Sa haptazi thoni qe jeni shqiptare?

Sa haptazi thoni qe jeni shqiptare?

Aresyeja pse po e hap kete teme eshte sepse kam nje shokun tim qe nuk thote per qamet qe eshte shqiptar. Une jetoj ne amerike, dhe sa here qe shkojme diku, do te thote qe eshte grek, edhe nganjehere italian po kurre shqiptar.

A ju vjen turp te pranoni qe jeni shqiptare?

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Sa haptazi thoni qe jeni shqiptare?

e them 100% haptas... skam nga se te me vije ndrojtje, turp apo ku e d une se cfare!

Anana

Primus registratum

Thjesht s'me pelqen te identifikohem me nje tufe kriminelash te paskrupullt. Po ofendime per te tjeret. Po 99% e shqiptareve qe kam pare jashte shqiperie jane ose te trashe ose kriminela ose te dyja bashke.

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Thjesht s'me pelqen te identifikohem me nje tufe kriminelash te paskrupullt. Po ofendime per te tjeret. Po 99% e shqiptareve qe kam pare jashte shqiperie jane ose te trashe ose kriminela ose te dyja bashke. [/qb]
Gabimi jot eshte se identifikon Shqiptaret jashte me ato shqiptare qe shoqerohesh ti, se personalisht un njoh shume te tille (Shqiptare) edhe shumica e tyre jane largpames, te devotshem edhe shume te orientuar nga ajo c'ka un dua ta quaje jete e sukses'shme. Me vjen me te vertet keq qe vete ne idivided e shtetit te shqiponjave ushqejme ndjenjen e percmueshmerise karshi bashkeatdhetareve tane. Vetshkaterrimi ka qene fenomen identifikues per ne Shqipot ne histori edhe ky fakt lexohet edhe sot ne 2005 ne faqet e AF. Turp... /pf/images/graemlins/frown.gif

Anana

Primus registratum

Nuk shoqerohem me shqiptare. Kam shume deshire te takoj ata persona qe pershkuan ti po s'kam arritur. Vetem ca ne Shqiperi kam pare. Sikur ata te jetonin ketej nga une, ne rregull do qe.

Edhe s'eshte nevoja ta quajme Shqiperine vendi i Shqiponjave, c'kuptim ka.

Florus

Forumium maestatis

Turp? E perse valle??!!
S'po themi qe jemi Gay apo Lessy! :confused: po themi qe jemi SHQIPTARE! :cool:

Kur bi rasti qe me pysin ju them direkt "di Tirana", kshu sikur zbutet icik /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Pse cfare ka per turp te thuash qe je Homoseksual? :smash: Grow up people.

Pas ketyre qe thua, mua me vjen turp qe jam shqiptare.

korn83

Forumium praecox

yllka...vogelushe...e di ti valle se ç'jane shqiponjat?
pse je kaq e vetmuar mi zemer?...keshtu i njeh shqiptaret ti...brenda mureve te shtepise?mos valle eshte ndonje i aferm i joti ai i trashi e krimineli?

boll me keto sentimentalizma,ju lutem...deri dje s'kishit pare pederaste me sy,tani na fyeheni kur themi ndonje gje per ta!boll imituat si shimpazete keta perendimore ju lutem...keta mund t'ia lejojne vetes,e pranoj,por sepse kane kohe qe jetojne me te tille fenomene...i njohin me mire e jane mesuar!po ju nga u mesuat kaq shpejt xhanem?deri dje nuk duronim dot jevgun komshi ne katin e fundit,tani na flisni per tolerance me pederastet...nuk them qe i kam inat...as nuk i dua...por nuk ka nevoje te thuash qe te vjen turp qe je shqiptare kur degjon fjale te tilla...pse jane me te mire pederastet tani?apo shqiptari eshte i mire nese do pederastet...

Anana

Primus registratum

Ti 83sh qeke mendjengushte. Homoseksualiteti eshte i lindur, s'ke c'i ben. Leqe mua me pelqejne cunat gay. Pergjithesisht jane te kendshem.

Mos arri ne konkluzione per mua se ca shqiptari kam te afert se jane te gabuara. Leqe shumicen e kushurinjve s'i njof. Pergjigjju atyre qe lexon.

C'lidhje ka vetmia me Shqiponjat? Thjesht desha te thesha qe s'kane me kuptim te permenden shqiponjat. Ka ikur ajo kohe.

b.k.

Primus registratum

ska as kenaqesi as turp. Eshte si gjithcka tjeter.
Pse i duhen disa njerezve (te lindur me mendime te kohes se qepes) 30 vjete per te mundur racizmin e tyre (per fat te keq disa nuk ndryshojne kurre) nuk do te thote qe nuk ka te tjere (panevaresisht se ku kane lindur) qe nuk jane rraciste.

Kjo bote eshte me rrota, disa jane rraciste per shkak te kombesise, disa per preferencat seksuale.

Albert Zylyftari

Primus registratum

Deklarimi i nenshtetesise varet nga rrethana dhe kushte te caktuara.Jeni te gjithe dacort qe shqiptaret sot kane nam te keq ne evrope.Kjo per arsye se shqiptaret e treguan veten ne vitet 90.Emigrantet shqiptare flinin jashte ne greqi dhe ishin te kenaqur nga ndimat sociale ne gjermani.Ashtu si gjithe emigrantet e tjere.Te gjitha keto bejne qe dikush per mos te pase pengesa per te gjete pune , shtepi apo dicka tjeter, nuk e shfaq identitetin e vet.
Por fakti eshte qe ne shqiptaret adaptohemi shume shpejt , dhe opinioni per shqiptaret ka ndryshuar shume.Shqiptaret me pak vite po e tregojne cilesite e tyre, bujar, njerez te aksionit, tolerant, inteligjent....
Mendoj qe pas 10 vjetesh greket dhe italianet do deklarojne qe jane me origjine shqiptare.

Anana

Primus registratum

Ashtu de. I dha rruge muhabetit Yllis. Mire bere.

korn83

Forumium praecox

edhe mua me pelqejne lezbiket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ta kenaqin shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por nuk me duket diçka per t'u ekzaltuar...prandaj nuk ka nevoje te jesh me mentalitetin e kohes se qepes per te bere nje pyetje te tille(dmth.perse te vika turp qe je shqiptare kur ka njerez qe nuk i durojne dot)!!!e pastaj nuk mund te kemi secili mendime te ndryshme???kaq e veshtire eshte per ty te pranosh persona qe nuk i durojne dot?ka lloj lloj mendimesh e duhen pranuar te gjitha apo jo?ndryshe nuk ka tolerance apo jo?
o yllka ajo pyetja per shqiponjat nuk kishte lidhje me pjesen tjeter te postimit...por a ma shpjegon pak ç'lidhje ka shqiponja me kohet e shkuara

Anana

Primus registratum

Sqarim.

Mua s'me vjen turp, thjesht nuk ndiej se identifikohem tamam.

Shqiponjat i takojne te shkuares kur kishte rendesi patrioteti dhe Shqiperia qe toka e Shqiponjave. Tani i vihet rendesi individualizmit.

enver llapi

Primus registratum

Oj YLLKA te ndihmoft zoti ty moj vajz se fajin e kan prinderit qe kan sjell ne bot nje krijes apo me mire te them nje UFO .Cenka nje forum interesant ky, lloj-lloj krijesa paska ketu ooooooo hajde hajde. /pf/images/graemlins/laugh.gif

korn83

Forumium praecox

thohet patriotizmi e jo patrioteti...

po prandaj nuk te pelqejne djemte shqiptare ty moj yllka se te pelqekan pedet...

nese nuk e ndjen veten shqiptare perse hyn te albforumi...mund te hysh te ndonje gayforum i huaj(pa te keq...eshte vetem nje keshille)

moj yllka,ç'lidhje kane komunistet me shqiponjat????
rrenja e fjales Shqiperi vjen nga fjala shqiponja...kjo per arsye historike qe nuk po t'i shpjegoj...
por ka edhe lidhje gjeografike:te kujtoj qe Shqiperia eshte vend malor e keshtuqe eshte tradicionalisht toke shqiponjash...pasi keta shpende i ndertojne folete ne lartesite e maleve

Anana

Primus registratum

Aaaa, ok. 83, ne mesime lashtesie e Shqiperie s'jam gje. Falemnderit per shpjegimin.

Hyj ne forum sepse me pelqen te bindem qe ka te rinj shqiptare qe jane si shpirt edhe per te kundershtu ndonji gje qe s'me pelqen.

Sa per gay muhabeti, avash ti se s'lashe koken une mbas tyre. Kot per thashetheme mire jane.

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SS KOSOVA:
[qb] Oj YLLKA te ndihmoft zoti ty moj vajz se fajin e kan prinderit qe kan sjell ne bot nje krijes apo me mire te them nje UFO .Cenka nje forum interesant ky, lloj-lloj krijesa paska ketu ooooooo hajde hajde. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti je ai qe the ke nji teme tjeter qe ke shqiponje me dy koke if I see what you mean?

Ik ore bjeri me dore ti.

disku

UNI

E keqja qendron tek dicka tjeter. Shikoj fjalorin qe perdorni edhe me mbushet mendja me shume ne faktin qe nuk jeni pjese e zgjidhjes sic mundoheni te imponoheni por pjese e problemit.
Me vjen pak cudi per faktin qe gjithe diskutimi rreth shqiptareve u soll rreth Shqiponjes te cilen un e permenda thjeshte si simbol edhe rreth homoseksualeve.
Flobo kur permenda turpin thjeshte ju referova faktit qe akoma postojme ne forum duke u bazuar ne tradicionalizmat qe na kane lene akoma aty tek koha e Nastradinit. /pf/images/graemlins/tongue.gif

klocari1

Primus registratum

Ik ore bjeri me dore ti. [/QB][/QUOTE]

Ketu e tregove veten se kush je........