Po kam nje problem se per ti bere 8 duhet kohe dhe nje cope mashkull

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej mos na provoko me keshtu gjethesh jeshile ti tani se jo 8 po 18 do boj une nga qefi i gjethes /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

Hej po mendoja te te ndihmoja edhe une ne mbulim gjeografik qe ke ne plan /pf/images/graemlins/laugh.gif ....duhet me nis sa me shpejt detyra aman /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po pra po do ti drejtohem bankes se spermes dhe po bej me fekondacion in-vitro 2 bebusha me njehere keshtu fitoj ne kohe si thu ti
Pastaj mund te me ngelet kohe per te ujit gjethet jeshile
se tani vetem femije pa asnje zbavitje e argetim ....ça u bo kshu

Legjionixx

Forumium maestatis

une disa faqe me pare ,
thashe dua aqe shume gra,''per veti'
sa te beje femije sa tane ballkani qe ka /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
me bene hore te tjeret /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Dolores,nuk e kisha pare te gjithe animacionin e avatarit tend /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Po ti e dredhke cigaren si shpirt mi goc (rouler un petard) /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Dolores

Primus registratum

jam blete puntore une e shef si i kam dockat /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif...po do kemi nji penthouse edhe atje do kemi nji xhungle jeshile perrallore /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Hajt pra po i bej 9 dhe po e çoj njonin ne XHamajka emmm
Mire kshu e ?
Ja hudhem jetes se dhunshme te qyteterimit modern
Une vdes per xhungel /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif :lol